Wingi

Wingi tai siipimies on luottomiehesi kun mennään ravintolaan tarkoituksena löytää itselleen viehättävää seuraa.

 

Pelimieskuvioissa yhteisöllisyys on erittäin tärkeä asia ja jonkun asian jakaminen palavasti samanhenkisten ihmisten kanssa on erittäin motivoivaa.

 

Yökerho voi yksin mellestäessä tuntua pelottavalta paikalta,
jos semmoisessa ei aikaisemmin ole käynyt.

Pelimiesmaailmassa yhteisöllisyys voi olla jopa naisten iskemistä tärkeämpää.

 

On tärkeää, että ympärillä on samanhenkisiä ihmisiä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet, arvomaailma ja jotka ovat yhtä innostuneita samoista asioista kuin sinä.

Ja on myös tärkeää saada kritiikkiä ja kannustusta sellaiselta taholta johon voi luottaa ja jonka kanssa voi luotettavasti jakaa elämän ilot ja surut.

Kun sargaamiseen perehtyy oikein tosissaan, niin monet entiset ystävät, eivät välttämättä ymmärrä mikä on homman nimi ja joidenkin mielestä voit jopa olla tärähtänyt.

Yhdessä tehden asiat suttaantuvat paremmin.

Sargaamiseen on ainakin ennen kuulunut se, että kaikki mitä olet ennen tehnyt ravintoloissa ja ihmissuhteissa on ollut pääsääntöisesti väärin ja nyt kannattaa alkaa tehdä täysin päinvastaisesti kuin ennen on tehnyt.

Monia sinua vuosia seuranneita ihmisiä, tämä käyttäytyminen saattaa hämmentää: he eivät ymmärrä sitä, joten sargaaminen täytyy jakaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka myös itse sargaavat.

 

Se on hyvän yhteisön ydin: sinä teet ja innostut siitä mitä muutkin tekevät ja innostuvat ja samankaltaiset ihmiset tekevät yhdessä sitä mistä he innostuvat ja jakavat nuo kokemukset keskenään.

Wingissä on yhtä tärkeää se, että on kaveri joka tietää naisteniskemisen lainalaisuudet ja jonka kanssa voi jakaa jonkun osa-alueen elämästään.

Wingin tehtävä konkreettisesti ravintolassa, on tukea sinun toimintaasi ja sinun tehtäväsi on tukea hänen toimintaansa.

Myös naiset liikkuvat usein ryhmissä, toisin sanoen seteissä.

 


Pelipaikka ja sen lainalaisuudet on hyvä tuntea ja hyvin.

Setit voivat koostua kahdesta naisesta aina isompiin ryhmiin, joissa voi myös olla miehiä.

 

Pahimmassa / parhaimmassa tapauksessa et tunne setistä ketään, ehkä vain sen yhden naisen johon juuri tänään haluaisit tehdä lähestymisyrityksen.

 

Tällöin on paljon helpompaa lähestyä settiä kahdestaan kuin yksin.

 

Lisäksi kun alat keskustelun tai wingi aloittaa sen, niin toinen pääsee tukemaan toisen tarinaa.

 

Ylipäätään wingi antaa tukea kun lähestytään isompia settejä, jotka voivat ujolle kehityksen alkuvaiheessa olevalle kaverille olla hyvinkin haastavia.

 

Lisäksi Wingi tai sinä voit mennä ensin yksin settiin ja toinen tulee perästä ja on tunnistavinaan sinut: ette ole mukamas vähään aikaan tavanneet jne…

Kun lapsen heittää mereen, niin se oppii uimaan: elkää nyt heitelkö lapsia mereen, sillä kyseessä on sanonta joka tarkoittaa sitä, että tekemällä oppii ja virheitä tekemällä oppii kaikesta parhaiten miten asioita ei kannata tehdä.

…sen jälkeen esittelet wingisi setille ja jatkatte keskustelua setin kanssa.

 

Jos itsevarmuutta uupuu, niin wingin kanssa toimiminen antaa parhaimmillaan sen itsevarmuuden, jota suomalainen mies on tottunut hakemaan pullosta.

Wingin käyttö ei välttämättä ole sen tehokkaampaa kuin yksin sargaaminen, mutta on hyvä, että on samanhenkistä seuraa ja voi jakaa yhden ja jopa erittäin tärkeän osa-alueen (ihmissuhteet), sellaisten ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät mistä on kysymys.

 

Ja jos ujoutta ja lähestymiskammoa on, niin silloin wingi on kullan arvoinen.

Myös pokaamisoppaita lukemalla voi oppia jotain, kunhan sitten jossain kohti laittaa lukemansa käytäntöön.

 

 

Sargaaja