Suomalaisten lasten puolesta!


Aloitetaan sosiaalisella dynamiikalla ja koitan pitää postaukset nimenomaan siinä, sekä vuorovaikutustaitojen edistämisessä.

Joskus vain yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja sosdym kohtaavat.

Omasta mielestäni omaa persoonaa sekä nimeään kannattaa ja ehkä jopa pitää käyttää siihen, että maailma muuttuu paremmaksi.

Sen takia Sargaajassakin on ollut paljon kiusaamisen vastaista materiaalia, koska minusta se liittyy sosiaaliseen dynamiikkaan: ei saa repiä oman egon nostatusta toisten selkärangasta, jos joutuu kiusaamisen kohteeksi niin on vaan puolustettava itseään ja jos näkee jotain kiusattavan, niin on mentävä puolustamaan tätä.

Joten mielipiteet, haastattelut, vloggaaminen jne… ovat minusta yksi tapa tuoda omaa persoonaa ja omia näkemyksiä esteradille ja käyttää persoonaansa johonkin ja jos se saa vastakaikua, niin se synnyttää vuorovaikutusta.

Siitä tässä postauksessa on kyse.

Sillä olen nyt ristiriitatilanteessa ja kerron sen tässä. Yleensä teen asioita kuten mielipidekirjoituksen ja heitän sen maailmalle ja katson mitä tapahtuu.

Samoin olen toiminut kuntalaisaloitteiden kanssa ja joskus ne ovat saanet ihan kivastikin näkyvyyttä:

https://yle.fi/uutiset/3-11226773

Nyt mieleni tekisi tehdä kuntalaisaloite sen puolesta, että lapsia ja nuoria ei minusta pitäisi rokottaa koronaa vastaan tällä kokeellisella rokotteella ja faktat löytyvät täältä miksi olen tätä mieltä:

Dr. Bhattacharya: Koronarokote ei ole hyväksi lapsille, Fauci on täysin väärässä

Lapset ja nuoret ovat kaikkein vähiten vaarassa koronalta, joten kun haittavaikutusilmoitukset ovat jyrkässä nousussa, niin miksi lapsia pitäisi rokottaa rokotteella joka ei edes estä sinua saamasta tai levittämästä koronaa ja sitäpaitsi Suomessa on yli 1600 rokotettua jotka ovat saaneet koronan.

Lasten ja nuorten turvallisuus pelottaa minua eniten ja aikuiset ihmiset saavat minusta ottaa tai olla ottamatta tuon kokeellisen rokotteen jos niin haluavat ja se perustuu vapaaseen tahtoon. Jos joku haluaa pelata venäläistä rulettia omalla terveydellään, niin se on kyseisen aikuisen ihmisen oma asia.

Itse en missään olosuhteissa sitä ota koska näin isäni saavan ms – taudin kokeellisesta poliosokerista. Minusta ihmisiä ei ylipäätään pitäisi käyttää koeeläiminä lääketesteissä.

Sinällään tämä koronakusetus on paljon laajempi juttu ja joskus kannattaa siitäkin ottaa selvää:

https://tokentube.net/v/1551025745/Kiinan-Koronavirus—BlokkiMedia-27-5-2021

Palatkaamme nyt sosdymiin ja miksi pähkäilen teenkö kuntalaisaloitteen vai en, koska aiemmin olen tehnyt ja ne ovat vaikuttaneet miten ovat vaikuttaneet?

Yksi asia on se, että haluan uudistua ja toimia niin, että tekoni oikeasti vaikuttavat yhteiskuntaan ja jos nyt vaan heitän maailmalle kuntalaisaloitteen jossa rokottaminen pitää Kotkassa estää lapsilta ja nuorilta haittavaikutusten takia, niin en tiedä kuinka kovaa se vaikuttaa.

Lisäksi sehän yritetään vaientaa ja olla huomaamatta välittömästi.

Voi jopa olla, että se olisi käsittelyssä normaalia kauemmin.

Toinen on se, että onko nyt oikea aika iskeä?

Olisiko syksy parempi tai se kun nuoret tulevat Kotkassa rokotettaviksi ja nyt ollaan 30 – vuotiaissa. Huhujen mukaan omassa ikäryhmässäni vain noin 20 prossaa kävi hakemassa rokotteen, en sitten tiedä tarkemmin.

Kolmas on se, että tuleeko kuntalaisaloitteelle enemmän tehoa kun siitä kuiskutellaan jo nyt ja sitten kun tai jos se lätkäistään, niin sen teho voi olla isompi kun siitä tiedetään kun jos siitä ei tiedetä.

Kaikkein parasta olisi tietenkin se, että lapsia ja nuoria ei rokotettaisi ja näin heidän tulevaisuuttaan vaarannettaisi kokeellisella rokotteella ja silloihan tällaisia kuntalaisaloitteita ei tarvitsisi tehdä.

Halusin nyt yhdistää Sargaajan materiaalin sekä paikallisen vaikuttamisen jossa kuntalaisaloitteet ovat isossa roolissa.

Minusta ihmisten olisi hyvä enemmänkin tulla nimellään ja kasvoillaan ottamaan kantaa niihin asioihin jotka tuntuvat heistä tärkeiltä ja olla sitten vuorovaikutuksessa niiden ihmisten kanssa jotka ovat samalla aaltopituudella.

Tämä on sitä sisältöpohjaa johon haluan Sargaajaa viedä ja kuten todettua, niin monta kuviota on kesken ja yhtäaikaa. Silti kun näen yhteiskunnallisen vääryyden, niin minusta siihen kuuluu puuttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *