Kaaosmagia ja omat kuviot!

Mietin hetken että yhdistänkö elämäni eri osa – alueita tänne vai en.

Vien kuitenkin nyt sellaista kirjasarjaa kuin Saparo Sankarit suoraan kansainväliseen suuntaan ja siinä käytän nimeä Pigtail Heroes.

Jos joku on halunnut seurata touhujani pitempään, niin vastaan voi tulla sellainen kuvio kuin Vihaiset Possut ja se on ollut Saparo Sankareiden työnimi.

Nyt on kuitenkin sen verran valmista ja on aika lähteä eteenpäin ja niinpä Saparo Sankareilla / Pigtail Heroesilla mennään.

Tekstiä käännellään parhaillaan englanniksi ja kotisivut ovat työn alla.

Kuulette tästä projektista kyllä.

Nyt joku vinkuu että miten tämä liittyy kaaosmagiaan tai pelimiesgenreen?

Aika isostikin minun mielestäni: ensinnäkin laitan itseni likoon tämän puolesta ja joudun kommunikoimaan sekä viestittelemään tästä paljon.

Minä ja tämä projekti olemme yhtä niin kuin kaikki projektini kuten myös tämä Sargaaja kuvio ovat.

Tällöin persoonani on osa näitä juttuja ja ulkoinen ilmaisuni vie myös näitä kuvioita eteenpäin.

Tietenkin jokaisella projektilla on oma sielu ja se seisoo omilla jaloillaan kuten pitämällään sisällään kirjoitettua tekstiä joka vaikuttaa ihmisiin miten vaikuttaa.

Tässä ajassa tekijän persoonallisuus ja tyyli ovat myös osa projektia. Tekijä vie teostaan omalla ulkoisella olemuksellaan ja viestinnällään eteenpäin.

Tässä kuvion sosiaalidynaaminen osuus.

Sitten ”magiaan”.

No, kirjoittaminen on jo itsessään taikuutta koska se on luomista. Sanoilla voidaan luoda maailmoja ja asioita. Se miten tosia ne ovat, niin se riippuu lukijasta.

Kaaosmagiassa on monia metodeja ja nyt jo niitä on käytetty Saparo Sankareiden eteenpäin viemiseen.

Kun Saparo Sankareiden tai Pigtail Heoresin kotisivut tulevat, niin tulette huomaamaan miten erilailla sitä viedään eteenpäin ja miten se erottuu ainakin kaikista suomalaisista kirjaprojekteista ja aika monesta kansainvälisestä myös.

Saparo Sankarit puolustaa elämää ja taistelee mielivaltaisia rajoituksia ja vallanpitäjiä vastaan sadun keinon.

Lisäksi se ei ole mikään lässyttelevä satukirja joka kohtelee lapsia ylimielisesti ja alaspäin katsovasti, niin kuin useat satukirjat tekevät.

Saparo Sankarit haastaa lukijansa oli tämä sitten lapsi tai aikuinen.

Lapsena itsekin katselin mieluummin Bondeja ja Tähtien Sotaa kuin jotain tyhmää lässyttelevää satukirjaa.

Tosin, Pekka Töpöhännästä dikkasin silloin ja dikkaan siitä yhtä.

Oikeastaan toin Saparo Sankarit tänne, että kaaosmagia voi tuntua abstraktilta aiheelta ja jos tuon jonkin konkreettisen asian kuten satukirjasarjan jolla tähään suoraan kansainvälisille markkinoille, niin meillä on konreettinen asia jolla voin näyttää miten kaaosmagia toimii ja miten sitä voi käyttää esimerkiksi kirjasarjan eteenpäin vientiin.

Kun Saparo Sankareiden kotisivut ovat netissä, niin huomaatte mitä tarkoitan: se eroaa oikeasti kaikesta siitä kirjallisuudesta mitä Suomessa tehdään ja oikeastaan vain George Orwellin Eläinten vallankumous on vähän sielläpäin minne Saparo Sankarit menee ja saavuttaa.

Ja se on minusta kaaosmagian ydin: tee asioita erilailla omasta vinkkelistäsi käsin omaehtoisesti omat tavoitteet mielessä pitäen ja ole niin ehdoton siinä mitä teet kuin se on mahdollista, jos haluat saavuttaa sellaisia tuloksia joita muut eivät pysty edes unelmoimaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *