Maskittomuus on vapauden puolustamista!


Kyllä tässä koko ajan koitetaan sitä sosiaalidynamiikkaa tuoda esille vaikka ajat ovat sellaiset, että joidenkin nyt vain täytyy puolustaa yksilön oikeuksia ja suomalaisuutta kun poliitikkoja, firmojen johtoa ja esimeriksi THL:ää se ei näytä kiinnostavan.

THL:ää ei näytä nyt muutenkaan kiinnostavan mikään muu kuin ihmisten rokottaminen, sivuvaikutuksista viis.

Nyt tulee kuitenkin neuvo joka on yksilölle mukava ja parantaa tämän elämän laatua ja jos on ujo, niin näin se rohkeus kasvaa eikä oikestaan tarvitse tehdä mitään muuta kuin kävellä kaupassa.

Eli älä vain pidä maskia ja mene markettiin sekä kävele siellä ja katso ympärillesi.

Hyvin tärkeää näinä aikoina on muistaa se, että se on sinun oikeutesi ja sinä et tee mitään väärää jos et pidä maskia. Jos joissain paikoissa on maskipakko, niin vältä sinne menemistä tai sitten vain laitat maskin.

On ihan selvää, että tämä koronahöpötys on jotain muuta kuin oikea vaarallinen pandemia. Yksilön oikeuksia halutaan ottaa pois, pieniä yrityksiä ajaa nurin sekä ennen kaikkea rokottaa ihmiset täysin kokeellisilla lääkkeillä joiden vaikutuksista me emme tiedä.

Oma isäni kuoli käytännössä ms – tautiin jonka hän sai aikoinaan kokeellisesta poliosokeripalasta. Joten itse en ole kauhean innostunut olemaan mikään labrarotta eliitin valtapelissä.

Koronaan kuolemien keski – ikä on noin 84 – vuotta ja korona ei ole aiheuttanut Suomeen mitään tilastollista kuolemispiikkiä vaan kuoleminen Suomessa on ihan normaalilla tolalla. Kuolema on aina tragedia ja sitä tapahtuu aina ja on tapahtunut aina sekä minullekin käy niin joku päivä.

Se kuuluu elämään.

Silti kannattaa miettiä, että kannattaako yhteiskunnat sulkea, Suomi velkaannuttaa ja yksilön oikeuksista luopua vain sen takia, että vähän yli 400 ihmistä on erään teorian mukaan kuollut koronaan: ei yhtään lasta tai keski – ikäistä ihmistä.

Joten maskittomuus on myös mielipide vapauden ja suomalaisuuden puolesta.

Sosiaalidynamiikan kannalta, niin kun menet markettiin ja muilla on maskit, niin se nostaa omaa itsearvostustasi. Voi se nostaa myös ylimielisyyttä kun saattaa alkaa pitää maskeja pitäviä aivottomina aivopestyinä idiootteina.

Koita välttää ylimielisyyttä ja hyvän johtajan merkki on se, että tämä on nöyrä.

Johtajuus on sitä, että uskaltaa toimia erilailla kuin muu massa ja uskaltaa puolustaa elämää ja oikeita arvoja kun muut kääntyvät auktoriteettijärjestelmän puoleen ja kysyvät heiltä neuvoja sen suhteen miten pitäisi elää.

Maskitomuus on tällä hetkellä kannanotto yksilön oikeuksien ja elämän puolesta.

Lisäksi näin tekemällä et vaaranna yhtään ketään, että jätä arvoonsa niiden höpinät jotka alkavat soittaa suutaan vastuuttomuudesta. He ovat aivopesun uhrea ja niin kuin Matrix elokuvasta opimme, niin ne jotka eivät ole hereillä, niin koita vältellä heidän seuraansa.

Jos olet ujo ja haluat elää vapaata elämää sekä joskus johtaa joukkoa, niin et vain voi toimia niin kuin massa toimii.

Oli hienoa taas yhdistää sosiaalinen dynamiikka sekä anarkismi. Muista se, että toisten ihmisten hyväksynnän hakemisella joudut luopumaan omasta persoonallisuudestasi.

Hyvää Joulun ja uuden vuoden odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *