Pörssi romahtaa, huolehdi taloudestasi!

Ei varmaankaan liity sosiaaliseen dynamiikkaan, aivan varmasti kuitenkin sisäpeliin.

Lisäksi siihen että toimii erilailla kuin suuri massa ja myöskin tällä tavoin saavuttaa ihan erilaisia asioita ja tuloksia.

Isommin, niin en tiedä mitä Sargaajalla teen kun on aika monia muita kuvioita ja paluu siihen naisten pokailuun ei oikein innosta, eikä myöskään tällä iällä hankkia mitään Tinder sovellusta.

Kuitenkin Sargaaja on minun alustani ja aina silloin tällöin haluan joitan näkemyksiä tuoda jotain kautta esille, muutenkin kuin some kanavieni kautta.

Tässä on nyt myöskin mahdollisuus turvata omat säästönsä ja jos kuuntelee minua etenkin Linkdenissä, niin tulette huomaamaan miten tässä on mahdollista tehdä rahaa vielä kuluvan vuoden aikana.

Analyytikko: Osakekurssit saattavat romahtaa jopa 40 prosenttia

Oma uskomukseni on se, että suuri korjausliike pörsseihin on tulossa ja uskoakseni pahin romahdus tulee ensi kuussa ja senkin jälkeen kurssit ovat pitkään matalalla.

Uskon ensi kuussa olevan mahdollisen päivän jolloin Hex voi laskea jopa 10 prosenttia yhden päivän aikana.

Ei pidä säikähtää: se on tehnyt niin aiemminkin ja joskus Nokiasta on lähtenyt päivässä 25 prossaa.

Lokakuussa on yleensä suuret romahdukset tapahtuneet ja niin tulee käymään nyt syksyllä.

Eli myy osakkeesi nyt ja jos osaat, siis jos osaat: ei muuten, niin lyö markkinoiden kasvua vastaan. Uskon oikeasti että Hex niiaa vielä tämän vuoden puolella alle 10000 pisteen.

Marraskuun lopussa ostat ne samat osakkeet sitten takaisin halvemmalla hinnalla, sillä katsos kun mennään ensi vuoteen ja kevääseen niin yritykset maksavat osinkoja.

Esimerkiksi Sammon uskotaan maksavan ensi keväänä yli 3 euron osingot kun tänä vuonna jäätiin 1,7 euroon: se johtuu Nordean osakkeista tulleista myyntivoitoista.

F – secure on jakautumassa kahdeksi yhtiöksi ja kun koronakusetus on pakko lopettaa, niin Finnair ja Tallink pääsevät toimimaan normaalisti.

Voit olla varma että joulu – tammikuussa osakkeet alkavat elpyä ennen osinkoja.

Ei ole mitään syytä antaa hyvän rahan palaa, vaan myy nyt ja ota voittosi ja osta samat osakkeet sitten takaisin marraskuun lopussa paljjonpaljon halvemmalla.

Muista että vaikka olisit sosiaalisesti kömpelö tai lihava, niin kun sinulla on RAHAA, se ei häiritse naisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *