Juu, ei tunnu yhtään koulukiusatulta!

Tämä artikkeli sai tekemään tämän postauksen:
https://vasemmisto.fi/veronika-honkasalo-suomen-on-oltava-paremmin-perilla-qanonista/

Juu, siis kielletään kaikki joiden näkemykset ovat sinun maailmankuvasi vastaisia ja jos Facebook bänni ei auta, niin hoitoon vaan ja kova mielialalääkitys päälle.

QAnon ei ole Suomessa tehnyt yhtään laittomuuksia toisin kuin Elokapina. En ole kuullut että väkivaltaan tai sillä uhkailuun olisi ainakaan Suomen QAnon piireissä turvauduttu, tuskin maailmallakaan.

Kyse on ainoastaan kiistanalaisten näkemysten levittämisestä ja ihmisten havahduttamisesta.

Käytännössä kyse on siis uskonnon- ja sananvapaudesta: minulla on oikeus uskoa niin kuin koen oikeaksi ja minulla on myöskin oikeus puhua ääneen tämän uskomuksen mukaisesti jos se ei ole rikoslain vastaista. Lisäksi minulla on oikeus siihen, että minua ei vainota tai elämääni yritetä vaikuttaa negatiivisesti sen takia, että puhun ja uskon eri lailla kuin joku toinen.

Ja voi hyvänen aika mikä huuto siitä tulee, että et ole ruodussa etkä esimerkiksi käytä maskia kun uskot että se saattaa altistaa koronalle.

Mulla on oikeasti ikävä sitä aikaa kun ymmärrykseni sosiaalidynamiikan ja pelimieskulttuurin syvyydestä ja mitä se voisi suomalaisille miehille ja pojille antaa ymmärrettiin pelkkänä julkkisnaisten pokailuna.

Ajat ovat nyt tiukat ja jokaisen pitää tehdä oma osansa jotta maailma muuttuisi paremmaksi meille kaikille: niinpä Sargaaja, pieni ja uskalias julkkisnaisten pyllyihin keskittyvä sivusto joutuu nyt puolustamaan sanan- ja uskonnon vapautta.

Aika ISOJA asioita sysätään pienen pojan ja pienen sivuston harteille.

PS:
Eri asioita ei ehkä saisi yhdistää, mutta kiusaaminen ( etenkin koulukiusaaminen ) ja sen ehkäisy on myös yksi Sargaajan agendoja ja Kotkan kaupunki on vastannut useampaan kuntalaisaloitteiseeni.

Me näemme myöhemmin miten se näkyy konkreettisesti, mutta kyllä kiusaamisen vastaisessa työssä minun mielestäni on edistytty tällä ilmansuunnalla.

Toivon oikeasti, että joku päivä Sargaajassa ei ole mitään muuta kuin sosiaalista dynamiikkaa ja että edes yhden julkkisnaisen pylly vilahtaisi siellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *