Ylivoimaisuus!

Välillä kun Sargaajan topikkeja lukee, niin voi tuntua että abstrakteista asioista on kysymys.

Miten nyt huomio tai reaktio voi liittyä pokaamiseen tai ylipäätään sosiaaliseen dynamiikkaan?

Miten saan jonkun tytön huomion ymmärtämällä sankaruutta?

Vastaus on se, että kyse on lainalaisuuksista ja oman mielen hallinnasta ulkoapäin tuleviin ärsykkeisiin.

Pelimiesgenren niin rakkaasta asiasta eli sisäpelistä.

Kyse ei ole loppujen lopuksi siitä lauseesta jolla teet huomion kauniiseen naiseen, eikä siitä karvaisesta silinterihatusta josta kaunis julkisuudesta tuttu tytön hupakka sanoo, että tuo päässä sinä teet itsestäsi naurettavan.

Kyse on asenteesta ja sosiaalisten lainalaisuuksien ymmärtämisestä, ja etenkin niin että ne palvelevat oman elämänlaadun parantumisen suhteen.

Näin saa omaan elämäänsä enemmän sitä mitä haluaa ja sitä tulee vähemmän mitä toiset haluavat säälistä antaa.

Ylivoimaisuuden ymmärtäminen joka on eri asia kuin ylimielisyys, mutta jos ei ole tarkkaavainen, niin ylivoimaisuudesta voidaan hyvinkin äkkiä horjahtaa ylimieliseksi tyypiksi on hyvin keskeinen asia sisäpelin kehittymisessä.

Olla siis oma paras itsensä erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.

Pelimiesgenressä on aina ollut tarkoitus muokata mies sellaiseksi joka vetää itsessään kauniita naisia puoleensa.

Myöhemmin sitä on laajennettu, että genren metodeilla saa menestystä, myyntiä, ystäviä ja ylipäätään hyvän elämän.

Idea on siis olla niin vetovoimainen, että ne asiat joita haluaa elämäänsä, niin ne tulevat siihen eikä niin, että hikihatussa juostaan niiden asioiden perässä.

Miten se taas on mahdollista?

No olla niin haluttu, että ne asiat joista sinä olet kiinnostunut ovat enemmän kiinnostuneita sinusta kuin sinä niistä.

On siis oltava haluttua lihaa ja on siis jo pitänyt saavuttaa jotain tai jonkinlainen asema joka vetää haluttuja asioita puoleensa.

On myös tärkeää ymmärtää se, että joku tietty asema tai tietty saavutus on enemmänkin näkökanta – asia kuin välttämättä joku konkreettinen titteli.

Ylivoimaisuus tarkoittaa käytännössä oman itsensä ylittämistä ja siihen, että ei tyydy edelliseen suoritukseensa vaan haluaa koko ajan ylittää itsensä ja saavuttaa enemmän.

Ylivoimaisuus omassa elämässä siis tarkoittaa enemmänkin oman edellisen tai eilisen minän tai saavutusten ylittämistä kuin vertaamalla itseään toisiin.

Edelleenkin niin toisten selkänahasta oman egon nostattaminen on kiusaamista.

Lisäksi siinä on se huono puoli, että yleensä se kaltoin kohdeltu osapuoli tuppaa kostaamaan saamansa nöyryytyksen.

Lisäksi vieläpä yleensä juuri silloin kun kiusaaja itse on heikoimmillaan, jopa vuosien kaltoinkohtelun jälkeenkin.

Kiusaajamaisesti ei siis kannata käyttäytyä, koska se kostautuu.

Sinällään vahvemmaksi, voimakkaammaksi, viisaammaksi, vaururaammaksi, viehättävämmäksi tai väkivahvaksi muuttumisessa ei itsessään ole mitään pahaa.

Eikä varsinkaan silloin kun se tapahtuu niin ettei keneltäkään toiselta ole otettu mitään pois vaan vahvistuminen on tapahtunut arvoa antaen muille ja ympäristölle jossa on.

Se, että yrittää koko ajan parantaa juoksuaan ja on tietyllä tavalla terveen kunnianhimoinen ja edes yrittää saavuttaa jotain merkittävää omaan sisäiseen voimaan perustuen, luo terveen itsevarmuuden joka vetää muita ihmisiä sekä tapahtumia puoleensa.

Vetovoima toimii kyllä kunhan itse tekee sen oman osansa.

Ja se, että voimistaa ja vahvistaa itseään, niin sitä ei tarvitse vetää överiksi.

Ei siis tarvitse joka ilta olla yökerhossa, ei tarvitse joka päivä olla salilla, eikä koko aikaa tarvitse miettiä miten tienata rahaa tai saada ihmiset tykkäämään itsestään Facebookissa.

Asioiden rytmittäminen ja se, että antaa levolle ja hauskanpidolle oman aikansa on ihan yhtä tärkeää kuin tehdä asioita joilla ylivoimaisuus tulee ajattelutavaksi.

Se vain on niin, että mitä vahvempi ja itsenäisempi on niin sitä vapaampaan elämään pystyy ja parempia juttuja tulee omaan elämään.

Sargaaja