Miksi Kyminlinna on niin tärkeä?

 

Kuten kovin moni on jo huomannutkin, niin olen viime aikoina laittanut persoonaani kovasti likoon, jotta Kotkassa oleva Kyminlinnan linnoitus saataisiin avatuksi ihmisille ja ylipäätään sen potentiaali alueella huomattaisiin.


Ennen kaikkea Kotkan päättäjien olisi huomattava alueen merkittävyys.

Lisäksi Kotkan kaupungin täytyisi ottaa ensimmäinen askel Senaatti – kiinteistöjen suuntaan, jotta ylipäätään yhtään mitään merkittävää alkaisi tapahtua.

Uskon jopa, että Kyminlinnan kehittäminen ei Kotkan kaupungin mittapuulla tulisi kovinkaan kalliiksi ja uskoakseni EU:n rahoitusta alueelle olisi myös mahdollista hakea.

Kuitenkin osa ihmisistä on hämmentyneitä siitä miksi laitan itseni niin kovasti likoon tämän asian takia.

Lisäksi kun tällä saitilla ollaan, niin miten taas Kyminlinnan edistäminen liittyy Sargaajaan, Uroskoodi+ kirjaan tai pelimieskulttuurin edistämiseeen?


Maaliskuussa 2018 kuka tahansa ujo mies voi vihdoin ja viimein olla vapaa!


Vai liittyykö se mitenkään?


Lähdetään siis siitä liikenteeseen ja aloitetaan ujouden voittamisesta ja oman sosiaalisen dynamiikan perusteista.


Koska se että voit jutella ventovieraille ihmisille kipsailematta, niin ihan kaikille se ei edelleenkään ole itsestäänselvyys ja tästä ei ole kovin pitkä matka syrjäytymiseen tai esimerkiksi päihdeongelmien syntymiseen.

On paljon pokaamisoppaita, esiintymisoppaita, myyjän käsikirjoja, kaiken maailman elämänhallintaoppaita jne…joilla omaa sosiaalista käyttäytymistään saa tehostettua tai parannettua.

Osa on jopa todella hyviä!

Itse en kuitenkaan vielä ole huomannut sellaista kunnollista ja selkeää lähestymisopasta olevan, joka ennen kaikkea keskittyisi ujouden ja kahvikuppineuroosin poistamiseen ihan alusta asti.

Ja joka lisäksi antaisi ihan konkreettisia käytännönläheisiä neuvoja joilla ujoudesta pääsisi eroon ja sen oman kunnollisen elämän voisi aloittaa omaehtoisesti. 

Joten tavallaan kun minulla on tarvittava tietotaito sekä jo olemassaoleva materiaali, niin en nähnyt mitään syytä miksei semmoista sitten kannattaisi kirjoittaa.

Kyminlinna liittyy tähän siten, että haluan mennä vielä vähän pitemmälle ja syvemmälle kuin muut toimijat pelimiesgenressä.

Moni opas neuvoo miten hyviä sosiaalisia taitoja kehitetään ja saadaan ystäviä tai vaikkapa tyttöystäviä ja ollaan sinut oman itsensä sekä ympäröivän maailman kanssa.

Siinä ei ole mitään vikaa.

Kuitenkin minä taas haluan vahvoja persoonia jotka tekevät vähän elämää suurempia tekoja tai ainakin koittavat ylittää aikaisemmat tekemisensä.

Joko yksin tai yhdessä ja tässä kyseisessä tapauksessa, niin esimerkillä johdetaan!

Uskon itse siihen, että kun mennään eteenpäin niin juoksua kannattaa aina parantaa ja yrittää enemmän.

Uskon myös siihen, että omaa sosiaalista käyttäytymistä kannattaa käyttää ennen kaikkea siihen, että tehdään maailmasta parempi paikka.

Maailmaa kannattaa alkaa tehdä paremmaksi oman uskomusjärjestelmän kautta ja huomioiden omat voimavarat.

Miten maailmasta tehdään sitten parempi paikka ihan konkreettisesti?

Se jokaisen ihmisen kannattaa itselleen selvittää jo hyvissä ajoin.

Ja tätä kautta uskon itse, että se omaa itseä vähän suurempi vetovoima syntyy kun saavutat jotain itsellesi merkityksellistä.

Että nyt ei enää lähdetäkään pelkästään siitä, että ujous voitetaan, vaan kun se oman elämänpolku tai itselle mielekäs tai tärkeä asia löytyy, niin se ehkä laitetaankin kaiken muun edelle.


Se voi olla vaikkapa oma yritys joka toimii uudella ja mullistavalla tavalla, kirjan kirjoittaminen, yleishyödyllinen toiminta tai siis mikä tahansa mikä yksilöä itseään kiinnostaa sieltä sydämen pohjasta asti.

Ja vasta tämän jälkeen sosiaalista käyttäytymistä hiotaan parempaan ja isompaan suuntaan.

Toki Uroskoodi+ lähtee siitä, että ensin laitetaan voimavarat siihen, että ketä tahansa ihmistä voi lähestyä kipsailematta.

Lisäksi emme sitten unohda syvyyttä: että on hyvä tietää vähän empatiasta tai seksuaalisuudesta niin kun vähän syvemmin.

Ihan sen takia, että jos haluatkin tehdä yhden yön säätöjä, niin tiedät miksi teet niitä.

Koska tätä kautta sekä sinä että se toinen osapuoli tai osapuolet saavat kivan kokemuksen, joka jalostaa ja parantaa sinua ihmisenä.

Kyminlinna liittyy tähän ja siis minuun, että itse uskon, että se jalostaa minua ihmisenä jos Kyminlinnan suuruus ja potentiaali huomattaisiin niin kuin isommalla kädellä.

En ole ensimmäinen joka alueen mahdollisuuden on huomannut, ehkä olen kuitenkin tällä hetkellä äänekkäin.

Käytän siis omaa ääntäni, persoonaani ja sosiaalista kyvykkyyttäni, että alue ja sen ihmiset saisivat enemmän mielekkyyttä kun minusta on järjetöntä, että kaksi kertaa Vatikaanin kokoinen historiallinen alue on käytännössä tyhjillään.

Sitten kun on mukana tällaisessa jutussa joka antaa alueelle ja ihmisille merkitystä isommalla kauhalla, niin uskon oman merkittävyyteni kasvavan tai ainakin itse koen sen niin.

Koska kun puhun aina uskomusjärjestelmästä ja mielellään omasta sellaisesta, niin sekin riittää, että teet omasta mielestäsi parhaasi.

Kun omasta mielestäsi olet saanut aikaan jotain merkittävää ja mielekästä, niin kuule joskus se vain riittää.

Toki on ihan kiva jos joku kiittää sinua siitä mitä olet tehnyt tai sanoo sinua hyväksi jätkäksi, kuitenkin kannattaa aina vähän olla varovainen oman itsensä ulkopuolelta tulevan hyväksynnän suhteen.

Kun se voi muuttua aika nopeasti ja aika usein ihmisillä on omia agendoja joiden mukaan he sinun haluaisivat käyttäytyvän, ajattelevan ja puhuvan.

Ja kyllähän minä ymmärrän, että kun varsinkin näitä postauksia luetaan, niin se vaatii vähän aikaa ja sulattelemista.

Itseäni vain vähän masentavat iltapäivälehdissä ja radioissa olevat kymmenen kohdan ohjelmat joilla isket naisen tai olet viehättävä. 

Kun itse näen maailman monimuotoisena ja elämän eri osa-alueet kiehtovat minua suuresti, niin olen sitten päättänyt pitää oman linjani ja kulkea sillä.

Lisäksi olen myös vakuuttunut siitä, että julkkisnaisia on helpompi pokata kun on ensin tehnyt jotain merkittävää, kuin jos ei ole.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *