Sargaajalle uusi suunta!

Maksoin tässä Sargaajan nettipalvelut kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

Osa minua mietti miksi näin tein kun pelimiesgenrelle ei oikein ole enää annettavaa ja mielenkiinto on toisaalla.

Tietenkin osasyy on se, että osa minua ei osaa luopua tästä ja toisaalta on ehkä ihan hyvä että on oma kotisivu jota kuitenkin seurataan säännöllisesti ja johon saa noita omia näkemyksiä tuoda.

Ja välillä sinne on tuotukin asioita joilla ei ole mitään tekemistä sosiaalisen dynamiikan kanssa.

Koitan edelleen välttää aiheeseen liittymättömiä postauksia, mutta mun nykyisellä luonteella, niin välillä lipsahtaa.

Se miksi maksoin Sargaajan kahdeksi vuodeksi, niin tavallaan sain uudenlaisen otteen itsensä kehittämiseen.

Kaaosmagia on kiinnostanut minua jo usean vuoden ajan ja minulla on aiheesta jonkun verran muistiinpanoja ja kaiken maailman omaa materiaalia.

Lisäksi Suomessa aiheeseen liittyviä sivustoja tai muutakaan materiaalia ei ole kovinkaan paljoa saatavissa.

Joten ajattelin, että Sargaajaan alkaa tästä lähtien tulemaan enemmän matskua kaaosmagiasta ja miten sitä kannattaa soveltaa omaan elämäänsä.

Nykyiset aiheet ja topikit pysyvät ja en aio rakentaa kaaosmagialle omia sivustoja.

Pikemminkin aiheeseen sopien niin tuon kaasomagiaa esille artikkeleissa eli niin sanotuissa postauksissa.

Tulevissa postauksissa niin kerron miten minä sen koen ja muutenkin niin aiheesta kiinnostuneet, niin ottakaa asiasta itse selvää.

Koska minusta se on kaaosmagian perusidea eli sinä luot sellaista magiaa ja taikaa joka sopii sinulle.

Sinä olet kokija sekä tekijä ja se metodi joka toimii jollekin toiselle ei välttämättä sovellu sinulle ja myöskin toisinpäin.

Jos koitan peilata tätä pelimiesgenren kautta, niin siellä sisäpeli on se mistä kaikki alkaa.

Jos et usko itseesi, ei se pokattava nainenkaan usko siihen mitä kommunikaatiossasi ja viestinnässäsi tulee ilmi.

Mikäli et hallitse omaa mieltäsi ja omaa uskomusjärjestelmääsi, niin joku muu haluaa ottaa sen hallintaansa ja tuoda sinne oman uskomusjärjestelmänsä ja se etu jota silloin ajetaan ei ole ollenkaan sama kuin sinun etusi.

Kaaosmagia eroaa kuitenkin siinä sisäpelistä, että sen metodeilla jotka ovat vapaita, niin tarkoitus on myöskin muuttaa olosuhteita.

Tarkoitus ei ole pelkästään vaikuttaa omaan mieleen vaan myös siihen, että ulkoinen ympäristö alkaa muuttua tai mukautua sellaiseksi kuin omaa unelma elämäänsä haluaisi elää.

Kun itse muuttuu, niin ulkoiset olosuhteetkin muuttuvat mieleiseksi.

Vaikka kävisikin niin, että tapahtuu jotain negatiivista ja ulkoiset olosuhteet muuttuvat ei toivotuiksi, niin itsellä on kuitekin työkaluja joilla voi reagoida siihen paljon rakentavammin kuin jos niitä työkaluja ei ole ja alkaa vain kirkumaan että näin nyt vain ei saisi käydä.

Tehdään kuitenkin selväksi, että en ole taikuri, okkultisti, shamaani, mystikko tai mikään muukaan…tässä ajassa se oma elämä kannattaa oikeasti ottaa omaan haltuun jos ei halua elää jossain orjuudessa tai natsisakaan verrattavassa dystopiassa.

Meidän yhteiskuntajärjestelmämme on täysin korruptoitunut ja tekee kaikkensa jotta sinun oikeutesi voitaisiin ottaa sinulta pois ja muuttaa sinut pelkäksi tottelevaiseksi orjaksi.

Kaaosmagin keinot ovat yksinkertaisia metodeja jotka toimivat jos uskot niihin ja suurin taika tai magia tapahtuu pääsi sisällä ja siinä niin tärkeässä uskomusjärjestelmässä.

Hollywoodin elokuvat voit unohtaa ja itselläni ei ole elämässä yhtään yliluonnolliselta tuntuvaa tapahtumaa.

Kerran luulin nähneeni ufon: taivaalla oli punainen piste ja mietin miten suhtautua siihen…se oli silloin ja on yhä suuri pettymys, että punaisen pisteen taakse lehahti yhtä – äkkiä pieni laskuvarjo ja se lähti leijailemaan alaspäin.

Oli Kotkan meripäivät ja joku oli ampunut ison hätäraketin ilmaan joka lähti laskeutumaan.

Että se siitä ufo kokemuksesta.

Lähinnä kaaosmagia on helpottanut elämääni niin, että olen saanut paremman yhteyden alitajuntaani ja elän nyt luovempaa elämää.

Uusia mahdollisuuksia on tullut elämääni sekä kaiken maailman kohtaamisia.

Jos luulet, että täällä tulee jotain sellaista vastaan millä otetaan yhteys johonkin entiteettiin joka antaa sinulle rahaa, valtaa ja nuoria naisia, niin sitä ei tule tapahtumaan.

Ja vaikka se olisikin mahdollista, niin en suosittele koska sen hintana on ihmisyytesi menetys ja sielukin katoaa aika nopeasti.

Lähdetäänpä siis nyt kahden vuoden matkalle ja katsotaan mitä kaikkea tässä tulekaan tapahtumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *