Jatkumo!


Presidentin vaaleissa kannattaa panna mieleen ehdokas numero 1.

Lähestytään tulevaa vuotta rauhallisesti ja siksi tein tämmöisen pienen ja positiivisen postauksen.

Ihan aluksi, niin oikein hyvää alkavaa Joulua sinulle lukija ja nyt voit syödä vaikka pullaa, että ei tule menemään vika kurkkuun.


Sitä on kyselty ,että
miksi Uroskoodi+: ei ole kiirehditty vaikka se on jo hyvän aikaa ollut julkaisuvalmis.

On olemassa useita syitä ja yksi on se, että haluan nähdä ensin Suomen Hauskin Mies elokuvan kun se tulee 16.3.2018 ja lisäksi oheisen linkin aloite on aloittanut mielettömän metelin Kotkassa ja haluan saada siihen ensin Kotkan päättäjien vastauksen:

www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4750

Näiden kahden ja ihan hyvän asian takia, niin kaikkein suurin syy on se, että haluan niin sanotun jatkumon.

Siihen pääsyynä on se, että jatkumo luo turvallisuuden tunnetta ja siksi se on tärkeää.

Jos jonkun on vaikea ymmärtää mitä jatkumo on, niin se on sitä, että teet uuden jutun heti toisen jutun perään, etkä jää niin sanotusti tuleen makaamaan ( jos menee huonosti) tai laakereillesi lepäämään ( jos menee hyvin ).

Jatkumo tarkoittaa käytännössä eteenpäin vievää liikettä.

Olen sanonut tässä viime aikoina, että Tommy Wiseau antaa nyt minulle voimaa sekä elokuva nimeltä The room: huono ja paskalaatukin voi olla hyvää ja sillä voi menestyä isosti, jos Jumala on sinä aamuna hyvällä tuulella.

Toki näin on, mutta en varsinaisesti pidä häntä esikuvani kuten tällä hetkellä pidän Apulantaa, Cannon Filmsin poikia, Steve Jobsia, Stanley Kubrickia ja Jason Blumia.

Toki muitakin on jotka innostavat ja inspiroivat minua, mutta äsken mainittuja googletan säännöllisesti, luen heidän kuvioistaan ja tekemisistään sekä katson Youtube videoita heistä tai heidän saavutuksistaan.

Ne jotka elävät, niin seuraan heidän nykyisiä kuvioitaan ja ne jotka eivät, niin koitan kuitenkin saada uudenlaisen otteen siihen mitä he ovat tehneet ja miksi sekä millaisessa mielentilassa.

Myös se on tärkeää, että mitä voisin oppia heiltä.


Suomen Hauskin Mies piristi Kotkaa ja etenkin Kyminlinnan aluetta. Toivotaan siis, että se saa katsojia.

Toki Tommy Wiseaulla on minulle merkitystä kun hän uskoi itseensä ja saavutti menestystä omalla linjalla kulkiessaan vaikka muut koittivat ja yhä koittavat muuttaa hänet vitsiksi.

Ihminen joka uskoo itseensä ja tekemisiinsä vaikka muut eivät usko on minusta esimerkillinen.

Miksi Tommy ei siis ole minun esikuvani?

Tommy Wiseau on kauniisti sanottuna, (eikä tämä ole vähättelyä koska hän nauttii roolistaan), vähän, niin kuin yhden hitin ihme.


The Room on suurin saavutus minkä Tommy on saanut aikaan ja Disaster Artist kirja ja siitä tehty elokuva sekä dokumentit ovat vain toisten ihmisten tulkintaa siitä miten Tommy teki The Roomin.

The Room on siis keskiössä ja isosta näkyvyydestään huolimatta tai arvostuksesta jota se sekä Tommy saa, niin se on vain yksi elokuva.

Toki joillekin hyvin merkityksellinen ja vaikuttaa toki toisiin elokuviin ja kirjoihin, mutta silti: The Room on yksittäinen elokuva, eikä esimerkiksi Marvel elokuvien kaltainen universumi tai Tähtien Sodan veroinen saaga.

Tämän kirjoituksen pointti on se, että Tommy ei saavuttanut jatkumoa.

Katsotaanpa sitten noita muita esikuvia.

Apulanta on tehnyt useita levyjä, heillä on useita hittejä ja musavideoita sekä areenakiertueita .

Lisäksi heistä tehtiin elokuva toisen kahdesta kirjoitetun historiikin pohjalta sekä siitä jatketaan Apulandia kahvilaan ja kohta juhlitaan 30 – vuotistaivalta.

Cannon Films, niin sen elokuvien laadusta huolimatta tai siitä johtuen, yritys tuotti lähes tai yli 200 elokuvaa ja herrojen teiden erottua heidän omat tuotantoyhtiönsä toivat vielä useita kymmeniä elokuvia estraadille ja heistä on tehty parikin dokumenttia.

Steve Jobs ja Apple..ei tarvitse sanoa mitään muuta kuin, että mullisti tavan jolla ihmiset käyttävät tällä hetkellä omassa elämässään tekniikkaa ja kuinka monta eri teollisuuden alaa Steve ja Apple mullistivat: tietotekniikan, verkkokaupan, musiikin jakelun, teknologian käytön elokuvien erikoistehosteissa jne…Jobsin ja Applen tarina tunnetaan kyllä.

Stanley Kubrick teki 13 elokuvaa joista valtaosa on klassikon asemassa ja hänestä on tehty useita kirjoja sekä dokumentteja.

Jason Blum tuottaa useita elokuvia ja TV – sarjoja vuodessa ja osa on isoja hittejä kuten Get out tai Split ja itse dikkasin kovasti Happy Death Daystä.

Toki pelkistin myös esikuvieni saavutuksi, että niitä on paljon enemmän kuin tuossa toin esille ja halusin vain tuoda sen esille mitä ajan takaa.


Maaliskuussa 2018 kuka tahansa ujo mies voi vihdoin ja viimein olla vapaa!

Nämä sankarit eivät ole jääneet laakereilleen lepäämään vaan menneet eteenpäin.


Ja sitä haluan minäkin.


Joten haluan jatkumon ja kaiken lisäksi vielä pystyn sen saavuttamaan.


Loppujen lopuksi se on aika helppoa kun on yrittänyt ja kirjoittanut 10 vuotta ja on useita jo kirjoitettuja kirjoja sekä e – oppaita jotka eivät ole saavuttaneet isoa menestystä, niin voi alkaa julkaisemaan vanhoja kirjoja uudestaan samalla kun uusia kirjojani tulee ja niitä julkaistaan.

Uusiakin kirjoja on tulossa ja leffakäsiksiä hiotaan ja tarjotaan.

Tärkeintä minulle on kuitenkin se, että kirjoitan ja julkaisen erilaista tekstiä ja en halua jäädä yhden genren kuin yhden hitinkään ihmeeksi.

Vaikka Uroskoodi saikin aikoinaan paljon näkyvyyttä, niin en halua että se määrittää minut kun se suurempi kunnianhimo on vielä tulossa.

Vuoden 2018 loppupuolella tulen kertomaan mistä minut muistetaan ISOSTI ja kaikki sitä ennen kirjoitettu ja julkaistu on pelkkää harjoittelua, josta on hädin tuskin tullut hiki.

Joten jatkumoon tähtään ja onhan tässä kurinalaisesti sekä pitkäjänteisesti menty koko ajan eteenpäin.

Lisäksi on tehty paljon juttuja jotka ovat joillekin ihmisille hyvinkin merkityksellisiä.

Jatkumoon mennään kirjoittamalla kirjoja ja käydäänpä muitakin kuvioita tässä läpi nopsasti.

Valitettavasti Sargaaja – sivuston suhteen pää lyö tyhjää.

Jossain kohti sinne tulee sivujen puolelle postaus seksuaalisesta häirinnästä ja miten miehen siihen pitäisi suhtautua, mutta sivuston suhteen en oikein tiedä miten edetä tai miten kehittää sitä niin kuin isommin.

Ehkä kun tässä julkaisen Uroskoodi+: n ja mietin siten miten vanhempia kirjojani tulen jakelemaan tulevaisuudessa, niin sitä kautta päästään pelimiesmatskun ja itsensä kehittämisen maailmaan.

Lisäksi kun vanhoja kirjoja tuodaan tasaisesti tulevaisuudessakin estraadille, niin ehkä sitä kautta Sargaaja sivustokin kehittyy.

Mennäään hetkeksi Kyminlinnaan kun olen sitä aika alussa alkanut täälläkin mainitsemaan.

Kyminlinnan suhteen olen käytännössä tehnyt oman osani ja sain alueelle huomion ja Kotkan kaupungin reagoimaan siihen.

Käytännössä nyt vain odotan miten Kotkan kaupunki vastaa kuntalaisaloitteeseeni.

Haluan myös näyttää teoillani sen, että ihminen ja kuntalainen saa ja voi olla aktiivinen ympärillään olevaan maailmaan, eikä hänen tarvitse edes äänestää.

Maailmaan voi vaikuttaa niin monella eri tavalla kuin vain haluaa ja parasta on se, että sen oman tavan ja tyyliin löytää ihan itse.

Sikäli Kyminlinna ja sen edistäminen sopi minun tapaani edistää pelimieskulttuuria, koska tässä asiassa laitettiin oma persoona, rohkeus ja sosiaaliset taidot täysillä likoon oman itseäni suuremman asian takia.

Minua on aina vähän häirinnyt se, että PUA – genre tavallaan aina hyytyy ja pysähtyy yökerhoon ja pokaamiseen.

Koska jos jos olet sieltä saanut hyvät sosiaaliset valmiudet ja oma sosiaalinen dynamiikkasi kasvaa, niin miksei mennä niin pitkälle kuin rahkeet ja rohkeus riittää?

Miksi ei siis tavoittelisi kuuta taivaalta ja yrittäisi tehdä jotain elämää suurempaa ?


Saa kai sitä välillä vähän fantasioida?

Toki nämä näkemykseni eivät kaikille sovi ja osa miehistä haluaa vain pitää hauskaa kavereiden kanssa ja pitää hauskaa naisten kanssa ja ei siinä mitään, se on ihan ookoo ja sitä ookoompaa se on mitä nuorempi jannu on kyseessä.

Mutta kaikki miehet eivät halua tyytyä siihen mitä heille annetaan vaan he haluavat mennä eteenpäin, haastaa heille määrätyn maailmankuvan ja edes yrittää ylittää sen mihin heidän nykyiset voimavarat saattaisivat riittää.

Heitä minä lähinnä etsin ja heitä varten nykyinen Sargaaja – sivusto on luotu.


Ujoja poikia tietenkään unohtamatta.

No katsellaan mitä tapahtuu, että oikein hyvää Jouluja ja uutta vuotta kaikille jotka tällä sivustolla käyvät.

Kommentit

kommenttia

Artikkelin kirjoittaja

jarno jäppinen = pieni Legoukkeli suuressa ja vaarallisessa maalimassa, joka ei ole rakennettu Legoista!

Ole hyvä ja kommentoi omalla nimellä hyvien tapojen mukaisesti.

Jätä kommentti

Siirry työkalupalkkiin