Suuntaa alkavalle vuodelle!


Saa kai sitä välillä vähän fantasioida?

Hyvää alkanutta vuotta 2018 ja otetaanpa suunta tällä saitilla alkaneelle vuodelle.

Nyt kun Kyminlinnan suhteen näyttää tai ainakin minä koen hyvin voimakkaasti niin, että portit aukeavat tänä vuonna ja että tekemäni kuntalaisaloite on ollut tässä hyvin merkittävässä asemassa, niin on aika heittäytyä muihin kuvioihin.

Itse siis uskon, että tämä pisti prosessin pyörimään joka nostaa Kyminlinnan uuteen kukoistukseen:
www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4750

Kyminlinnasta vielä sen verran, että tuntuu vähän oudolta, että virkamiehet, paikallispoliitikot ja apurahoja saavat kulttuuritahon toimijat eivät saaneet mitään aikaan 13 – vuoteen Kyminlinnan suhteen.

Ja vasta kun tulee ulkopuolinen kaveri, joka toimii omilla pelimerkeillä jotka revitään tämän selkänahasta, niin sitten vasta tapahtuu reaktio, jonka seurauksena Kyminlinnan portit aukeavat ja ihmiset pääsevät siellä käymään ja järjestämään tapahtumia.


Suomen Hauskinta Miestä odotellaan myös teattereihin suhteellisen malttamattomasti.

No sainpahan minä elämäni suurimman voittoni tähän asti, että ei se tässä vaiheessa tilannetta haittaa millään tavalla, että minä näin Kyminlinnan potentiaalin ensin ja teinkin asialle jotain!

Sitten itse tähän sivuun eli Sargaajaan ja tarkoituksena oli tehdä Sargaajaan sivusto seksuaalisesta häirinnästä tai miksi miehet saattavat sen sekoittaa viattomaan flirttiin.

Se on aika pinnalla nyt tämäkin aihe, mutta kävikin niin että mieli oli niin stressaantunut monesta eri asiasta ja erityisesti Kyminlinnasta, että epähuomiossa tuhosin sen perustekstin jonka piti tulla Sargaajaan.

Joten nyt on vaan kylmästi tehtävä niin, että kaikki paukut laitetaan Uroskoodi + kirjan hiomiseen ja Sargaaja sivusto saa nyt olla sivussa oman materiaalin suhteen kunnes Uroskoodi+ kirja on kirjoitettu ja julkaistu.

Jälleen kerran voimavaroja pitää kohdentaa kun töitä on tehty kuin pieni eläin ja pää ei näköjään ole jaksanut sitten olla ihan täysin mukana.

Uroskoodi+ – kirjasta sen verran, että toiseksi viimeinen hionta kerta on viittä vaille valmis.


Maaliskuussa 2018 kuka tahansa ujo mies voi vihdoin ja viimein olla vapaa!

Alkuperäisen Uroskoodin suhteen oli kaikennäköistä häikkää: sitä olisi pitänyt hioa enemmän, sitä ei haluttu ymmärtää samalla tavalla kuin minä sen ymmärsin ja moni moni muukin asia tökki.


Että vaikka se näennäisesti onkin ”valmis”, niin pieni Stanley Kubrick herää minussa ja haluan vielä tämänkin hiomisvaiheen jälkeen hioa sen vielä kerran.

Tällä kertaa haluan, että Uroskoodin suhteen kaikki menee niin kuin minä haluan.

Lisäksi hyväksyn sen, että siihen saattaa mennä aikaa kun tämmöinen linja on nyt valittu.

Voi siis olla, että Uroskoodi+ menee pidemmälle kevääseen pahimmassa tapauksessa jopa syksyyn.

Toisaalta nyt kun uusi Iron Skykin myöhästyy reilusti yli puolella vuodella, niin eiköhän tämmöiset pienemmätkin toimijat voivat tulla sitten omien juttujen kanssa perässä.

Yksinkertaistetaan siis sanomaa: Uroskoodi+ hiotaan nyt vimpan päälle, kun sille rakennettaan verkkokauppaa niin samalla voidaan miettiä, että tuodaanko vanhoja kirjoja framille vai ei ja näin ollen kun nämä kuviot vievät paukkuja, niin se on sitten Sargaaja sivuston hiomisesta pois.

Omissa oloissa ollaan ja kirjoitellaan ja sitten ilmoitellaan isommin kun on jotain konkreettisempaa kerrottavaa.

Nyt kun Kyminlinna meni kannaltani niin nappiin kuin olla ja voi, niin siitä vapautuu resursseja muihin kuvioihin.

Pari muutakin kirjoitusprosessia on myös työn alla joita on jo aiemmin mainittu, mutta kun täällä ollaan niin keskitytään nyt ensisijaisesti tuohon Uroskoodi+ kirjaan.

Ja kun se on julkaisukunnossa niin sen jälkeen katsotaan mihin suuntaan taas voisi lähteä.

Seuraavaksi on kuitenkin vuorossa tämä:

www.youtube.com/watch

Vilahdan trailerissa 3 kertaa, löydätkö sinä minut sieltä?

 

 

 

Kommentit

kommenttia

Artikkelin kirjoittaja

jarno jäppinen = pieni Legoukkeli suuressa ja vaarallisessa maalimassa, joka ei ole rakennettu Legoista!

Ole hyvä ja kommentoi omalla nimellä hyvien tapojen mukaisesti.

Jätä kommentti

Siirry työkalupalkkiin