Syyt ja seuraukset:

Tämä postaus on käytännössä minun ymmärrykseni karman laista ja silleen tärkeä että jos ymmärtää mitä minä tässä kerron, niin se pitää tämän touhun turvallisena.

Seuraavissa postauksissa mietitään hetki unelmiamme ja miten ne voi saada tähän todellisuuteen.

Itse käytän sekä aarrekarttaa että legoja tai legokaupunkia ja legohahmot tulevat olemaan myös isommassa roolissa myöhemmin.

Eli unelmat ovat abstrakteja ajatusia ja ne pitää konkretisoida, jotta meillä on konkreettinen työsuunnitelma sen elämän suhteen jonka haluamme.

Kerrostalokin piirretään ennen kuin se rakennetaan.

Sen jälkeen mennään mielenkiintoiseen ja kiistanalaiseen materiaaliin nimittäin servanteihin tai omiin entiteetteihin.

Ja sinne menoa haluan ihan tarkoituksella hidastella ja itselläni ne Legot liittyvät myös tähän hyvinkin merkittävällä tavalla.

Idea ei edelleenkään ole saada haarukoitasi lähtemään lentoon kesken syöntisi vaan että sinulle soitetaan ja tarjotaan unelmiesi työpaikkaa niin ettet ole edes sitä hakenut.

Ihmeitä tapahtuu joka päivä ja miksi se et voisi olla sinä jollei niitä positiivisia yllättäviä juttuja tapahtuu?

Ennen näitä niin syihin ja seurauksiin:

Tee muille niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän ja kohtele muita kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan: näin Jeeus meille opetti tällaisen ihan simppelin opetuksen mitä tulee ihmisten keskinäiseen vuorovaikutukseen.

Miksi kuitenkin varsinkin tämän koronakusetuksen aikana, niin osa ihmisistä haluaa kohdella eriarvoisesti toisia ihmisiä ja jopa on valmis rikkomaan ihmisoikeuksia joissain tapauksissa?

Miksi koulu-, työpaikka- ja nettikiusaajia on niin paljon?

Ja jos heille taas tehdään jotain tai heidän etujaan rikotaan, niin nousee valtava hässäkkä, että eihän näin saa sanoa tai tehdä.

Hyvä esimerkki on pääministerimme joka vaatii ihmisiä jäämään kotiin jos on saanut korona – altistumisen, mutta tietenkään tämä ei häntä itseään koske vaan altistumisesta huolimatta voidaan lähteä ravintolaan hipitihoppaamaan.

Miksi kaksinaismoralismi siis kukoistaa tässä maailmassa?

Yksi helpo vastausta on se, että kovin moni ei pysähdy miettimään asioita syvällisesti vaan porskutetaan eteenpäin vain ja ainoastaan omaa etua ajatellen.

Lyhytnäköisellä ajattelulla päästään tiettyyn rajaan saakka ja sen jälkeen ne seuraukset tulevat perässä.

Kaikilla teoilla on seurauksena ja se on hyvä ymmärtää.

Jos sinua kohdellaan kaltoin, niin sinä kostat sen joten miksi se on niin vaikea ymmärtää että jos sinä teet jollekin väärin, niin hän kostaa sen sinulle?

Ja jos autat jotain ihmistä niin on ihan luonnollista, että sinä joskus pyydät häneltä apua.

Varsinkin teknologian ja somen myötä ihmisten ja yritysten mustamaalaaminen on helpompaa kuin koskaan.

Jos saat jostain firmasta huonoa palvelua niin voit kertoa sen netissä.

Karma tulee nopeammin tässä ajassa vastaan johtuen lähinnä teknologian kehittymisen takia.

Jokaisella teolla on vaikutuksensa ja yleensä se ihan konkreettisesti tarkoittaa tässä ajassa, että hyvästä teosta kiitetään ja pahasta mustamaalataan tai halutaan ihmisiä vastuuseen kuten hallituksellemme ja THL:n johdolle tulee käymään.

Perusoikeuksien rikkomisella, ihmisten tahallisella satuttamisella ja tappamisella on vain aika kova hinta.

Silti moni ja varsinkin auktoriteettiasemassa luulee että edelleen voidaan hillua samalla lailla kuin joskus Kekkosen aikaan ja se auktoriteettiasema suojaa itseä.

Kun teet kaaosmagiaa, niin tee sitä niin että mitä tahansa teetkin, niin se ei ole keltään pois.

Ja kuten aiemmin sanottuna, niin älä tee näitä juttuja vahingoittaaksesi ketään.

Mielellään niin älä myöskään halua itsellesi jotain täysin konkreettista asiaa tai mikä pahempaa jotain tiettyä henkilöä.

Siis älä tee näin: haluan Missi NIMEN elämääni vaan tee näin: toivoisin joskus voivani seurustella missin tai mallin kanssa.

Jos haluat joltain jotain pois tai satuttaa jotain, niin on hyvin mahdollista että taikasi muuttuu mustaksi magiaksi.

Mustamagia on silleen vaarallista, että se on epävakaata ja se harvemmin on ilmaista, että jos haluat jotain niin joudut siitä myöskin antamaan jotain.

Puhumattakaan, että se jolta haluat jotain, niin jos se tietää näitä juttuja ja osaa suojautua, niin voikin käydä niin, että pahimmassa tapauksessa et saakaan sitä kun toinen osaa suojella itseään ja jäätkin jollekin ikävälle taholle velkaa siitä että sitä jotain lähdettiin sinulle hakemaan.

Taikojen tehtävä on tuoda luovuutta elämääsi ja saat haluta niiden kautta tavaraakin, ei siinä mitään.

Ja aina parempi jos vaan käytät niitä siksi että tulisit paremmaksi ihmiseksi ja ympäröivä maailma ympäriläsi muuttuisi paremmaksi.

Jos haluatkin jotain tai tulla joksikin merkittäväksi ihmiseksi, niin koita vetää juttuja tyhjästä tähän maailmaan kuten käytä magiaa vaikka siihen, että kirjoittaminen tai tekemäsi taide olisi hyvää ja vaikuttaisi ympäristöön jossa olet ja toimit.

Elä ota muilta pois vaan luo asioita tyhjästä ja Nikola Teslaan ja hänen mietiskelymetodeihinsa kannattaa perehtyä.

Tuo ja luo jotain uutta tyhjästä tähän todellisuuteen kekseliäisyyden, luovuuden ja innovatiivisuuden kautta, niin sinulla ei ole mitään hätää.

Tähän minusta kaaosmagia kaikkein parheiten sopii.

Ja jos mietit että miksi se pörssi tai osakkeet tulivat niin voimakkaasti tähän mukaan alussa, niin ihan siksi, että pörssi perustuu siihen että ihmiset ostavat ja myyvät osakkeita vapaaehtoisesti.

Pörssin kautta tehtävä osakekauppa on karmallisesti erittäin minimaalista tai se ei välttämättä vaikuta karmaasi mitenkään.

Taiat sen sijaan vaikuttavat myös osakemarkkinoihin, niin pörssin tai osakkeiden kautta on helppoa ja mielellään siis pienillä panostuksilla kokeilemaan miten esimerkiksi sigilit vaikuttavat kursseihin.

Lisäksi mitä tahansa kaaosmagiaa teetkään pörssissä, niin kuten mainittua se ei vaikuta karmaasi oikein mitenkään.

Jos haluat ison omaisuuden ja käytät magiaa että se tulee joltain ihmiseltä sinulle, niin siitä voi olla sinulle isotkin henkiset seuraukset tai voi jopa olla ihan juridisetkin.

Ja jos teet saman pörssissä niin se ei vaikuta sinuun karmallisesti tai esoteerisella tasolla mitenkään.

Tyhjästä saa rahaa ja vaurautta tehdä niin paljon kuin sielu sietää ja jotkut ovat sitä tehneetkin esimerkiksi Bitcoineilla todella paljon.

Unohdin tuossa aluksi mainita, että myös sanat ovat mielenkiintoisia ja luovat tätä todellisuutta.

On myös hyvin mielenkiintoista miksi englantilainen sana spelling tarkoittaa sekä taikojen tekemistä että tavaamista: onko todellisuus oikeasti sellainen miksi sanat sen luovat?

Ennen kuin tuodaan vähän oudompaa materiaalia framille, niin oikeasti haluan, että sinä mietit millä motiivein sinä teet mitä teet, ei pelkästään taikoja vaan pidä koko ajan mielessäsi ne motivaatiot ja syyt jotka ajavat sinua päivittäin eteenpäin.

Ja kartoita sitä säännöllisesti, että miten toimintasi vaikuttaa muihin ihmisiin ja jos pysyt niin asetu toisen asemaan kun katsot omia tekojasi.

Voin sanoa sinulle, että mitään outoja juttuja ei tule elämääsi kaaosmagian kautta, jos toimintasi on eettisesti kestävää ja se ei vahingoita tai ota keltään mitään pois.

Ja tietenkin kannattaa edelleen myös niitä suola – astioita sirotellan niihin paikkoihin joissa oleskelet vähän pitempään.

Puhumattakaan että pidä sitä suolaa lähettyvillä siinä tilassa jossa teet näitä kaaosmagian juttuja.

Suola suojaa ja sen lisäksi se myöskin ruokkii menestystä ja vaurautta.

Tämä oli tämmöinen back to basic luento.

Koska Sargaajan perusta on pelimiesgenressä, niin en voi muuta kuin todeta, että tehkää näitä juttuja ja ottakaa selvää.

Teorisoimalla ei elämä tule paremmaksi vaan tekemällä ja jos menee vika vekkiin, niin siitä oppii.

Jatketaan matkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *