Väärä kaakki voitti?

Onko olemassa vääränlaisia voittajia?

Kyminlinnan suhteen on siis valtavaa heräämistä tapahtunut ja pitkän päälle et pysty olemaan noteeraamatta 200 vuotta vanhaa historiallista kohdetta joka on kaksi kertaa Vatikaanin kokoinen.

Mieluummin toki se reagointi olisi hyvä tapahtua ennemmin kuin myöhemmin.

Lisäksi täälläpäin nyt kohistaan ja sönkötetään siitä, että kuka sai mitäkin Kyminlinnan eteen milloinkin ja etenkin kuka ei olisi saanut saada sen eteen aikaan yhtään mitään esimerkiksi haastatteluilla, mielipiteiteillä tai kuntalaisaloitteilla.

Se mikä on suurelle massalle helposti nieltävää ja mukavaa ei ole ollenkaan sama asia kuin toiminta joka vie asioita rakentavalla otteella eteenpäin.

Nyt pääsemme siihen mikä on arvokkainta valuuttaa nykyään ja josta myös Sargaajassa kohistaan.

Puhumme nyt huomiosta ja sitä miten käytetään niin, että asoita alkaa tapahtumaan isolla kauhalla.

Tietenkin olisi ollut helpompaa jos olisin ollut 17 – vuotias tyttö, koska elämme tietynlaisessa ajassa ja varsinkin valtamediassa kaiken pitäisi olla hajutonta, mautonta sekä helposti sulavaa.

Kukaan mukamas ei saisi suuttua siitä mitä sinä teet ja sen lisäksi Suomessa on vähän semmoinen henki, että jos esimerkiksi haluaisit kirjoittaa kirjan, niin sinun pitäisi hakea lupa joltakin.

Kukaan ei vain kerro, että keneltä se lupa pitäisi hakea.

Niinpä en pyydä sitä anteeksi että olen 45 – vuotias valkoinen heteromies joka sanoi Kyminlinnan suhteen sen mitä muut eivät voineet tai uskaltaneet sanoa ja tein edes jotain.

Tiedostan kyllä sen, että nuorena naisena ja mukavemmilla mielipiteillä näkyvyyttä olisi saatu Kyminlinnan eteen paljon enemmän ja päätäni taputettaisiin juuri nyt.

Nyt se huomio tapeltiin ja käytännössä ansaittiin.

Vaikka käytännössä tässä pelastusoperaatiossa minä ”likaannuin” ja siis käytännössä sain riidanhaastajan maineen, niin silti minä kuitenkin sain aikaan reaktioita jotka veivät Kyminlinnaa oikeaan suuntaan tämän vuoden aikana aika reippaallakin otteella.

Sinällään yksilö voi toimia oikeinkin vaikka valtaosa ihmisistä kavahtaa noita toimia tai näkemyksiä ja vallanpitävät suorastaan alkavat vapista.

Katsoin tässä I, Tonyan ja koin valtavaa samaistumista Tonya Hardingiin.

Muistan kuvion ysäriltä ja siitä kohtistiin myös täällä Suomessa.

Ja joo, se ei nyt ole hyväksyttävää että kilpakumppaniin käytetään väkivaltaa.

Tonyan puolustukseksi täytyy sanoa, että hänen taustajoukkonsa eivät tainneet olla penaalin terävämpiä kyniä ja luulen että he kaikki saivat oikeudellisessa mielessä mitä ansaitsivat.

Sinällään niin Tonya on hyvä esimerkki siitä missä alussa kirjoitin, koska Tonya oli urallaan erityisen atleettinen kuten minäkin.

Lisäksi hän kykeni ensimmäisenä naisena tekemään kilpailuohjelmassa kaksi kolmoisakselia, jota minä en kyllä pysty tekemään.

Käytännössä hän siis teki luistelun historiaa.

Hardingin tausta oli se, että hän tuli hyvin köyhästä perheestä ja hän harrasti taitoluistelun ohella metsästystä sekä kalastusta ja osasi korjailla autoja mikä on naisissa ihailtava piirre.

Tonya Harding ei ollut helposti nieltävä tapaus ja köyhyyden takia hän joutui itse tekemään asuja sekä käytti reippaampaa rokkia esityksissään kuin muut luistelijat.

Hän ei ollut prinsessa tyyppiä eikä halunnut leikkiä sellaista ja sai maksaa siitä vaikka teknisessä mielessä hän oli ylivoimaisempi kuin kilpakumppaninsa.

Hän oli ehdoton oman visionsa suhteen.

Häntä siis kohdeltiin kaltoin ja ehkä se sai hänet edes ajattelemaan että kun hänelle ehdotettiin rumia temppuja kilpakumppaniaan kohtaan, niin että se olisi hyväksyttävää.

Kaltoin kohdellut yleensä oikeuttavat omat epäsovinnaiset toimensa sillä että se on oikeutettua koska he ovat kaltoin kohdeltuja.

Joku voisi sanoa, että Tonya Harding oli tarinan roisto.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että parikymmentä vuotta myöhemmin hänestä tehtiin elokuva jossa häntä esitti isossa nosteessa oleva Margot Robbie.

Sitten ihmisryhmään joka pitää itseään sankareina ja eivät todellakaan sitä ole.

Puhumme lopuksi Suomen rikkaista, jotka ovat mielestäni nykyisin henkisellä tasolla Suomen pohjasakkaa siis yleisesti ottaen.

Poikkeukset vahvistavat säännön kuten Anders Wiklöf

Suomen rikkaista tehtiin joku tutkimus tai kysely ja siellä oli järkyttävänä Perusongelmana on se, että Suomessa on hyvin vähän ihmisiä jotka ovat itse tienanneet suoraan omaisuutensa omalla työllään.

Valtaosa suomalaisista rikkaista on saanut rahansa korruption ja hyväveli järjestelmän kautta kuten tapaus Posti ja Heikki Malinen osuvasti osoittaa.

Myös edellisen pääministerin omaisuus on tehty enemmänkin hyväveliverkoston avulla kuin suoranaisella bisnesvainulla.

Heidän rikkautensa lähde on siis käytännössä se että he ovat varastaneet muilta ja otan tässä esiermiksi Esperin, jossa yhden tädin miljoona omiasuus revittiin kirjaimelliseti eläkeläisten selkänahasta.

Esimerkiksi rikastuminen pelifirmoilla on ihan ookoo.

Se ei ole ookoo mitä Posti esimerkiksi tekee, että johto nostaa koko ajan omaa palkkaansa ja vaatii työntekijöitä laskemaan omaansa ja siihen vielä työmäärää lisäten.

Rikastuminen toisten kustannuksella ei ole ookoo vaan ihan oikeasti koulukiusaamiseen verrattava ilmiö.

Nyt kannattaa alkaa oman vapautensa vuoksi ajattelemaan ihan eri tavalla kuin mihin meidät on normaalisti opetettu.

Elämä ei ole pelkkää taloutta, vaikka Nalle ja EK sinun niin haluaisivat uskovankin.

He vain hyötyvät kun sinä ja koko kansakunta ajattelee niin kuin he toivoisivat sinun ja ihmisten ajattelevan.

Rahajärjestelmä ja ennen kaikkea nykyinen tämä läpimätä fiat – rahajärjestelmä on yksi suurimpia keinoja pitää koko ihmiskunta orjuudessa.

Fiat – rahajärjestelmä perustuu siihen, että pankit voivat ilman katetta antaa ihmisille ja valtioille niin paljon velkaa kuin haluavat ja se on yksi tehokkaammista keinoista orjuuttaa yksilöä.

On nimittäin luotu yksilölle isolla kädellä ja pitkällä aikajuoksulla sellainen valhe, että tämä ei olisi ihmisenä tai yksilönä mitään jos hän ei tienaa tarpeeksi tai omista asioita ja tavaroita joita ei loppupeleissä tarvitse.

Nykyisessä maailmassa on ihan hyvä, että kun ihmiset vaihtavat asioita, palveluja, työsuorituksia ja tietenkin esineitä, niin se perustuu siihen, että näiden asioiden suhde määritellään ja arvotetaan toisiinsa.

Keinottelunkin kuten osakaupan lieveilmiönä hyväksyn.

Ymmärrän sen, että emme me ihmiset vielä pitkään aikaan pysty siihen mihin muurahaiset pystyvät: että työtä tehdään yhdessä kollektiivinen päämäärä mielessä pitäen ja tekemisessä ajatellaan yhteistä hyvää, eikä sitä kuinka paljon sillä voidaan itse tienata tai miten sitä kautta omaa egoaan voidaan nostaa.

Kovin moni ei vain pysähdy miettimään mitä menettää kun alkaa määrittelemään itseään suhteessa rahaan ja mitä omistaa.

Tyler Durdenin sanoin: tavarat joita luulemme omistavamme, omistavat lopulta meidät.

Toisin sanoen kun alkaa haalimaan rahaa, määrittää maailmankuvansa suhteessa siihen mitä omistaa ja määrittää muut ihmiset siihen mitä he tienaavat ja mitä tai paljonko omistavat, niin se tekee yksilöstä orjan.

Okkultismista kaiken tietävät pankiirit nauravat, kun ihmiset juoksevat, numerosarjan perässä jota ei ole olemassakaan ja johon uskominen antaa noin neljältä miljardilta ihmiseltä vallan noin 100 ihmiselle.

Rothschildit ja Rockefellerit eivät nimittäin juokse rahan perässä, se on heistä typerää: he istuvat aloillaan ja antavat ihmisten ja kansakuntien velkaannuttaa itsensä fiat – rahalla ja istuvat lihavilla pehvoillaan ja tienaavat sillä, että koko ihmiskunta orjuutta itsensä ja on siinä uskossa, että tuo velka pitäisi maksaa.

Ja niin kauan kuin suuri enemmistö on unessa ja uskoo auktoriteetteihin, poliitikkoihin tai tuohon pahojen pankiiirien luomaan fiat – hirviöön, niin se pitääkin maksaa.

Sitten kun se noin 4 – 7 miljardia ”nukkuvaa ja nuokkuvaa yksilöä” jota ei enää huvita totella 100 ihmistä havahtuu ja toteaa, että nyt tuossa oravanpyörässä juokseminen saa riittää: sitten se muutos alkaa isommalla kauhalla.

Ennen sitä kuitenkin yksilön kannattaa leikkiä, että toimitaan niin kuin yhteiskunta haluaa ja vaikka puhua höpöä niille ihmisille jotka ovat unessa ja kuitenkin oppia elämään niin, että on vapaa ja että tekee esimerkiksi päivittäin mitä huvittaa.

Se on kuitenkin kielletty salaisuus, että se muka olisi mahdotonta.

Kun yksilö ei luo itselleen rajoja, niin kaikki on rajatonta.

Se järjettömyys jota kirkot ja etenkin Vatikaani etunenässä syöttää Jumalasta on valhe, jolla halutaan hallita suurta massaa.

Ei ole olemassa valkopartaista pappaa pilven päällä, joka päättäisi kuka päättää siitä kuka joutuu helvettiin ja kuka taivaaseen.

Kerron tässä ison salaisuuden: kaikki on Jumalaa…ihan kaikki.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kaikki on energiaa, joka on koko ajan liikkeessä sekä tietoisuutta joka käsittää ajatukset, ajan ( mennyt, nyt ja kohta ) ja kaikki tämän suuren palapelin osaset värähtelevät ja ovat liikkeessä joka hetki

Kaikki on rajatonta, jos ihminen niin haluaa eikä luo itselleen rajoja sen suhteen mikä on rajatonta ja mikä ei.

Mutta siinä se mutta tulee.

Me teemme tästä planeesta ja elämästämme vankilan ihan itse.

Me uskomme, että raha on totta ja että sitä pitää haalia ja me uskomme, että olemme tälle yhteiskunnalle jotain velkaa ja meidän olisi tuo velka maksettava.

Myös kun tuo yhteiskunta on itse velkaa, niin meidän pitäisi venyä ja uhrautua tuon velan takia, joka on suunnitelmallisesti luotu, että se 100 tyyppiä edelleen kontrolloisia koko maapalloa fiat- rahajärjestelmällä.

Fiat raha – järjestelmä siis orjuttaa meidät niin ihmisrotuna, kansakuntana kuin yksilöinäkin, koska se luo mieleemme rajoituksia, joita ei todellisuudessa ole.

Lisäksi se estää meitä toimimasta rajattomasti ja ylittämästä nykyisiä rajojamme.

Fiat – rahajärjestelmän takia me maapallolla värähtelemme alemmalla värähtelytasolla kuin jos emme uskoisi tuohon fiat – rahajärjestelmään ollenkaan.

Yksi yksilö ei kuitenkaan pysty koko maailmaa pelastamaan tai saamaan noin neljää miljardia ihmistä hereille, mutta yksilötasolla on aika kova juttu, jos yksilö lopettaa TV:n ja uutisten katselun, sekä lakkaa uskomasta poliitikkoihin sekä nykyiseen yhteiskuntaan ja etenkin sen talousjärjestelmään.

Se, että yksikin yksilö pelastaa sielunsa mätien poliitikkojen ja sielunsa myyneiden pankkiirien ilkeiden ja likaisten kynsien alta on kova juttu: ainakin tuolle yksilölle itselleen.

Lopuksi vielä pari neuvoa miten olla ruokkimatta mätää järjestelmää ja tukea toimintaa joka palvelee meitä kaikkia.

Edelleen, niin yksittäinen ihminen ja yksilö pystyy hyvinkin tehokkaasti vaikuttamaan omaan elämäänsä sekä siihen miten maailmasta tulee parempi paikka.

Jos nykyinen länsimainen elämänmeno ei miellytä niin erakoksi ei kannata jäädä eikä minneen syrjään muuttaa, vaan omassa elämässään voi ottaa hengellisiä periaatteita käyttöön.

Pankeille ei myöskään kannata antaa valtaa yksilön elämässä, vaan kannattaa olla niin omavarainen tai mielellään taloudellisesti itsenäinen kuin se vain on mahdollista.

Velanottoa kannattaa välttää, koska se hidastaa yksilön henkistä kehitystäsi ja tekee orjan koska ne velat ja korot pitää maksaa.

Jos ajattelet asioita laajemmin ja erilailla kuin niin, että persoonasi ja onnellisuutesi määritellään rahalla: saavutat elämässä enemmän ja elämänlaatusi on parempaa kuin niin, että uskoisit rahan olevan totta.

Tai mikä pahempaa toivoisit, että sinut määriteltäsiin niin paljonko tienaat.

Jumala myös sanoo, että älä tapa ja se ei koske vain ihmisiä vaan kaikkea elävää mikä maapallolla on.

Mieti siis voisitko vähentää lihansyöntiä.

Jos lihansyönnin täydellinen lopettaminen tuntuu mahdottomalta, niin kokeile vaikkapa viikkoa tai edes yhtäpäivää ja se ei ole pelkästään eettisesti kaunista, se on myös elimistölle ja elämänlaadullesi hyväksi.

Kannattaa myös miettiä suhdettaan uskontoon ja Jumalaan, onnistuisiko se yhteyden saaminen Jumalaan omin voimin.

Ja voisiko sitä elää niin kuin Jeesus opetti ihan itse keksimällä miten esimerkiksi Vuorisaarnan opetukset voisi laittaa omassa elämässä toimimaan.

Lääkkeet ja psykiatrit, niin ne .voivat olla tarpeen, mutta eivät aina ja nykyinen lääketeollisuus perustuu sairauden hoitamiseen ei kokonaisvaltaiseen terveydestä huolehtimiseen.

Ja viihde niin vähennä televisiota ja radiota ja ota netistä ne ohjelmat jotka kiinnostavat sinua.

Valtamedia tekee sinut passiiviseksi seuraajaksi, ole aktiivinen toimija ja käy elokuvissa ja kuuntele musiikkia kuten ennenkin, mutta tee se päätös, että päätät aina itse milloin sen teet, etkä silloin kun jotkut muut edes ehottavat milloin sinun pitäisi katsoa.

Nämä ovat tällaisia pieniä ehdotuksia jotka muuttavat maailmaa paremmaksi jos isompi lössi alkaa tehdä näin.

Lisäksi jo pelkästään että yksilö tekisi näin tai harkitsisi tekevänsä näin, niin se auttaisi kyseisen yksilön oman elämän muuttumista laadukkaampaan suuntaan melkein heti.

Mennään siis siihen oikeaan valtaan mikä yksilöllä yhteiskunnassa on ja joo se ei ole äänestäminen, vaan se on kuluttaminen.

Yksilö on kuluttaja ja kuluttamalla hän myös päättää kollektiivisessa mielessä millaiseksi maailmamme muuttuu tai menee.

Mieti voisitko suosia kulutuksessasi enemmän yrittäjävetoisia yrityksiä mieluummin kuin suuria jättiyrityksiä.

Mieti myös mitä haluat elämääsi ja ala sitten hankkia sitä, koska jos menet markettiin ja et tiedä mitä haluat elämääsi tai mitä et halua, saatat tehdä ostoksia impulssimaisesti.

Intuitioon kannattaakin luottaa ja esimerkiksi divareista tai kirpputoreilta voi tehdä hienoja löytyjä pikkurahalla kun luottaa intuitoon ja ostaa vaistonvarassa.

Kaikki impulssiostaminen ei siis ole pahasta, mutta sinällään tätä kautta elämään tulee sellaista tavaraa jota ei välttämättä elämäänsä tarvitse.

Turha kuluttaminen vie taloudellisia resursseja myös lähteä sille tielle jolla haluaa kulkea.

Esimerkiksi tupakan vähentämisellä tai lopettamisella säästää isot rahat vuodessa jotka voi käyttää vaikkapa johonkin hienoon harrastukseen.

Vältä myös jonottamista, sillä se on järjetöntä.

Yksikään alennus ei loppupeleissä ole sellaista, että sen takia kannattaisi tunti tolkulla jonottaa ja lisäksi vähän ajan päästä tämä sisäänheittotuote takuuvarmasti tulee myyntiin halvemmalla tai sitä myydään esimerkiksi Huuto.netistä paljon halvemmalla.

Maailmassa on kyse vallasta ja kontrollista sekä mitä moni ei ole vielä havahtunut tajuamaan, niin se valta eliitille jonka löytää vaikkapa Bilderbergin kokouksista, niin yksilöt antavat tämän vallan itse eliitille.

Asketismi ei siis ole välttämättömyys, vaan se että tiedostaa sen mitä tekee ja on hyvin tietoinen noista päätöksistä.

Sillä kuluttamiseen kuuluu myös mielenhallinta ja aivopesu.

Mainostoimistot käyttävät valtavan määrän energiaa kamppanjoihin joilla koitetaan saada ihmiset kiinnostumaan tuotteista ja yrityksistä.

Näihin kuuluvat myös symboleiden ja subninaalisten viestien käyttö.

Vaikka et ymmärtäisi niiden voimaa, niin ne vaikuttavat päätöksiisi jos annat niiden vaikuttaa.

Ihmisillä on vapaa tahto ja sitä kannattaa käyttää.

Kuluttaminen tai ostopäätöksen tekeminen tai sen tekemättä jättäminen on todellista valtaa joka ihmisillä on tänä päivänä ja yritykset tietävät.

Sosiaalinen media ja internet on tehnyt myös sen mahdolliseksi, että jos väärinkäytöksiä tulee, niin julkisen kohun takia yritysten on parannettava toimintaansa.

Joten kannattaa suosia sellaisia yrityksiä ja tuotteita jotka edistävät maailmaa tulemaan paremmaksi paikaksi ja kertoa siitä netissä kavereille tai liittyä yrityksen tai tuotteen Facebook tykkääjäksi.

Anita Roddickin luoma Body Shop oli aikanaan hyvin esteettinen ja yhteiskunnallinen yritys.

Ja minä haluan päätyä vähän samankaltaiseen tilanteeseen.

Tiedän että näiden postausten lukeminen vaatii vähän enemmän kuin jonkun fitness blogin lukeminen.

Koitetaan yhdistää nyt nämä kaikki mitä luit.

Elikkä siis uskon anarkismiin ja kansalaisaktivismiin ja se tarvitsee sen suuren voiton siis semmoisen konkreettisen todisteen suurelle massalle, että yksilöllä on voimaa vaikuttaa ympärillään olevaan maailmaan.

Siksi Kyminlinna on niin tärkeä koska se voi olla SE konkreettinen näyttö kun sen portit aukeavat, että yksilöllä on voimaa.

Myös minun kannaltani se todistaa sen, että yksikin yksilö voi vaikuttaa yhteiskuntaan niinkin yksinkertaisilla asioilla kuin mielipiteillä tai kuntalaisaloitteilla.

Joten minulle on tärkeää, että ihmiset uskovat minun pelastaneen Kyminlinnan.

Tarkoitan siis sitä, että sinun ei tarvitse uskoa sitä, että minä pelastin Kyminlinnan, mutta haluan sinun uskovan sen, että minä itse uskon siihen, että minun mielipidekirjoitukseni, kuntalaisaloitteeni ja haaastatteluni vaikuttivat siihen, että asiat lähtivät rullaamaan eteenpäin.

Kyse on omasta uskomusjärjestelmästä ja minä uskon näin.

Digitaalinen jalanjälki on se mikä kertoo totuuden:

https://twitter.com/hashtag/kyminlinna?lang=fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *