Syksyn ( muutoksen ) tuulet puhaltaa!

Hyvää syksyn alkua!

Sargaajan suhteen ei ole kovinkaan paljoa kotia kerrottavana.

Eipä siis mitään uutta niille jotka käyvät tällä sivustolla säännöllisesti.

Päätin kuitenkin tehdä tämän postauksen ja kertoa vähän missä olen ja mitä teen.

En ihan kaikkea, jotain kuitenkin, koska minusta on edelleen tärkeä määrittää oma itseni omin ehdoin kuin muiden ehdoin määrittelyssä painaa aina se muiden oma etu.

Sargaajan, pelimiesgenren ja sosiaalisen dynamiikan suhteen en ole oikeastaan edes halunnut edetä vielä isommalla kädellä.

Syy löytyy oheisesta linkistä:

https://kymensanomat.fi/uutiset/kulttuuri-ja-viihde/eea24526-31f6-4315-b802-e51000901b61

Kuulun siis Kotkan Kulttuuri Ry:n hallitukseen ja tarkoituksenamme on edistää ja yhdistää paikallisia kulttuurialan toimijoita tekemään uutta ja erilaista yhdessä.

Tarkoituksena on se, että esimeriksi musiikki ja kirjallisuusalan tekijät tekisivät yhdessä jonkun teoksen tai tapahtuman.

Olen vähän ajatellut, että jossain yhteisessä jutussa voisi Sargaajaa tai Uroskoodi+ kirjaa saada eteenpäin ja toki siis koko pelimiesgenreä.

Tietenkin Vihaiset Possut satusarjaa viedään eteenpäin ja Kyminlinnaa on edistetty tätä kautta hyvin voimakkaasti ja moniamonia muitakin suunnitelmia on kuten se, että Kyminsuussa alettaisiin näyttää elokuvia jossain muodossa noin 34 – vuoden tauon jälkeen…katselemme mitä tapahtuu.

Sargaaja on kuitenkin sosiaalidynamiikan sivusto ja pysytään nyt sitten siinä.

Ujouden voittaminen ja suomalaisten miesten ihmissuhdetaidot ovat edelleen niitä asioita jotka kiinnostavat monia ihmisiä.

Myös koulukiusattujen voimakas puolustaminen ja koulukiusatuille konkreettisten pelimiesgenren metodien antaminen kuten ymmärrys sisäpelistä ja vaikkapa ujouden voittamiseen tuo Stylelife Challenge, niin niitä aletaan jo ymmärtämään isompienkin tahojen pöydissä.

Joten katsotaan kun yhdistys kehittyy, että pystynkö saamaan sitä kautta esimerkiksi Sargaajaa kehittymään.

Sinällään Sargaaja ei kehity kun sitä ei kehitetä eli ne paukut menevät nyt ihan muualle, eikä siinä mitään: aika aikaansa kutakin ja kun uusia juttuja tulee jotka innostavat mukaansa, niin sitten niihin panostetaan kunnolla.

Välillä myös noita yhteiskunnallisia näkemyksiäni tulee aika voimakkaasti esille ja olen nyt pitänyt niitä pääosin tältä sivustolta pois kun ne hämmentävät ihmisiä.

Joitain kaikkein oleellisempia asioita tuon esille, koska minusta tiettyjä asioita on syytä korostaa.

Muistakaa se, että ne tyypit jotka tekevät historiaa, ne tekevät sitä nyt ja he eivät alistu massapsykoosin alle joten et näe heillä maskeja.

Koronakriisin aikana puhutaan usein Talvisodan hengestä ja olen siitä täysin samaa mieltä.

Yksilön oikeudet ovat tällä hetkellä suuren ja pahan voiman hyökkäyksen alaisena.

Talvisodan henki on sitä, että se pieni ryhmä ihmisiä joka ei ole massapsykoosin alla ja ottaa asioista itsenäisesti selvää sekä tekee omat johtopäätökset, niin sen tehtävä on pitää totuuden ja oikeudenmukaisuuden liekkiä yllä.

Siis minun mielestäni arjessa maskia käyttävät ihmiset ovat syvän massapsykoosin alla ja eivät näytä kykenevän itsenäiseen ajatteluun.

Lisäksi he näin ne antavat vallan pienelle eliitille joka koittaa ottaa koko ajan yksilöltä oikeuksia ja varallisuutta pois.

Toki jos ihminen kuuluu riskiryhmään tai on asiakaspalvelussa jossa riskiryhmään kuuluvia tulee vastaan, niin silloin ehkä sen maskinpitäminen on perusteltua.

Koronavirus on vaarallinen riskiryhmään kuuluville, mutta se, että koko maailma suljetaan ja kaikkien ihmisten pitäisi pitää maskia vaikka videoneuvottelujen yhteydessä on ihan selkeää ihmisten aivopesua.

Sankaruus on tällä hetkellä anarkisteissa ja myös tässä sivustossa ja myös minussa koska uskallan sanoa ääneen sen mitä monet epäilevät ja itse eivät halua tuoda sitä omalla nimellä ääneen.

Liittyy silleen pelimieskulttuuriin, että genressä puhutaan että pitää toimia toisin että naiset huomaavat sinut ja nyt on hyvä aika aloittaa niin, ettei laita maskia naamalle jotta naiset oikeasti näkevät sinut.

Sargaaja menee omalla painolla eteenpäin ja ei siinä mitään pahaa ole että pelimiesgenre jäi marginaaliin.

Kyllä marginaalissakin voidaan tehdä merkittäviä asioita.

Minä ainakin teen joka päivä, tee sinäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *