Huomaa harha ympärilläsi ja pelasta itsesi!

https://www.bitchute.com/video/4u7rt61YeGox/

Suosittelen, että nyt kannattaa lukea aktiivisesti Kumma Juttu- ja Eliitin Esoteeriset Symbolit blogeja sekä Youtuben puolella katsella Myytinkertojia.

Minusta kyseessä on vain ärhäkkä flunssa josta on valta- ja etenkin talouspoliittisista syistä tehty elämää suurempi kulkutauti:

Vuosisadan faktafiasko: tutkijat haastavat koronaviruksen torjuntatoimet

Ajattelin aiemmissa postauksissa siis, että vasta syksyllä palaisin Sargaajaan ja panostaisin muihin projekteihini tässä kesällä.

Lisäksi mietin tässä, että miten saisin Sargaajaan semmoisen otteen joka pitäisi sen sosiaalidynamiikan ja sisäpelin ytimessä.

Maailma lähti kuitenkin menemään järjettömämpään suuntaan ja yksinkertaisesti en pysty enkä halua olla hiljaa kun jälleen kerran yhteisestä hyvästä ollaan varastamassa pienelle ja rikkaalle eliitille hölynpölyn varjolla.

Ja mikä hauskinta sain tähän semmoisen kulman joka tukee Sargaajaa.

Eli jälleen olemme siis sisäpelin ytimessä ja huomaamme sen miten tärkeää on omata oma uskomusjärjestelmä.

Lisäksi on tärkeää tietää omat arvot, haaveet ja tavoitteet oman elämän suhteen.

Elää siis omaa elämää ja haluta asioita omista lähtökohdista eikä pelata muiden pelejä heidän lähtökohdistaan käsin.

Tämä teema on keskeisessä asemassa tässä postauksessa.

Suomea ja siis koko maailmaa ajetaan yhtä pahaan lamaan kuin 90 – luvun alussa ja käytännössä vain ärhäkän flunssan takia.

Uskoakseni korona tulee tappamaan Suomessa tuskin edes 200 ihmistä ja hekin ovat riskiryhmää.

Kuolema on aina tragedia ja en väheksy sitä kärsimystä joka läheisen menetyksestä aina seuraa.

Kuitenkin kun puhutaan koko kansakunnan sulkemisesta ja esimerkiksi yritysten toiminnan pakkokeskeyttämisestä, niin tuntuu aika kohtuuttomalta, että kuolleiden keski – ikä on jotain yli 80 – vuotta eikä ole mitään varmaa tietoa siitä kuinka paljon koronavirus vaikuttaa kuolemaan ja kuinka paljon siihen vaikuttaa se, että on muitakin sairauksia kuten ikäihmisillä on ja tämän riskiryhmän takia koko maa suljetaan.

Lisäksi jo nyt hoitokodeissa valvonta koronan suhteen on ollut surkeaa ja niiden oman huolimattomuuden takia moni riskiryhmään kuuluva on menehtynyt kun turvallisuuteen ei ole tarpeeksi panostettu.

Täytyy ymmärtää se, että kansakunnan ja yritysmaailman sulkemisesta tulee konkursseja sekä työttömyyttä ja tämä johtaa ahdistuneisuuteen, päihteiden väärinkäyttöön ja kaikkeen sellaiseen mikä ei ole kivaa eikä mukavaa.

Näistä henkilökohtaisista tragedioista tulee kuolleisuusprosentti ja se puolestaan tulee olemaan paljon isompi kuin minkä koronavirus aiheuttaa.

Lisäksi näiden kuolleiden keski – ikä tulee olemaan reilusti alle 80 – vuotta.

Jos tämä kriisi olisi hoidettu kunnolla ja silleen niin kuin koko kansakuntaa ajatellen, niin olisi pitänyt riittää se, että riskiryhmät olisi eristetty yhteiskunnasta ja käytännössä se olisi vain tarkoittanut sairaaloiden ja hoivakotien sulkemista.

Ei koko yhteiskunnan!

Valveutunut yksilö kuitenkin pystyy hyötymään tästä tilanteesta aivan mainiosti.

Se ei ole vain oikein vaan välttämätöntä, että osaa tarttua tilaisuuksiin ja osaa vahvistaa kaikkia oman elämänsä sektoreita kun ympäröivä maailma on sekaisin kuin seinäkello.

Edellisen laman tuhkasta nousi Nokia ja Nokian noustua maailman suuremmaksi kännykkävalmistajaksi teki se sen, että se tuki suomalaisen pelialan nousua ja sieltä sitten nousi niin Roviot kuin Supercellitkin.

Toivotaan, että tästä kaaoksestakin nousee jotain vastaavaa framille.

Nyt esimerkiksi osakkeet ovat suhteellisen halpoja ja esimerkiksi teleliikennealan yrityksiä sekä pelifirmoja kannattaa katsella sillä silmällä, koska ne hyötyvät siitä, että ihmiset ovat kotona ja kuluttavat aikaa tietokoneen ääressä.

Ja tietenkin niitä firmoja kannattaa välttää joihin korona vaikuttaa kielteisesti kuten ravintola- ja matkailu- sekä vapaa – ajan yrityksiä.

Se toki on surullista, että tässä väenväkisin tehdyssä lamassa tulee viattomia uhreja etenkin pk – sektorille ja tulee turhia konkursseja sekä sitä kautta suurta työttömyyttä.

Samalla tulee kuitenkin hyvää tavaraa ja esimerkiksi kiinteistöjä tai jopa liiketoimintaa myyntiin hyvällä hinnalla.

Sille nyt vaan ei voi mitään, että joku aina hyötyy toisen hädästä.

Yksi hyvä neuvo niin itse hyötyä kuin tukea toisia ihmisiä on myydä ja ostaa tavaraa kirpputoreilta sekä netin sähköisillä markkinapaikoilla kuten Huuto.netissä.

Tässä on se hyvä puoli, että pääosin raha liikkuu tavallisten ihmisten kesken ja myös se, että vanhalle tavaralle annetaan uusi koti ja arvo eikä koko aikaa vaan osteta jotain uutta muovista rihkamaa, niin se on myös ympäristöteko.

Lisäksi jos tietää keräilytavaroiden arvoja, niin oikeasti voi muuttaa eurot kympeiksi jos ei peräti satasiksi.

Ehkä suurin hyöty tästä kriisistä on kuitenkin arvomäärittely.

Nyt kun raha tulee olemaan monella tiukassa ja monen työpaikka on suljettuna, niin on aikaa miettiä.

Nyt on oikeasti hyvä aika miettiä, että mikä on tärkeää ja mikä ei omassa elämässään.

Kannattaa miettiä niin syvemmällä kuin maallisemmallakin tasolla,että mitä tavaraa tarvitsee ja mitä ei.

Lisäksi kannattaa miettiä kuinka paljon kuluttaa tottumuksesta eikä osta sitä mitä oikeasti ei tarvitse tai ei halua.

Uskomusjärjestelmän kannalta on hyvin tärkeä ymmärtää se, että tämä taantuma luotiin sen takia, että nyt halutaan päästä leikkaamaan tavallisen kansan eläkkeitä, palkkoja, etuisuuksia sekä ennen kaikkea tekemään uusia kikyjä.

Se velanotto jonka valtio nyt tekee tämän koronan takia, niin sen maksumieheksi halutaan pk – yritykset, työntekijät ja kaikkein heikoimmassa asemassa olevat.

Toistan vielä: palkoista, eläkkeistä ja etuuksista halutaan leikata ja tietenkään nämä leikkaustoimet eivät tule koskemaan yritysjohtajien palkkoja tai etuisuuksia eikä tietenkään yritysten tukia.

On uskomatonta miten yksilön oikeuksiin ja vapauksiin halutaan koko ajan puuttua.

Minusta jokainen saisi tehdä mitä huvittaa niin kauan kuin ei satuta muita, eläimiä tai luontoa.

Valtaapitäville tämä vain ei sovi vaan koko ajan pitää saada tietää ihmisten liikkuminen, rahaliikenne- ja viestintä eivätkä he itse taas halua meidän saavan tietää omaansa.

Yksilön oikeudet ja vapaudet ovat siis nykyaikanakin koko ajan uhattuna ja valveutuneen ihmisen pitää vain koko ajan olla tietoinen mitä tapahtuu sekä ennen kaikkea miten voi omia vapauksiaan puolustaa.

Tässä ajan kanssa tulee Sargaajaan sivusto joka kertoo psyykkisestä suojautumisesta, koska mielemme on koko ajan vaarassa erilaisten hyökkäysten takia.

On siis hyvä tietää miten niihin voi tehokkaasti puolustautua.

Maailmassa on kyllä koko ajan myös hienoja mahdollisuuksiakin olemassa, että pysykää terveinä.

Katsotaan jos nyt menisi syksyyn asti ennen kuin postaan tänne.

Sori, etten jäänyt pelkkään pokaamiseen.

Toisaalta kyllä minusta oman sielun pelastuminen on tärkeämpää kuin julkkisnaisen pyllyn päälle päästä neppaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *