Tanssiva apina.

Tanssiva apina on hauska termi jolla on kuitenkin aika syvällinen merkitys.

Termi on taidettu ensimmäisen kerran mainita Neil Straussin mainiossa Pelimieskirjassa, jonka kaikki tällä sivulla vierailevat ovat tietenkin lukeneet.

Lisäksi se on hyvin kliseinen pelimiestermi.

Käytännössä tanssiva apina tarkoittaa lähinnä yökerhossa olevaa miestä, joka tekee mitä mielivaltaista tahansa mitä naiset haluvat hänen tekevän.

Näin tekemällä hän kuitenkin nolaa itsensä huomion toivossa.

Hänen kustannuksellaan siis nauretaan ja kun nauru loppuu, niin naiset ja ihmiset häipyvät kyseisen miehen seurasta.

Hän siis jää yksin häpäistynä ja nöyryytettynä.

Maailmassa tätä tapahtuu usein ja esimerkiksi toimittajat haluaisivat joskus haastateltavan käyttäytyvän tietyllä tavalla jotta tietyt ennakkoluulot täyttyisivät.

Suuret massat saavutetaan kuitenkin mustavalkoisilla näkemyksillä jotka vetoavat tunteisiin.

Esimerkiksi pelimiesgenre on saanut tästä kärsiä kun toimittajat ovat halunneet keskittyä ulkopeliin ja lähinnä pokaamiseen ja esimerkiksi lähestymiskammosta eroon pääseminen tiettyjen mekaniikkojen kanssa ei ole saanut heidän huomiotaan.

Lisäksi henkinen kasvu ylipäätään ei ole heitä pahemmin kiinnostanut.

Ei kuitenkaan kannata pitemmän päälle tehdä sitä mitä muut haluaisivat sinun tekevän heidän ehtojensa mukaisesti, koska he ajavat omaa etuaan eivätkä sinun.

Toisten kustannuksella nauraminen oman egon nostattamiseksi on edelleenkin kiusaamista ja se tuppaa kostautumaan ajan kanssa.

Maailmassa on nykyään kyse huomiosta ja sitä kannattaa pääsääntöisesti saada omille näkemyksilleen enemmän kuin antaa toisten.

Olemme kuitenkin vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa ja hyvien tyyppien juttuihin kannattaakin lähteä mukaan.

Muiden huomion takia ei kuitenkaan kannata tehdä mitä tahansa eikä itsenkään kannata vaatia muilta mielivaltaisia tekoja.

Tanssivana apinana oleminen on käytännössä huomihuoraamista.

On ihan hienoa, että saa näkemyksilleen vastakaikua ja että sinut huomataan.

Ei siinä ole mitään väärää.

Tärkeintä on löytää oma itsnsä ja oma luonteensa sekä sitä kautta lähteä saavuttamaan itselle tärkeitä asioita ja luomaan sellainen elämä joka tuntuu itselle oikealta.

Se on tärkeintä, että kulkee sitä tietä mihin sydämestään uskoo ja tekee niitä asioita jotka kokee itselle tärkeäksi.

Joskus se voi tarkoittaa, että iso määrä ihmisiä suuttuu siitä mitä teet ja et todellakaan saa hyväksyntää näkemyksillesi eikä positiivista hyväksyntää ole kovinkaan paljoa tarjolla.

Hyväksyntä ja huomio on ihan kiva asia jos se tulee luonnostaan itselle tärkeän oman toiminnan tai luonteenpiirteen kautta.

Lisäksi ei oikeastaan edes kannata lähteä muuntautumaan sellaiseksi jollainen ei ole, mutta joka sillä käytöksellä saisi hyväksyntää tai huomiota edes hetkeksi.

Hyväksyntä ja huomio on kuitenkin hyvin epävakaata ja muuttuvaista tämän päivän maailmassa eikä sen varaan oikeastaan kannata laskea mitään.

Että mitä tahansa ei oikeasti kannata tehdä mihin hintaan tahansa kun joku mielivaltaisesti sitä pyytää tai jopa vaatii.

Lisäksi joskus on hyvä oppia sanomaan, että nyt ei käy.

Naisetkin tykkäävät yökerhossa kun mies on haastava eikä tee ihan mitä tahansa mitä nainen tältä vaatii.

Miesten kannattaa myös huomioida se, että naiset testaavat miehiä hyvin paljon ja katsovat tekevätkö he mitä tahansa mielivaltaisia tekoja ihan vaan päähänpistosta.

Näitä kutsutaan leikkisästi paskatesteiksi ja niistä reputtamisella eivät naiset oikein tuppaa niistä mokaaville miehille huomiota ja hymyään suoda.

Kiinnostumme asioista joita emme saa niin helposti ja asiat jotka saamme helposti, niin emme osaa antaa niille tarpeeksi arvoa.

Itseään ei kannata nöyryyttää toisten mielivaltaisten pyyntöjen takia, koska se ei johda yhtään mihinkään.

Itselle jää vain paha mieli kuin muilla on sun kustannuksellasi hyvä mieli.

Sargaaja