Suunnitelman kehitin ja myötätuulta odotin!

Seuraava tulee enemmänkin itsensä kehittämisen puolelta kuin niinkään okkultismista.

Nimittäin nyt teemme työsuunnitelman ja siis nyt vasta kun minun sivuillani ensin tehdään ja opetellaan rohkeutta alkaa asioita tekemään vaikka tekisi väärinkin, kuin että ensin tekisimme vimapan päälle jonku suunnitelman ja sitten orjallisesti mentäisiin sen tahdissa.

Meikän metodeilla sitten pystytään mukautumaan olosuhteisiin jotka muuttuvat nykyisin historiallisen nopeasti.

Suunnittelu muuttaa toiminnan hyvin äkkiä pakonomaiseksi ja tällöin muutoksissa toimiminen voi olla jähmeää.

Silti on hyvä tietää mitä haluaa elämäänsä ja siitä on aina hyvä silloin tällöin kertoa jollekin kuten joskus maailmankaikkeudelle tai Jumalalle itselleen.

Nyt teemme aarrekartan ja myöhemmin Legokaupungin sekä Legohahmot.

Itse haluan saavuttaa vielä jotain merkittävää ja etenkin kirjoittamisen saralla, joten nämä metodit on tavallaan tehty vähän silleen sellaisille ihmisille jotka haluavat saavuttaa jotain.

Taikoja voi toki tehdä muistakin syistä ja se voi jopa olla kunnioitettavampaa kuin minun touhuni.

Kaaosmagiaa voi tehdä ihan pelkästään sen takia että saa paremman vuorovaikutuksen itseensä, ihmisiin tai luontoon.

Se voi olla harraste joka pitää pään kasassa tai jos kuuluu johonkin ryhmään, niin sillä voi olla sosiaaliset ulottuvuudet.

Sargaaja sivuston materiaali ehdottaa asioita pelkästään ja jos teet päinvastoin kuin miten minä sanon ja omasta mielestäsi tuloksia tulee, niin jatka ihmeessä kyseisellä polulla tallaamista.

Varsinkin kun ajat ovat tällaiset ja ihmisistä halutaan yhä enemmän tehdä tahdottomia ja tottelevaisia robotteja, niin taiat ovat minusta vastalääke orjuutta vastaan.

Lisäksi niillä on tarkoitus saada oma elämä itselleen omin ehdoin.

Mennään siis työsuunnitelmaan.

Taikojen ja magian avulla sinä joka tapauksessa keskustelet voimien ja abstraktin maailman välillä ja vastausten saaminen tai tulkinta on aina vähän vaikeampaa.

Sen sijaan itsestään lähtevän kommunikoinnin olisi hyvä olla selkeää juttelit sitten Jumalan tai toisten ihmisten kanssa.

Ja jos et tiedä mitä haluat, niin senkin voi sanoa.

Kuitenkin esimerkiksi niin sigilit tehdään viemään jotain asiaa eteenpäin ja ainakin itselle olisi hyvä olla selvillä mitä ajetaan ja millä motiivein.

Aarrekartta on oikein hyvä konsti tuoda unelmansa konkreettisesti framille ja tämä on hyvin suosittu malli itsensä kehittämisgenressä.

Eli siis teet leikkaamalla ja liimaalla kuvista sellaisen elämän jonka haluat.

Tai ne asiat ja esineet jotka haluat nykyiseen elämääsi.

Lisäksi voit kirjoitella siihen juttuja tai tehdä niiden päälle sigileitä, mikä nyt itsestä tuntuu hyvältä.

Jos en ole aiemmin korostanut niin nyt korostan sitä, että me emme vieläkään tunne täysin aivojamme sekä niissä olevia voimavaroja, että aarrekartta on keino saada mielestäsi abstrakti unelma konkreettisesti silmiesi eteen jota kohti lähdet päiväittäin työskentelemään sekä tietoisesti että etenkin alitajuntaasi käyttäen.

Tarot korteilla voi aina silloin tällöin tarkastella unelmiensa kohtia että onko tämä juuri oikeasti sitä mitä minä haluan.

Miksei myös ole mahdollista että abstraktimmatkin voimat ymmärtävät kuvien ja etenkin symboleiden perusteella mitä haluat ja mitä ajat takaa.

Mieluiten kuitenkin näkisin asian oikeastaan kaikkien Sargaajan metodien suhteen, että haet niitä voimavaroja itsestäsi ja alitajunnastasi.

En kiistä etteikö abstrakteja voimia ja entiteettejä voisi olla olemassa ja itsekin uskon joihinkin niihin kuten Jumalaan ja Äiti Maahan.

Silti kun Sargaajan sivustolla ollaan, niin omasta itsestä se päävoimavara otetaan.

Kuitenkin ihmeitä tapahtuu joka päivä ja jos kaaosmagialla niitä positiivisia yllättäviä asioita voi saada itselle, niin en nöe mitään syytä miksei niitä sitten lähdetä hakemaan.

Aarrekartta tuo tulevan elämäsi silmiesi ja seuraavaksi mennään Legokaupungiin ja Legohahmoihin.

Toistan vielä, että aarrekartta edustaa minulla asioita ja tavoitteita joita haluan elämääni.

Legokaupunki tai minun rakentamani Legokaupunki taas kuvaa sitä maailmaa jossa olen ja elän nyt.

Eli oma legokaupunkini ilmentää Kotkaa ja siinä on esimerkiksi elpynyt Kyminlinna.

Legot ovat minulle ennen kaikkea harrastus ja rentoutumismenetelmä.

Ja niiden avulla saavutan zen tilan jossa vain Legoilla ja rakentamisella on merkitystä.

Tietenkin hiljennyn ja teen muitakin mielentyhjennysharjoituksia.

Olen vain tässä ajan saatossa huomannut että Legoilla rakentelu on mielelleni tehokkaampaa puhdistautumista kuin esimerkiksi meditointi.

Jokainen löytää itselleen parhaiten sen metodin jolla mieli tyhjennetään ja millä se putsataan maailman melskeestä.

Rentoutumisen ohella, niin Legot luovat minun eteeni sellaien Kotkan jollaisena sen nyt näen ja miten sitä voisi muuttaa.

Tietenkään se ei mene ihan yks yhteen, että kun rakennan jotain Lego Kotkaan, niin se sitten oikeasti tulee sinne.

Omasta mielestäni kaaosmagia ennen kaikkea virittää vaistosi huippuihinsa.

Ja ainakin omassa legokaupungissani olen huomannut, että kun vaikka laitan jonekin uuden ravintolan, niin oikeassa Kotkassa on tulossa uusi ravintola.

Minä näen että Legokaupungilla jotenkin vaistotaan sitä mitä on mahdollisesti omaan kylään tulossa kuin että Legokaupunkiin rakentelu toisi sen uuden jutun sinne.

Oikean Kyminlinnan elvyttämisessä on ollut työtä ja tuskaa ja vaikka Legokaupunkini Kyminlinna on vireä ja siellä on tapahtumia sekä pienia kahviloita ja markinoita, niin oikeassa Kyminlinnassa niin ei vielä ole.

Kuten sanoin niin se ei automaattisesti takaa että oikeassa maailmassa asiat tapahtuvat niin kuin ne tapahtuvat Legokaupungissasi.

Legot ovat aikuisiällä oiva rentoutusmenetelmä ennen kaikkea ja itse uskon siihen, että jos teet Legokaupungin omasta asuinseudustasi, niin sinulla on mahdollista ennakoida joitain kaupunkisi muutoksia.

Kaikkea ei voi tietenkään ennakoida, että taloja palaa ja aika nopeastikin aletaan rakentamaan uudenlaisia pytenkejä.

Jotain kuitenkin voi tapahtua sekä legokaupungissasi että oikeassa elämässä.

Itse tein Legokaupunkiini lapsuuden elokuvateatterin joka on pitkään ollut harrastelijateatteri, eikä siellä pitkään aikaan esitetty elokuvia.

Jonkun ajan päästä olin Kulttuuriyhdistyksen hallituksessa ja me teimme kyseisen teatteripaikan kanssa kahden päivän elokuvatapahtuman nimeltä Kymi Indie Festival.

Festivaalin tekemisessä oli niin paljon ihmisiä ja siinä oli vääntöä sekä työtä niin monelta eri taholta, että en todellakaan väitä että Legokaupunkini elokuvateatteri loi ihan oikean elokuvatapahtuman samaan paikkaan.

Todetaan vain että tälleen jännä sattuma.

Legohahmot, no tietenkin kun on todellinen Kotka jossa minä olen niin sitten pitää olla hahmo nimeltä jarno Legokaupungissani joka liikkuu ja elää siellä.

Lisäksi itse teen niin, että rakentelen aarrekarttani osioita Legokaupunkiin, joten osa unelmistani on kuvina ja sama unelma saattaa olla rakennettuna Legoilla.

Omassa kaupungissani ei ole minun lisäkseni oikeita hahmoja ei ole siis niitä ihmisiä Legokaupungissa joita tapaan oikeassa elämässä.

Vaan enemmänkin ne Legohahmot kaupungissa ovat hahmoja joita toivoisin täällä päin olevan.

Sanotaan vaikka niin, että olen tehnyt elokuvan tapahtumapaikan LegoKotkaan ja siinä on näyttelijöitä ja ohjaaja jonka toivoisin täällä päin näkyvän…seurataan jännityksellä tuleeko Kotkaan iso elokuvatuotanto jonka ohjaa ohjaaja joka on ohjannut elokuvia jopa Hollywoodissa.

Edelleen se mitä teen Legokaupungissa, niin siinä kuviossa on pilke silmäkulmassa ja en halua keneltäkään mitään pois.

Jos taikani vaikkapa edistävät jonkun uraa tai hän hyötyy siitä, niin uskoakseni se ei ole väärin.

Sekä aarrekartta että Legokaupunki niin ne tukevat unelmiani ja tavoitteita ja kyllä jos esimerkiksi Kyminlinna saadaan elpymään, niin se hyödyttää todella monia tahoja.

Sinällään vaikkapa jonkun elokuvahankkeen saaminen Kotkaan tai Kyminlinnan elpyminen, niin tietenkään se ei automaattisesti takaa että nämä kuviot onnistuvat vaikka kuinka rakentaa omaan Legokaupunkiin tuotannossa olevan elokuvatuotannon tai omassa Legokaupungissa on Kyminlinnan portit auki ja siellä on kaikenlaista tapahtumaa.

Rentoutumisen ja luovuuden lisäämisen lisäksi, niin aarrekartta ja Legokaupunki on apuvaline jäsentää mielessään olevia unelmia ja suunnitelmia.

Se on jälleen yksi keino tuoda abstrateja ajatuksia tähän todellisuuteen ja sitten lähteä viemään tuota jäsentynyttä ideaa tässä todellisuudessa eteenpäin niillä keinoilla jotka näkee hyväksi.

Legohahmot ovat sitten aika isossa roolissa kun mennään seuraavaksi isoon teemaan nimeltä omat entiteetit.

Minä nimittäin kommunikoin niiden kanssa Legohahmojen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *