Ossi pääministeriksi!

Olen seurannut ihannoiden jo pitempään Ossi Tiihosen eteenpäin menemistä ja hän on yksi tämän ajan suurista johtajista ja esikuvista.

Ainoa kaveri oikestaan isommalla kädellä joka uskaltaa puolustaa Suomea, Suomalaisuutta ja Suomalaisia.

Suuruus tulee siitä, että hän toimii oikein ja uskaltaa ajaa yhteistä hyvää eteenpäin tekemällä ja näyttämällä esimerkkiä.

Hän myös ilmaisee itsensä selkeästi sekä kirjallisesti että myöskin esiintymiskykynsä puolesta ja kannattaa katsella niitä vähiä Ossin haastatteluita tai vierailuja keskusteluohjelmissa ( lähinnä Alfa tv:llä ) jossa hän tuo omia näkökantojaan esiin, puolustaa omia näkemyksiään ja osaa kyseenalaistaa vallitsevan narratiivin uskottavasti.

Eliitin esoteeriset symbolit blogissa on hyvä kirjoitus Ossista:

http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/06/tiihosen-linja.html

Valtamedia ei halua nähdä Ossia eikä Ossin tekemisiä koska pääsääntöisesti Ossi puolustaa heikommaissa asemassa olevaa yksilöä joka on joutunut mielivaltaisen auktoriteettijärjestelmän uhriksi ja se taas puolestaan itse yleensä rikkoo lakia.

Silti Ossi ei ole muutellut omia näkemyksiään eikä alistunut vaikka niin tekemällä olisikin ehkä tullut enemmän ruutuaikaa tai saatu oma naama johonkin lehteen.

Suomi tarvitsee Ossi Tiihosen kaltaisia vahvoja yksilöitä jotka uskaltavat mennä eteenpäin ja luottaa näkemyksiinsä vaikka se olisikin suuren massan näkemyksien vastaista ja tätä kautta vastahyökkäyksiä tulisikin runsaasti.

On tärkeää toimia oikein ja puolustaa Suomea vaikka ympärillä oleva maailma olisikin sekaisin kuin seinäkello ja se itse toimisi väärin tai laittomasti kuten nyt tapahtuu.

Jotain Kekkosmaista Ossissa kyllä on.

Pidän myös siitä, että Ossi on altavastaaja ja varsinkin nyt kun hän lähtee hakemaan Perussuomalaisten puheenjohtajuutta ja voi sanoa, että koko valtamedia on Ossia vastaan.

Lisäksi se ei halua nähdä tätä vaan pitää varmoina voittajina tyyppejä jotka eivät vielä itsekään tiedä lähtevätkö he kisaan vai eivät.

Osittain media siis koittaa voittaa jo nyt Perusuomalaisten vaalit vaikka valtaosaa ehdokkaista ei tiedetä ja Perusuomalaiset sen päätöksen tekevät eikä media.

Joten olisi todella hienoa jos Ossi Tiihosesta tulisi Perusuomalaisten puheenjohtaja, koska seuraavissa vaaleissa Perusuomalaiset tulevat todennäköisesti voittamaan isosti ja näin ollen puolueenpuheenjohtaja olisi automaattisesti pääministeriehdokas.

Suomi tarvitsee esimerkillä toimivia johtajia jotka ajavat puhtaasti Suomen asioita ja etuja eivätkä globalistien agendaa joka vaarantaa tämän maan ihmisten terveyden, tuhoaa maan talouden sekä koittaa ottaa yksilöiltä oikeuksia pois.

Tiivistetään siis tämä: Ossilla on visio ja sisäpeli kondiksessa eli hänen sisäinen maailmansa heijastelee hänestä ulos eikä siis ulkopuolinen maailma vaikuta hänen näkemyksiinsä mitenkään.

Sitten hän osaa itsevarmasti tuoda tuon vision ja näkemyksensä muiden ihmisten tietoisuuteen vaikka hän tietää, että valtaosa ihmisistä tuleekin sitä kavahtamaan.

Hän ei silti pelkää niitä reaktioita joita hänen esiintymisensä aiheuttaa, koska hän tietää että hän toimii oikein ja että nämä ovat niitä asioita joita pitää sanoa vaikka kaikki eivät siitä innostukaan.

Matkaa Ossilla toki on pääministeriksi eikä se tule olemaan helppo.

Tätä kamppailua on vain tosi jännä seurata.

Mitä tulee minuun ja politiikkaan niin olen aika tarkalleen samoilla linjoilla EES – blogin Antero V:n kanssa eli jos et vielä miten suhtaudun politiikkaan niin lue sieltä.

Sinällään Suomi pitää pelastaa globalistin käsistä ja niin pientä tekoa kuten tämä postaus ei olekaan joka ei edistäisi sitä agendaa, että Suomi pysyisi Suomalaisilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *