Kommunikointi alitajunnan kanssa.

Tiedän, että joku odottaa jotain hienoa temppua tai taikaa seuraavaksi ja pettyy kun lukee tämän postauksen.

Muistutan vielä että nämä ovat minun näkemyksiäni ja jotkut tekevät näitä kuvioita ihan erilailla kuin minä.

Ota itse selvää mitä kaaosmagia on ,se neuvo annettiin minulle aikoinaan ja se on hyvä neuvo.

Magiassa, taikuudessa tai tietoisuuden muuttamisessa, miten sitä ikinä haluatkaan kutsua on tärkeintä tajuta se, että valtaosa siitä mitä tehdään tapahtuu sinun päässäsi ennen kuin se manifestoituu tähän reaalimaailmaan.

Lisäksi asioiden pitäisi tapahtua suhteellisen vapaasti ja niin että et vaadi asioita tapahtumaan juuri niin kuin haluat ja joku tietty lopputulos jo valmiiksi mietittynä.

Koska äkkiä ollaankin konfliktissa, että tietoinen mieli ja alitajunta ovatkin ristiriidassa ja silloin ei synny oikein yhtään mitään.

Magia ei ole suoritus vaan taidemuoto ja silloin alitajunnan pitää olla hallitsevammassa roolissa kuin tietoisen mielen.

Tietoisella mielellä asioita voidaan ylisuorittaa ja se myös hakee tietynlaista tulosta ja on jopa valmis muuttamaan asioita että siihen lopputulokseen päästään.

Äsken kuvailtu toimintatapa on ongelmanratkaisua ja kun arjessa tulee ongelmia ja vastoinkäymisiä niin se on ihan hyvä toimintatapa ja tällöin tietoisen mielen onkin hyvä olla hallitsevassa roolissa.

Magiassa ei ongelmia kuitenkaan ratkaista vaan luodaan jotain uutta.

Joten miten keskustelet alitajuntasi kansas abstrakteistakin asioista?

Miten olet vuorovaikutuksessa alitajuntaasi?

Tapoja on monia kuten meditaatio, hiljentyminen ja nekin metodit kannattaa itse itselleen löytää ja rakentaa.

Nyt kun ollaan Sargaajassa niin aiemmat Sargaaja sivustot ovat jo käsitelleet tätä aihetta eli aiemmissa Sargaajoissa on ollut unisanakirja ja niinpä menemme unien maailmaan.

Unet ovat yksi tehokkain keino olla vuorovaikutuksessa alitajunnan kanssa ja niin, että saat viestejä sieltä tietoiselle mielellesi.

Ne ovat usein vertauskuvainnollisia, mutta unet ovat konkreettinen tapa jolla alitajuntasi kommunikoi sinulle etkä sinä vain sille.

Unet puhdistavat ja niissä on paljon mystiikkaa eikä tiede edes vielä täysin ymmärrä unien merkitystä ihmisen psyykkeen tai edes kehon hoidossa.

Yksinkertaisin keino alkaa työstämään alitajunnan viestejä on siis tehdä unipäiväkirja vaikkapa kannettavalle ja alkaa järjestelmällisesti kirjoittamaan niitä muistiin.

Jos unia ei pysty kokonaisuudessa kirjaamaan, niin sitten kannattaa laittaa mustiin kohokohdat tai vaikkapa vain yksittäinen esine tai asia jonka vain pystyy muistamaan.

Kuten sanoin niin Sargaaja halusi jo alusta asti mennä pelimiesgenressä syvemmälle kuin vain pokaamiseen ja jo alkuaikojen Sargaajassa oli unisanakirja.

Ei ole mahdoton ajatus etteikö unisanakirjaa voisi laittaa tähänkin Sargaajaan.

On vain niin, että on olemassa paljon hyviä unisanakirjoja ja ihan yksinkertainen neuvo on se, että sanakirjaakin voi käyttää. Vaikka näet laatikon unessa niin kun luet sen määritelmän sanakirjasta, voikin olla että se unessa näkemässä laatikko aukeaa sinulle eri tavalla.

Saat sinulle sopivaa ohjausta kun etsit itse itsellesi sen sinulle sopivimman unisanakirjan.

Eikä unia aina tarvitse edes tulkita jos siltä tuntuu. Uni itsessään voi kertaa tarinan ja se voi antaa sinulle merkitystä vaikkei joka ikistä esinettä siinä unessa edes tulkittaisi.

Ihan perusasioilla aloitellaan ja seuraavaksi jatkamme alitajunnan kanssa keskutelua Tarotin merkeissä.

Tärkeintä on siis se, että pääset dialogiin itsesi kanssa ja annat intuitiosi tätä kautta kasvaa ja kehittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *