Kaikille ”fanipojilleni”!

Terveppä terve!

Päätin tässä itsenäisyyspäivän läheisyyden kunniaksi tuoda tuttua ja turvallista huttua niiden silmäparien iloksi jotka tällä saitilla käyvät.

Ja joita mahdollisesti kiinnostavat minun kuvioni. Tiedän kyllä, että ”vallankumoukseen” on matkaa, mutta tie on oikea vaikkakin pitkä ja mutkainen

Muut saavat mennä niin tiloihin kuin sielu sietää, kuten aina näköjään käy kun teen näitä postauksia?

Ihan kaikkia kuvioitani en käy tässä läpi, vaan vuoden 2018 aikana tulee kirjoja ja leffoja sekä muutamia muitakin kuvioita ihan tasaiseen tahtiin.


Nämä eivät ole minun projektejani!

Jotkut niistä  ovat minun täysin kontrollissani ja joissain vain olen mukana, sekä osa on isompia ja osa pienempiä.

Kaikissa näissä kuvioissa kuitenkin ollaan mukana täydellä sydämmellä. 

Ja kun kuvioihini aina liittyy yllätysmomentti, että aina jotain uutta ja yllättävää tulee joihin ei oikeastaan voi mitenkään varautua, niin niitäkin tulee ensi vuonna tasaiseen tahtiin.

Paljon on jo kuitenkin tehty ja saatu aikaan omalla tiellä kulkiessa sekä omat näkemykset suht ehdottomasti pitäen.


Olen huomannut, että itsestään saa yllättävän paljon voimavaroja esille kun ei usko nykyiseen järjestelmään vaan alkaa rakentamaan sitä täälläkin niin usein mainostettua omaa uskomusjärjestelmää.

  Uusi maailma ( ei siis maailmanjärjestys) on syntymässä jos sille annetaan mahdollisuus: siis annetaan Bitcoinin kautta syntyä uusi talous- ja rahajärjestelmä, puoluepoliitikka pois ihmisten elämästä, ei poliisin militarisoitumiselle ja pakkolaille, ei saastuvalle energialle ja bensalla käyvällä moottoreille, ei lihankulutuksen lisääntymiselle jne…kyllä Te jo tässä vaiheessa tiedätte sävelen.

Toistetaan vielä: kannattaa alkaa rakentamaan omaa uskomusjärjestelmää joka mahdollistaa juuri sinulle sellaisen elämän joka kuuluu sinulle ja jonka ansaitset. 

Joten omien ajatusten, puheiden ja tekojen kanssa kannattaa olla varovainen kun ne eivät ehkä vaikuta elämäämme, vaan takuuvarmasti luovat sen juuri sellaiseksi kuin se juuri nyt on.

Jos siitä ei pidä, niin sitten kannattaa vaihtaa ajatuksia, sanoja sekä tekoja.

Aika yksinkertaisesta loppujen lopuksi. 

Aika muuttuu ja myös ihmisten käsitykset arvoista muuttuvat.

Ja itse kuulun myös niihin ihmisiin jotka eivät enää usko esimerkiksi siihen, että työnteko olisi joku hemmetin tärkeäkin itseisarvo joka tässä yhteiskunnassa olisi hyvä hankkia.

Suomea rakastan ja ihmisten kanssa koitan tulla jutuun, mutta nykyinen järjestelmä jossa hyvä veli verkoston kaverit kuppaavat yhteistä hyvää itselleen ja kavereilleen oksettaa minua.

Lisäksi minusta nykyiset poliitikot ja yritysjohtajat ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelkkiä konnia.

Kun päättäjät eivät tee asioita enää sen takia, että yhteinen hyvä toteutuisi tai luotaisiin jotain uutta joka korjaisi maailmassa olevia sotkuja, niin miksi sitten yksilön tai pienen ihmisen pitäisi tehdä yhtään mitään?

Lisäksi kun ilmastonmuutoksen kehitystä katsoo ja sitä miten eriarvoisuus maailmassa kasvaa, niin alan olla yhä enemmän sitä mieltä, että valtaosa sitä mitä me ihmiset teemme on meille ja maapallolla vaarallista ja tuhoavaa.

Että ehdotan mieluummin ihmiselle työttömyyttä kuin jonkun sellaisen työn tekemistä kuten vaikkapa teurastamossa työskentelyä, joka on oikeasti vahingollista luonnolle, ihmisille tai eläimille,

Puhumattakaan mitä se tekee ihmisen sielulle.

Toki elättää itsensä pitää ja se on nykymaailmassa ja kiitos internetin niin hyvin mahdollista omaehtoisesti ja tehden sitä mitä haluaakin tehdä.

On myös olemassa sellainenkin teoria, että se mikä ei toimi tai aiheuttaa kärsimystä, niin se pitäisi polttaa jotta uusi voisi syntyä sen tilalle…ehkä me emme kuitenkaan tänään mene syvemmin tuolle polulle.

Joku voi olla eri mieltä tämänkin näkemyksen kanssa ja saa ollakin.

Huomioi nyt kuitenkin se, että se on pohdinnan tulos johon on käytetty aikaa ja harkintaa, eikä tarkoituksella tehty provo jotta tälle sivulle saataisiin paljon klikkauksia.

Minusta vain on järjetöntä toimia jatkuvasti sillä tavalla mikä aiheuttaa tuhoa tai yksilötasolla orjuutta.

Poliitikot ja yritysjohtajat eivät aja yhteistä hyvää, he haluavat vain orjia joita voi riistää ja käskyttää omaa ja kaverien etua silmälläpitäen.

eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2017/11/hermostunut-prinssi-harry.html

Koittakaa nyt hyvät ihmiset heräillä ja oikeasti tajuta mitä tässä maailmassa oikeasti tapahtuu.

Ihmiset itsessään eivät halua pahaa toisilleen.

Nykyiset johtajat politiikassa ja taloudessa ajavat  korruptoituneilla päätöksillään tavallisia ihmisiä kilahtamispisteeseen esimerkiksi sillä, että mielenterveystyöhön ei panosteta.

Kun ihmisten turvallisuuden tunne viedään, niin he joutuvat epävakaaseen tilaan ja kun olosuhteet kärjistyvät niin tuo epävakaus purkaantuu ja silloin päättäjät kiirehtivät ajamaan älyttömiä pakkolakeja joilla he saavat enemmän mielivaltaa tavallisten ihmisten elämään.

Ei heitä kiinnosta hoitaa ongelmia ennen kuin niitä ilmaantuu, he haluvat luoda ongelmia saadakseen itselleen enemmän valtaa ja vaurautta suhteessa suureen massaan.

Joten ei varmaan tule yllätyksenä, että minusta Juha Sipilän johtama hallitus ja siinä olevat ministerit ovat epäinhimilisiä olentoja jotka aiheuttavat Suomelle pelkää tuskaa ja kärsimystä.

Ja siitä olen erittäin kiitollinen, että en ole äänestänyt vaaleissa pitkään aikaan.

Ja näin ollen en ole antanut mitään suostumusta tälle perseilylle jota nykyinenkin hallitus tekee.

Lisäksi vaikka en ole äänestänyt aikoihin, niin ihan hyvin olen voinut ääneen sanoa niistä yhteiskunnallisista epäkohdista joista minusta pitää sanoa ääneen.

Se ettei äänestä ei tarkoita sitä etteikö voisi ääneen kritisoida poliitikkoja joita ei äänestänyt.

On Oikeus, ei velvollisuus äänestää ja sananvapaus ovat kaksi ihan eri asiaa.

Lisäksi olen äänestänyt tai en, niin poliitikkojen päätökset jotka kohdistuvat suoraan minuun ja oikeuksiini, niin ihan varmasti sanon ääneen jos olen asiasta eri mieltä…ja edelleen sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa äänestinkö vai en.

Vaikka joku voi luulla, että jarno taas ääneen provosoi, niin siitä ei ole kyse vaan kyllä tämä on ihan puhdas Uroskoodi+: kirjaa eteenpäin vievä markkinointitoimenpide.


Maaliskuussa 2018 kuka tahansa ujo mies voi vihdoin ja viimein olla vapaa!

Ostakee, ostakee kun tulee myyntiin sitten ensi vuoden puolella.

Joten kun järjestelmään ja siinä oleviin päättäjiin ja heidän päätöksiinsä ei voi luottaa, niin on siis paljon mielekkäämpää etsiä uusia toimintatapoja ja muuttaa omaa käyttäytymistään rakentavampaan suuntaan kuin tehdä niin kuin sinun haluttaisiin tekevän.

Elämä on loppujen lopuksi niin nopeasti ohi, että kannattaa oikeasti miettiä mihin sen aikansa käyttää.

Ja minusta sitä ei kannata käyttää esimerkiksi mainostenjakoon koska työaika ja sen määrä suhteutettuna palkkaan on täysin järjetön.

Mainostenjako tässä esimerkkinä on siis paskatyö: se aiheuttaa luonnolle haittaa kun puuta kaadetaan käytännössä turhaan noiden mainosten takia ja lisäksi mainostavat firmat tavoittavat asiakkaat verkkomainonnalla paljon tehokkaammin.

Joten miksi ihmeessä tehdä työtä joka vie aikaa, ei tuota rahaa eikä se hyödytä loppujen lopuksi tavallisia ihmisiä?


Minusta vapaus on paljon isompi arvo jokaiselle ihmisille kuin orjuudessa eläminen. Vapaus ei ole sitä, että voi olla tekemättä mitään, se on vapautta, että voi tehdä päivittäin mitä huvittaa.

Ja raha ei ole todellista, se on uskomusjärjestelmä josta alussa puhuttiin.

Ihmiskunnan historian alussa sitä ei ollut, se luotiin ja syystä.

 

 Kyllä, jotkut tahot haluavat tulla pääsi sisään ja päättää miten sinun tulisi ajatella ympärillä olevasta maailmasta. Mieluummin kuin antaisivat sinun itsenäisesti ottaa siitä selvää.

On vain sovittu yhteisesti, että vaihdonvälineenä on sopivinta käyttää rahaa ja sen jälkeen sana rahalle on luotu muoto: kolikko, seteli tai digitaalinen numerosarja joka vaihtuu ihmiseltä tai organisaatiolta toiselle.

Rahaa ei esiinny luonnossa eivätkä muurahaiset esimerksi tarvitse rahaa ollenkaan.

Ja silti muurahaisten yhteiskunnat näyttävät toimivat päivittäin ihan hyvin vaikka kukaan ei laita herätyskelloa soimaan, että voisi aamulla lähteä jakamaan kahden euron tuntikorvauksella mainoksia jotta pääministerin kaverit saisivat hulppeat yritystuet.

Itse en ole tienannut edes elantoani kirjoittamalla ja yrittämällä, mutta silti aion jatkaa tällä tiellä, vaikka kuvio ei tulisikaan muuttumaan.
 

Jos joku ihmettelee, että miksi niin ihan siksi, että omaa arvomaailmaani ei enää hallitse raha, koska sitä ei esiinny luonnossa.

Lisäksi tämä nykyinen ja erittäin myrkylinen fiat – rahajärjestelmä perustuu velkaan eli pankit voivat antaa mielinmäärin lainoja vaikka niillä ei olisi omaa reaalivakuutta kuten kultakantaa noiden velanantojen takana.

Maailmassa oleva keskuspankkien takana oleva raha on täysin korruptoitunutta ja aiheuttaa perussyyn sille miksi maailma on tämmöisessä kauheassa kaaoksessa kuin se on.

Jos, sitten tai kun tai ehkä pikemminkin sitten kun bittivaluutta on hallitseva valuutta maailmassa, niin sitten voin ehkä laittaa sen ykköseksi arvoasteikollani ja alkaa jahtaamaan sitä.

Bitcoinin ja koko louhintasysteemin kimppuun käydään nyt voimalla ja se yritetään tuhota sen vuoksi, että se ei ole vielä korruptoitunutta.

Bitcoinia on nyt puolustettava ja siihen on uskottava, koska se on tällä hetkellä ainoa valuutta maailmassa jonka takana on ihan oikeaa reaaliarvoa, muilla valuutoilla ei ole takanaan mitään reaalipohjaa, ainoastaan sopimuksia siitä, että velat tullaan joskus maksamaan joita on annettu.

Kun asioita arvottavalla systeemillä on itse uskottavuutta ja arvoa, niin sitten siihen voi uskoa ja sinne on tosi pitkä matka vielä kuljettavana. 

Luovuus on kuitenkin ykkösasia minulle eikä raha.

Esimerkiksi menneenä kesänä olin elokuvatuotannossa tekemässä pikkurahalla tuommoisia 12 tunnin päiviä, joten eihän noita juttuja tehdä rahan takia vaan sen takia, että elokuvat ja kirjat jäävät kun minä lähden täältä kuun takana olevaan emoalukseen kun tiimalasi on täysi.

 

 

Suomen hauskin mies elokuvassa mukana oleminen oli todella hieno kokemus. Kyminlinna toi kokemukseen vielä oman erikoislisänsä, että noskakaamme iso käsi ohjaaja Heikki Kujanpäälle ja toivokaamme, että sekä teatteriesitys että myös elokuva olisivat menestyksiä.

Joten siinä vastaus kysymykseen, että miksi minä teen sitä mitä teen näillä resursseilla ja sen lisäksi nettikiusaajat koittavat vielä räkiä päälle kun isi ei halinnut lapsena tarpeeksi, niin jos se jarnon dissaaminen nyt toisi vastaavanlaisen hyvänolontunteen.
 

Syy on siis se, että haluan jättää jälkeeni jotain merkittävää kirjojen ja elokuvien saralta kun lähden täältä. 

Toki pari muutakin kuviota on mistä minut toivottavasti muistetaan positiivisesti kuten toivottavasti Kyminlinna ja sen porttien auki saaminen. 

Enkä minä ole ainoa tässä ajassa joka on laittanut luovuuden rahan yläpuolelle omassa arvostusasteikossa.

Esimerkiksi vähän aikaa sitten framille tullut Ossi Nyman oli hieno esimerkki siitä, että kannattaa tehdä mitä oikeasti tuntee oikeaksi ja välittää vähät siitä minkä huudon se ympäristössä aiheuttaa.

Toki Ossilla oli pelisilmää, sillä maagisesti Ossi julkisti Hesarissa olevansa idealogisesti työtön kun kirja oli jo kirjoitettu ja myynnissä, eikä esimerkiksi idea-asteella tai kirjoitusvaiheessa.

Yllättävää kyllä kovin moni jolla silloinkin meni pulla kurkkuun, ei tajunnut jos tajuaa vieläkään, että kyseessä oli Ossin kirjan markkinointikamppanja.

Kannattaa myös miettiä, että miksi Hesari teki jutun juuri Ossista eikä jostain toisesta idealogisesta työttömästä, että kannattaa miettiä miksi valtamedia nostattaa jotain juttua ja samaan aikaan hiljenee jostain toisesta.

Silti ja sen lisäksi kun minusta apurahajärjestelmä Suomessa on vääristynyt ja se edistää korruptiota siinä missä ammattikriitikoiden toiminta edistää koulu-, työpaikka- ja nettikiusaamista, niin nostan hattua sille, että Ossi kirjoitti kirjan ilman apurahoja ja uskoi unelmaansa eikä antanut minkään lannistaa sitä.

Minä olen tehnyt vastaavaa jo 10 vuotta ja useamman kirjan voimin ja valtion avustusta olen saanut viimeksi vuonna 2006 ja välttelen rutonlailla niin sanottuja oikeita töitä, koska uskon oikeasti, että niiden tekeminen aiheuttaa enemmän ongelmia maailmalle ja ihmisille kuin niiden tekemättä jättäminen.

Sehän taas, että oikeat työt eivät kiinnosta tai kirjoittamalla on vaikea ansaita elantonsa, ei tarkoita että olisin työtön.

Työtä voi tehdä tässä yhteiskunnassa niin monella eri tavalla ja kaikesta ei tarvitsekaan ansaita. Esimerkiksi vertaistukitoiminnasta ei tiennata ja silti se täyttää hyvin työn määritelmän.
 

Ensimmäinen julkaistu kirjani vuodelta 2007, Jumissa Karhulassa. Jos tarkasti lukee niin voi aistia Trainspottingin kaikuja: neljä noin kolmekymppistä jossain ei missään, ei pääse mihinkään.

Silti kirjoitan päivittäin ja erilaista tekstiä noin 4 – 6 tuntiin, että työttömänä en itseäni pidä ja onhan minulla ollut toiminimi jo kymmenen vuotta Y – tunnuksella ja kaikkea.

Mieluummin siis kirjoitelkaa kirjoja ja välttäkää paskatöitä joita nykyinen hallitus ja EK yrittää jokaisesta työpaikasta tehdä. 

Toistetaan vielä siis mikä minusta on paskatyön määritelmä: sinun ajastasi ja vaivastasi ei haluta maksaa kunnollista korvausta.

Ja ymmärtääkseni semmoinen minimi on jotain 10 euron luokkaa, että on duuni mikä tahansa, niin jos siitä ei haluta maksaa noin 10 euroa tunnilta niin kyseessä on paskatyö. 

Ossi Nyman on minusta paljon parempi roolimalli nykynuorille esimerkiksi kuin Cheek tai Elastinen.

Poliitikkoihin ja yritysjohtajiinhan nyt kukaan täysijärkinen ei enää tämän ajan maailmassa luota, koska ei heitä keitään kiinnosta yhteinen etu vaan oma etu.

Joten ajattele sinäkin vain rohkeasti mikä on sinulle hyväksi ja tee päivittäin mitä ihmeessä sinua huvittaa kuitenkin niin, että lakia ei rikota, muille ihmisille tai eläimille ei aiheuteta tuskaa jne…

Toinen kirjani, Uroskoodi yritti jalostaa amerikkalaista pelimieskulttuuria Suomeen sopivaksi ja niin, että ujonkaan miehen tai pojan ei tarvitsisi loppuelämää olla yksin. Näkyvyyttä tuli hyvin, mutta sekä minä, että toimittajat puhuttiin iha eri kieltä.Ja kun minua ei saada johonkin tiettyyn lokeroon, niin sitten minun kaltaisiani yksilöitä koitetaan olla huomioimatta sen minkä voidaan. Aika huonosti nykyään siinäkin onnistutaan.

Pyri parempaan ja elämää kunnoittavaan toimintaan omin ehdoin ja koita välttää sitä, että sinut lokeroitaisiin johonkin muiden ihmisten toimesta, koska se tehdään heidän etujaan ajatellen.

Ossin lisäksi iso vaikuttaja minulle näin niin kuin taiteilijana tai luovana ihmisenä on tällä hetkellä Tommy Wiseau:

www.youtube.com/watch

Kuka muka sen päättää kuka on oikea taitelija?

 

 Suomalaisten miesten kannattaa panostaa ihmissuhdetaitoihin.

Tai pikemminki kuvio menee niin, että James Franco on tehnyt elokuvan nimeltä The disaster artist, joka perustuu Gregg Sesteron kirjaan joka kertoo siitä kun hän oli näyttelemässä Tommy Wiseaun The Room nimisessä elokuvassa.

The Room on eri listauksissa useita kertoja noteeraattu maailman parhaimmaksi huonoimmaksi elokuvaksi. Ed Woodilla saattaa olla sananen sanottavana, että onko The room maailman paras huonoin elokuva.

Tommy Wiseau piti kuitenkin päänsä ja uskoi omaan unelmaansa ja ennen kaikkea toteutti sen ja vaikka sitä dissattiin sekä Tommy haluttiin muuttaa vitsiksi, niin vitsi nousi niin isoksi että Tommystä tuli ilmiö:

yle.fi/aihe/artikkeli/2017/11/22/the-room-on-maailman-huonoin-elokuva-the-disaster-artist-kertoo-sen

Onhan näitä tullut tehtyä ja Elämän Taitaja! jäi todella huonolle huomiolle. Käytän muuten omia neuvojani mitä on kirjoissani ihan konkreettisesti omassa elämässäni. Että kirjoittamani elämänhallintamateriaali palvelee myös minun omaa elämääni.

Apurahapellet eivät koskaan kykene samaan kuin mihin Tommy: uskomaan itseensä ja tekemisiinsä. Heidän pitää aina vakuuttaa joku muu, yleensä apurahan antaja ennen kuin he alkavat tekemään yhtään mitään.

Varman päälle toimiminen ei ole koskaan luovuutta eikä se edistä maailman tai ihmisluonteen kehittymistä parempaan suuntaan.

Kun Tommy Wiseau oli tehnyt elokuvansa ja sitä dissattiin, niin Tommy rohkeasti vain osti mainostilaa ja alkoi mainostamaan elokuvaansa ja pitämään erikoisnäytöksiä.

Hän uskoi vuosikausia tekemäänsä elokuvaan vaikka se koitettiin muuttaa vitsiksi, eikä kukaan muu siihen uskonut.

 Ilman Opaskarttaa on omaelämänkerrallinen teos. Se oli raskas kirjoittaa ja ne kokemukset jotka siinä olivat oli myös raskasta kokea. Tässä kohti aloin uskoa pelkästään
e – kirjoihin ja aloin vähättelemään fyysisiä ja painettuja kirjoja. Nyt näkemykset alkavat tasaantua ja ehkä kummallekin on oma paikkansa. Vaikka e – kirjojen lukukokemus alkaa olla melkein sama kuin fyysisellä kirjalla.

Tommy Wiseaun menestys ja arvostus nykyään on minusta uskon voitto ja hän on rohkaissut myös minua hyvin voimakkaasti.

Itseensä ja tekemisiinsä pitää uskoa, vaikka kukaan muu ei uskoisikaan.

 Unenpalvelija on unisanakirja. Ei siis unentulkitsemisopas, vaan lukija saa itse tulkita unensa Unenpalvelijan antaessa suuntaviivoja mitä unessa olevat asiat voivat ilmaista. Unet ovat aina kiinnostaneet minua ja itse saan niistä valtavasti voimaa ja uskoa mennä eteenpäin ja toimia rakentavasti.

Ja vasta nyt mennään minulle erittäin tärkeään asiaan jota olen ajanut jo jonkin aikaa eteenpäin: nyt mennään Kyminlinnaan ja miten minusta sitä pitäisi kehittää. 

Kaikki varmaan ovat huomanneet, että minun mielestäni
Kyminlinna on ainutlaatuinen linnoitusalue jonka potentiaalia ei vieläkään täysin ymmärretä, ehkä ei talous- ja paikallispoliittisista syistä edes halutakaan nähdä.

Kuitenkin itse Kyminlinnan lähettyvillä kävellessäni rentoudun ja samalla myös mietin miten aluetta voisi kehittää, että se palvelisi alueella olevia ihmisiä kaikista parhaiten.

Kyminlinnan porttien avaaminen on minusta puhdas tahto kysymys.

Omissa visioissani Kyminlinnassa järjestettäisiin persoonallisia käsityöläismarkkinoita joita siellä on jo silloin tällöin ollut kun portit ovat olleet auki.

Tätä tapahtuu maksimissaan ehkä noin 2 – 3 kertaa vuodessa eli aivan liian harvoin.

Alueella on myös ollut pitkään kesäteatteri ja en näkisi mitään syytä mikseivät he voisi tehdä näytelmiä tai pienoisnäytelmiä myös muualla Kyminlinnan muurien suojissa.

Lisäksi kesällä 2017 Kyminlinnassa ja sen lähialuilla kuvattiin Suomen Hauskin Mies elokuva ja en näkisi mitään syytä miksei muitakin elokuvia- tai TV – sarjoja voisi siellä kuvata ja miksei alueen kesäteatteri voisi olla osa tätä kehitystä.

Samaten larppaukselle voisi antaa mahdollisuuden Kyminlinnan muurin suojissa.

 Kyminlinnassa on jo aiemminkin ollut aktiivista toimintaa ja toivoisin vastaavanlaisen toiminan vain lisääntyvän, koska se toisi myös Kotkalle positiivista mielikuvaa.

Lisäksi alueella on jo nyt hyvä luontopolku, että sitä voisi tuosta vielä kehittää.

Lisäksi alueella on lampaita hoitamassa ruohonleikkausta, että Kyminlinnaan voisi rakentaa sellaisen kokemuksen jossa kaupunkilaiset tulisivat osaksi luontoa ja siinä olevia eläimiä.

Tämän lisäksi Kymioki ja siinä olevat matkailumahdollisuuudet ovat ihan lähellä Kyminlinnaa, joten Kyminlinnaa voisi käyttää myös alueen matkailutoimintaa kehittäessä.

Tätä kautta Kyminlinnan hylättyihin rakennuksiin voitaisiin rakentaa sekä kehittää jo olemassa olevia rakennuksia kahvila-, ravintola-, ja kioskitoimintaan sekä myös majoituspalveluja voisi alueelle rakentaa.

Tällaisia visioin yleensä yksin, mutta olen ollut alueella myös ystävieni kanssa ja kertonut heille näkemyksistäni Kyminlinnan suhteen.

Kaikkein surullisinta on se, että alueen avaaminen yleisölle ei olisi suuri ponnistus ja se vaatisi hyvin pieniä toimenpiteitä.

Valitettavasti Kotkan kaupunki ei tässä vaiheessa yksin voi tehdä asialle mitään, koska alue ei ole kaupungin omistuksessa.

Kyseessä on aika laaja paikka. Toivottavasti tämä antaa ymmärryksen mitä kaikkea se pitää sisällään ja mitä siellä oikeasti voidaan tehdä.

Nykyään Kyminlinnan omistaa valtion omistama Senaatti-kiinteistöt, joka kuitenkin on julkisesti sanonut etsivänsä sille jatkuvasti uutta omistajaa.

Kotkan kaupunki on kuitenkin sitoutunut alueen kaavoittamiseen sekä toimivien liikenneyhteyksien järjestämiseen alueelle.

Minusta Kotkan kaupungin kannattaisi ostaa tai vuokrata Kyminlinna itselleen Senaatti – kiinteistöiltä ja siksi tein Kuntalaisaloitteen asiasta.

Koska jos Kotkan kaupunki toimisi veturina ja käyttäisi jo olemassaolevaa organisaatiotaan kuten puisto- tai kiinteistöyksikköään, niin Kyminlinnaan ei tarvitsi kovinkaan paljoa panostaa noin niin kuin kunnan budjettia ajatellen.

Lisäksi alueen aktiivinen käyttö myös varmistaisi alueen säilymisen,ja rakennuskannan mahdollisen kehittämisen ja remonttoimisen.

Tätä kautta Kyminlinna muuttuisi mielestäni ulkoilu, virkistys- ja kulttuurialueeksi, jossa muun muunmuassa paikalliset yrittäjät sekä järjestöt voisivat järjestää tapahtumia.

Kuten jo todettua niin minusta Kotkan kaupungin pitäisi ottaa aktiivinen ote Senaatti-kiinteistöjen suuntaan ja osoittaa, että heitä kiinnostaisi ottaa alue hallintaansa ja alkaa panostamaan siihen kunnolla.

Ja tämän jälkeen yrittäjät sekä erilaiset järjestöt tulisivat perässä.

Valitettavasti vain kovin moni Kotkassa päättävässä asemassa oleva ei tajua sitä, että Kyminlinna on tärkeä osa Suomen ja alueen historiaa, Kotkan oman historian ohella.

Joten koin, että minun piti sitten tehdä tämä:
www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4750

Nyt olisi tärkeää päästä hyödyntämään aluetta, kun mietitään, miten tuollaisia paikkoja on hyödynnetty muualla Suomessa ja maailmalla.

Teltta pystyyn ja trabaduuri paikoilleen kun portit ovat auki, niin siitä se sitten lähtee kuin itsestään hioutumaan.

Sekin on huomioitavaa, että linnakkeen venäläisvaiheet kiinnostavat itänaapurista tulevia matkailijoita. 

Asioita Kyminlinnan eteen tehdään ja moni muukin on huomannut mikä mahdollisuus se olisi Kotkalle.

Kyminlinnan kehittämisen lisäksi olen hyvin kiinnostunut vastuullisesta omistamisesta.

Huomaatko arvoisa lukija, että kierrämme kehää?

Siis: älä tee paskatöitä vaan seuraa unelmiasi koska järjestelmä ja siinä olevat osaset kuten poliitikot ja yleisesti ottaen tämä länsimainen yhteiskunta joka perustuu auktoriteettijärjestelmään on läpimätä ja siinä olevia ihmisiä kiinnostaa enemmän oma etu kuin yhteinen etu.

Jos lähdet tuohon oravanpyörään niin juutut orjuuteen ja sinut heitetään kylmästi sivuun kun sinusta on puristettu pienelle eliitille kaikki mikä sinusta irti lähtee.

Ja senkin jälkeen sinua halutaan hallita yleensä jonkun laitoksen kautta, että sinne kun menet niin vapaa et ole.

Jotta tuo kehitys kääntyisi niin ala toimia toisin ja esimerkiksi pienilläkin osakeomistuksilla voi vaikuttaa isoonkin yritykseen.

Lisäksi niin vaikuta mieluummin yhteiskuntaan olemalla vastuullinen kuluttaja kuin esimerkiksi äänestämällä.

Äänestäminen tai politiikka ei auta koska järjestelmä itsessään on viallinen.

Lisäksi isot päätökset tehdään yleensä salaseuroissa kuten vapaamuurarilooseissa joten se, että muka äänestämmällä voisi vaikuttaa on illuusiota.

Tätä illuusiota myös käytetään sinua ja muitakin ihmisiä vastaan.

Kun olet äänestänyt niin poliitikot jotka ovat jo tehneet pienelle eliitille sen mitä he ovat vaatineet yleensä vapaamuurarilooseissa, niin he syyttävät sinua siitä mitä ovat itse aiheuttaneet: sinä sait mitä tilasit koska äänestit juuri heidät valtaan. 

Silti yksilöillä on todella paljon valtaa vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin, kunhan he ensin itse tiedostavat tuon itsellään olevan vallan.

Vaikka haukunkin järjestelmää ja sanon, että noin ei kannata tehdä, niin jos haluaa oikeasti vaikuttaa yhteiskuntaan niin jotain kannattaa kuitenkin aina tehdä.


Ei ehkä pitää vaan kannattaa tehdä ja ihan oman elämänlaadun parantumisen kannalta.

Parhaimmillaan kun seuraa omaa unelmaansa niin saa tehdä päivittäin juuri sitä mitä haluaakin tehdä ja siitä tulee korvaus ja näin elannon ansaitseminen ei tunnu työltä.

Ja kun se ei tunnu työltä niin työjälki on parempaa kun se mitää tekee, niin sitä tehdään intohimosta eikä pakosta. 

Tätä kautta se kuvio voi kasvaa ja voi siis onnistua työllistämään joitain ihmisiä.

Ainahan voi myös toimia toisin, että voi perustaa yrityksen ja laskuttaa sen kautta pelkästään Bitcoineilla ja näin vanha rahajärjestelmä alkaa menettää otettaan ja uusi alkaa nousta tilalle.

Yritän sanoa tätä, että jos yhteiskunta vaikuttaa paskalta leffalta, niin ei kannata kovinkaan kauaa huudella, että leffa on paska vaan mennä projektorihuoneeseen ja vaihtaa se leffa.

Se onnistuu niin, että teet päivittäin juuri sitä mitä haluatkin tehdä ja vähät välität siitä mitä muut ihmiset haluaisivat sinun tekevän.

 Tämä yritys on minun!

Kyminlinnan ovien avaamisen, kirjoittamisen, anarkismin ja pelimiesgenren vakauttamisen lisäksi haluan toimia vastuullisena osakkeenomistajana vaikka äärirajoilla onkin tullut siis toimittua.

Ja on oikeasti saanut selkänahasta ja kovasti säästämällä saada kokoon ja kekoon ne rahat joilla osakkeita on hädin tuskin pystynyt ostamaan.
 

Mennäänpä siis Elisaan jonka osakkeenomistaja olen ja miten minusta sitä pitäisi kehittää.

Elisaa on minulla osakesalkussani ja itse uskon, että kevyesti sen tavoitehintaa parin kolmen vuoden sisällä voisi pitää tuollaisena 60 euron hujakoilla.

Se on nyt jotain 34 euroa joten sitä saa halvalla ja sitä kannattaa ostaa, jo pelkästään suht hyvän osingon takia.

TV – ja elokuvatuotannot tai pikemminkin niiden jakelu siirtyvät koko ajan isommissa määrin teleoperaattoreille kuten esimerkiksi kirjamyyntikin.

Elisa on jo tosi hyvä ja iso e-kirjojen myynnissä ja tiedä vaikka tunkisin jossain kohti kaikki kirjoittamani kirjat sinne.  

Habbo Hotelsia Elisan kannattaisi myös kehittää ja kun Valve sai aikanaan aikaan ilmiön Steamillään, niin minusta Elisan pitäisi voimakkaammin mennä pelien suuntaan ja alkaa kehittämään voisiko se jotenkin kilpailla Suomessa pelien jakelun kanssa Steamin, Applen ja Googlen kanssa. 

Voi kuulostaa hurjalta, mutta Elisa on pärjännyt Elisa viihteellään yllättävän hyvin täällä Netflixiä vastaan.

Kansallinen toimija tuntee aina markkina-alueensa paremmin kuin ulkomainen toimija ja se voi antaa kilpailuedun vaikka ulkomainen toimija olisi isompi ja omaisia isommat resurssit kuin kotimainen.

Itse en myöskään usko eläkejärjstelmään ja uskon, että eläkkeitä tullaan jossain kohti leikkaamaan ja minun eläkejärjestelmäni on tulevaisuudessa iso Elisan osakkeiden potti joka saa taata rauhalliset eläkepäiväni Ibizan suunnalla.

Täällä on jarnon hyvä olla!

Aino iso kriittinen asia on Elisan toimitusjohtaja, joka saa aivan liian isoa palkkaa suhtee taitoihinsa ja kehtaa vielä omalla kymmenen miljoonan vuosiansiollaan haukkua, että suomalaiset työntekijät ovat ihan liian kalliita.

Minulla on oikeasti ikävä niitä 20 perhettä jotka mukamas aikoinaan omistivat Suomen: he kuitenkin laittoivat omat rahansa likoon yritystensä puolesta ja ymmärsivät oman etunsa ohella myös yleisen hyvän.

Tämä on kuitenkin se pointti ja siksi minusta politiikassa ja yrityselämässä on nykyään niitä konnia jona nykyinen pääministeri näköjään myös pitää itseään.

 Ja ymmärtäähän se, sote on haissut alusta asti siltä, että suuret terveysjätit ovat ostaneet poliitikot taskuihinsa ja sitten nyt yritetään siirtää valtion omaisuutta näille terveysjäteille alihintaan.

Lisäksi olen ihan varma, että asiasta päättävät poliitikot, ainakin kokoomuslaiset saavat siitä oman siivunsa.

Olemalla osakkeenomistaja voit vaikuttaa tai ainakin yrittää vaikuttaa siihen, että tämä perseily loppuisi.

Ostat vaikka Mehiläiseltä pari osaketta ja menet yhtiökokoukseen ja vaadit itsellesi mikin ( johon sinulla osakkeenomistajana on oikeus) ja sanot, että osakkeenomistajana yhtiön pitäisi laittaa muut arvot kuin raha edelle.

Vaikka ei kannata äänestää, niin muutenkin voi vaikuttaa.

Lisäksi piensijoittajia on vaikka kuinka paljon ja monessa suuressa yrityksessä, että kun he pääsevät samalle linjalle ja alkavat käyttäytyä samankaltaisesti esimerkiksi yritysten yhtiökokouksissa niin yksi ja kaksi siinä yrityksessä alkaa tapahtua muutosta ja se taas säteilee yhteiskuntaan.

Yksilöt eivät ymmärrä omaa voimaansa ja kun hiljainen enemmistö on hiljaa ja unohtaa olevansa enemmistö, niin pieni korruptoitunut eliitti ja sen juoksupojat pääsevät riehumaan ja kuppaamaan yhteisestä hyvästä kavereiden taskuun.

Että kuule hyvä lukija, meillä on vastuu siitä millaiseksi tämä maailma muuttu.

Täällä ajattelin ne eläkepäivät viettää!

Mennäänpä kirjoihini ja nyt vasta aletaan promoamaan Uroskoodi+ kirjaa.  

Tiedän, että moni alkaa jo aavistelemaan kuinka vallankumouksellinen se on. 

Ujouden voi voittaa ilman kovia mielialalääkkeitä, kovan luokan psykoterapiaa tai maksamalla jollekin mukamas PUA – gurulle 400 euroa tunnissa siitä, että seisoskellaan baarissa ja sanotaan moi naiselle.

Näillä näkymin Uroskoodi+ lanseeraataan maaliskuun lopussa ja en vielä tiedä ,että lanseeraanko sen yksin vai onko se osa isompaa kokonaisuutta.

Tällä tarkoitan sitä, että jos joku ei ole huomannut, niin kirjojani ei voi tällä hetkellä ostaa mistään.

Haluan oikeasti toimia erilailla kuin muut kirjailijat tai pitäisikö sanoa jopa muut toimijat.

Että minulla on varaa siihen, että olen aloillani ja mietin rauhassa mitä teen ennen kuin teen mitään ja pystyn tällä hetkellä ihan kevyesti toimimaan vapaasti.

Minun ei siis enää tarvitse juosta ja huutaa, että ostakaa ostakaa, jarno on tehnyt kirjan ja tässä on vanhoja kirjoja ostakaa ostakaa.

Elisa – kirja on ihan mainio e – kirjojen myyntipaikka ja mietin vakavissani sitä varsinin kun osakepottini Elisassa koko ajan kasvaa ja näkemyksiäni Elisan kehittämisen suhteen kuunnellaan vakavalla korvalla. 

Olen myös miettinyt oman verkkokaupan rakentamista ja niihin alustoihin jotka minulla olivat aiemmin, niin en ole ollut niihin täysin tyytyväinen, että nyt on pari uutta alustaa joita tarkastelen.

Haluan toimia toisin ja pidän itseäni aika isona suomalaisen kirjallisuuden ja kustannusalan visionäärinä jonka todistaa se, että minulla oli mu…rohkeutta tuoda Tosi Kovat Veijarit luku kerrallaan estradille ja ihmiset saivat päättää ostavatko kirjan kokonaan vai odottavatko lukua per viikko.


Maaliskuussa 2018 kuka tahansa ujo mies voi vihdoin ja viimein olla vapaa!

Ostakee, ostakee kun tulee myyntiin!

Niin en näe mitään syytä että miksi en voisi tehdä myös niin, että kun Uroskoodi+ lanseerataan ja aletaan kyselemään, että mitä kirjoitat seuraavaksi, niin se mitä kirjoitan seuraavaksi pysyisikin salaisuutena siihen asti kun se olisi valmis ja ennen uutta kirjaa alkaisin lanseeraamaan vanhoja kirjojani tasaisesti uudestaan.

En siis rykäisisikään kaikkia jo kirjoitettuja kirjoja kerralla vaan alkaisin julkaisemaan jo kirjoitettua kirjoja vähän kerrallaan ja niin kuin tipottain.

Olen kuitenkin jo jonkun aikaa ollut marginaalissa tai marginaaleissa eli olen aktiivisesti mukana useammassa kuviossa jotka ovat pienen mutta sitäkin fanaattisemman joukon tiedossa, että kun on marginaalissa niin voi toimia vapaammin ja luovemmin.

Joten kun suuri yleisö ei vielä oikein tiedä mitään minusta, niin voin sitten tuoda vanhempia kuvioitani heidän tietoisuutensa uudestaan kun aika on oikea.

Lisäksi kun kirjoitan elämänhallintaoppaita, fiktota ja on myös yksi omaelämänkerrallinen kirja, niin tässä vaiheessa voi tuoda myös tuota rauhallisemmalla otteella suuren yleisön tietoisuuteen, että elämän moni eri sektori kiinnostaa minua ja en halua jäädä yhden genren tai yhden teoksen vangiksi.

Olisi todella masentavaa jos joku löisi minut dekkaristiksi ja sen jälkeen en saisi kirjoittaa mitään muuta kuin dekkareita vaikka itseä kiinnostaisi vaikka scifi.

Alkava uusi vuosi on siis tärkeä ja monta eri asiaa on tuloillaan.

 Show must go on!

Aion myös ensi vuoden puolella aktivoitua videoiden suhteen.

Vloggaristiksi en aio ruveta, mutta minusta kun noita kirjoja ja näkemyksiäni on hyvä tuoda esiin, niin videot on yksi keino.

Uskon edelleen siihen, että sanat työskentelevät kauttani ja uskon enemmän kirjoittamiseen sekä sanojen voimaan.

Lisäksi se on minulle luontevampi itseilmaisun keino.

Kirjoittaminen siis menee minulla liikkuvan kuvan edelle.

En kuitenkaan vähättele vloggaamista ja erityisen iloinen olen siitä, että vlogit ja Youtube käytännössä tappoivat tositeeveen.

Ja todennäköisesti koko singaalipohjaisen tv – lähetystoiminnan. Elisan osakkeenomistajana se ei haittaa minua ollenkaan.

Vielä kun nuoret vlogistit ottaisivat kantaa yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja koittaisivat tehdä maailmasta paremman paikan, niin kaikki olisi hyvin.

No ehkä he ajan kanssa tekevät niin ja kyllä minusta nykyään nuoriso on valveutuneempaa kuin parikymmentä vuotta sitten.

Itse dikkaan Justimuksen pojista ja kovasti.

Kun kuitenkin teen elämänhallintakirjoja ja olen pienin osin vielä kiinni pelimiesgenressä, niin siihen kuuluu oman itsen positiivinen esille tuonti.

Tässä video on aika tärkeässä roolissa nykypäivänä ja niinpä otan sen yhdeksi työkaluksi kun vien omia kuvioitani eteenpäin.

Kuka muka ei tykkää Justimuksesta?

Lisäksi niin en aio leikellä videoitani vaan pistän tallennuksen päälle ja luen siihen, että vaikka siinä tulisikin pari öötä tai joitain muitakin vanhoja manöövereitäni, niin minusta on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että esille tuloni tulee luonnollisesti ja että esitykseni olisi suhteellisen luonnollinen live – esitys.

Sitten jos aletaan leikkaamana pätkiä, niin tehdään sitten jotain kunnianhimoisempaa kuten dokumentti yrittäjä- ja kirjailijaelämästäni.

Se ei ole tällä hetkellä ajankohtainen koska tarina on pahasti kesken ja suuret voitot ovat vasta edessäpäin.

Tiedän, että tämä oli pitkä postaus, se hämmensi, suututti ja vaatii paljon sulateltavaa siltä joka sen luki alusta loppuun.

Kuitenkin näen maailman hyvin kokonaisvaltaisesti ja että asiat vaikuttavat toisiinsa ja niinpä en jakanut tätä vaikkapa kuudeksi parin kolmen sivun jutuksi vaan luukutin suoraan.

Koska näen maailman ja itseni siinä osana isoa kokonaisuutta ja kun kerroin kuinka tärkeitä sanat ovat minulle tai minä sanoille niin halusin sitten tehdä sellaisen kokonaisvaltaisen kirjoituksen tarkasti valittuna ajankohtana, että se vaikuttaisi kaikkein tehokkaimmin.

 Moguleita, onko enää heitä?

Eli alkavasta vuodesta on tulossa erittäin jännä vuosi, minulle, että pysykää kuulolla.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää ja alkavaa vuotta!

jarno

 

 

 

Kommentit

kommenttia

Artikkelin kirjoittaja

jarno jäppinen = pieni Legoukkeli suuressa ja vaarallisessa maalimassa, joka ei ole rakennettu Legoista!

Ole hyvä ja kommentoi omalla nimellä hyvien tapojen mukaisesti.

Jätä kommentti

Siirry työkalupalkkiin