jarno, kaaosmagia ja jarnon ydinprojektit.

Tässä postauksessa kerron omista ydinkuvioistani eli Kyminlinnasta ja Saparo Sankareista ja siitä mihin tähtään niillä.

Myöskin kaaosmagia on isossa roolissa siinä miten näitä omia kuvioitani edistän ja miten annan niiden toteutua.

Olen kuitenkin mukana kahdessa isoimmassa Kotkan kulttuuriin historiallisesti vaikuttavassa hankkeessa eli Kyminlinnan pelastamisessa sekä Saparo Sankareiden viemisessä maailmalle.

Ja en halua tehdä ihan tilittävää postausta vaan kerron motiivini ja sen miksi juuri nyt uskon onnistuvani näillä isosti ( aikatalusta en sitten tiedä kun se on Jumalan käsissä )

Yksi hyvin suuri tekijä tässä on se, että kummassakaan projektissa ei ole päällimmäisenä motiivina raha.

Se on yksi iso tekijä että vastustajiani kiukuttaa kovasti, koska teen asioita muista lähtökohdista kuin rahasta.

Heidän motiiveistaan en sitten tarkemmin tiedä, nopeasti katsoen ei kuitenkaan näytä hyviltä eikä puhtailta, toisaalta jokaisessa hyvässä tarinassa pitää ne roistotkin olla.

Sinällään otan kaiken rahan ilolla vastaan jota elämääni tulee, se ei vain ole minulle päämäärä.

Minusta on tärkeää että kun jotain tehdään ja varsinkin luovalla puolella, niin raha ei olisi itseisarvo tai se kaikkein tärkein ja päällimmäinen motiivi kun tuolle tielle mennään.

Aloitetaan Kyminlinnalla kun se nyt Kotkassa tällä hetkellä kuumentaa tunteita ja varsinkin toimittajat ovat tällä hetkellä tiloissa kun kuulevat Kyminlinnan ja minun nimeni yhtäaikaa.

Aluksi tein postauksen: jarno, Kyminlinna ja Kaaosmagia, sitten se lyheni jarnoksi ja Kyminlinnaksi ja voisi tämä myöskin olla postaus nimeltä: miten minulla menee2.

Haluan kuitenkin että Sargaaja edistäisi nyt kaaosmagiaa vaikka välillä käytänkin sitä omien kuvioitteni edistämiseen.

Jos asiat yhdistyvät niin aina parempi.

Kaaosmagia on nimittäin aika isossa osassa kun edistän Kyminlinnan elpymistä.

Kyminlinna ei siis ole minun eikä minulla ole pääomia laittaa sen kunnostamiseen, niin miten nollaresursseilla sitten herätellään historiallista kohdetta henkiin joka ei ole omassa omistuksessa?

Ehkä tehokkain työkalu näistä ovat olleet kuntalaisaloitteet, jotka ovat saaneet monet päässäni olevat ideat konkretisoitumaan Kotkassa, eikä pelkästään Kyminlinnan suhteen.

Ja kun Kyminlinnasta on kyse, niin olen aika vakuuttunut siitä, että alueella olevat varoituskyltit ovat kuntalaisaloitteeni aikaansaamia vaikka tietenkin Kotkan kaupunki onkin ne sinne asentanut.

Joku voima kuitenkin tyrkkäsi sen idean paperille joka muuttui toiminnaksi.

Tässä se kuntalaisaloitteeni:

https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/10263

Toinen minusta merkittävä asia joka vaikuttaa Kyminlinnaan, ovat mielipidekirjoitukseni.

Ne ovat ylläpitäneet sitä ilmapiiriä että Kyminlinnaa ei saa jättää heitteille ja siitä on pidettävä huolta.

Tämä on vaikuttanut siihen, että yhä useampi kotkalainen on sitä mieltä, että Kyminlinnan eteen pitää alkaa tehdä jo jotain konkreettista ja Kotkan kaupunki ei saa enää ummistaa silmiään tältä tilanteelta.

Kaaosmagia ei tarkoita abstraktia ajattelua kynttilänvalossa vaan se tarkoittaa sitä, että päässäsi olevat ideat pitää saada konkretiaksi.

Toiminta on avainsana.

Kuten oma toimintani osoittaa, niin sinä voit toimia epäsovinnaisesti, suututtaa vaikka toimittajia tai paikallispoliitikkoja ja saada asioita silti aikaan.

Se aika ja energia minkä olen laittanut Kyminlinnaan, niin en ole saanut siitä mitään rahallista korvausta.

Kyminlinna on kotini lähellä ja alkoi kyllästyttämään katsoa miten se koko ajan vain romahti silmissä ja poliitikot sekä virkamiehet heittelivät diipadaapata että huomenna on kaikki paremmin.

Siinä se minun toimieni motiivi toimia Kyminlinnan hyväksi: asun lähellä ja kyllästyin katsomaan sen rappiotilaa.

Kaikki lähti menemään paremmin kun tuli kaveri joka alkoi toimia epäsovinnaisesti eikä piitannut minkä huudon tuo toiminta aiheutti.

Itseasiassa työjälkeni oli niin vaikuttavaa, että sitä yritettiin kauniistikin sanottuna kanavoida toisille tahoille, joilla ei ole mitään näyttöä siitä, että he itse olisivat saaneet mitään konkreettista aikaan Kyminlinnan hyväksi.

No kun laitoin kissan pöydälle, niin kaaoshan siitä tuli, mutta koska asiassa on osallisena toimittajia ja heidän mediaansa, niin voitte olla varmoja, että tätä kuviota ei käsitellä alueen lehdissä tai Ylessä.

Käy niin että se ketä he nostattivat, niin he hylkäävät heidät kylmästi, muuttavat uutisointiaan neutraaliksi ja toteavat vain että Kyminlinnassa asioita tapahtuu.

Sekä jatkavat meikän ignooraamista tuloksista huolimatta kuten tähänkin asti.

Eikä siinä mitään ja mun puolesta voidaan jatkaa samalla radalla.

En tarvitse paikallisten toimittajien tai päättäjien hyväksyntää toimilleni.

Lisäksi saan asioita aikaan ilman heidänkin apua.

Tärkeää on se kun Kymilinnasta uutisoidaan, että kavereita ei suosita vaikka olisivatkin hyviä tyyppejä, vaan niitä pitää nostattaa jotka sinne oikeasti asioita aikaan saavat.

Oppaita ja Kesäteatteria voisi nyt vähän ylikorostaa.

Mua vastaan toimineiden tahojen sitten kannattaa toivoa että alhaalla oleva projekti ei onnistuisi koska jos se onnistuu isommin, niin kanavoin ne rahat Kyminlinnaan.

Lisäksi minulla on hemmetin pitkä muisti siitä kuka teki minulle mitäkin.

Voitte kysyä vaikka entisiltä koulukisaajaltani tai intissä olevilta tyypeiltä, että millainen muisti minulla on ja miten suhtaudun minua vastaan rikkoneisiin.

Moikkaanko esimerkiksi jos vastaan tullaan?

Minusta kaaosmagiaan kuuluu se, että myöskin omaa itseä puolustetaan.

Ja vaikka anteeksianto onkin tärkeää että energia ei jää menneisyyden traumaan vaan saadaan uusia asioita aikaan, niin se ei tarkoita sitä että väärintekijöiden toimet unohdettaisiin tai että siitä ei olisi vastareaktioita joka on siis täysin eri asia kuin kostaminen.

Jos minä toimin asiattomasti jollekin, niin tämä ihminen ei halua puhua minulle tai olla kanssani missään tekemisessä ja jos olen mennyt liian pitkälle, niin oikeustoimiakin voidaan katsoa tarpeelliseksi.

En ymmärrä mikä hemmetin huuto ja kaaos siitä tulee jos minä toimin samalla tavalla minua vastaan rikkoneita vastaan.

Ei kaaosmagian tehtävä ole luoda nössöjen sukupolvea vaan vahvoja yksilöita jotka voivat auttaa sitten myöhemmin heikommassa asemassa olevia.

En oikein vieläkään ymmärrä että miksi tässä yhteiskunnassa pitäisi enemmän puolustaa ja ymmärtää kiusaajaa kuin kiusattua.

Kyminlinna siis elpyy hitaasti ja kuitenkin noita edistysaskeleita tulee ja jotenkin olen vakuuttunut siitä, että toisten työ ei enää mene sellaisten suihin jotka eivät siihen työhön liity.

Kyllä paikalliset toimittajat ja Yle jo tässä vaiheessa varmaan tajuaa astuneensa paskaan.

Sitten mennään täysin omaan kuviooni eli Saparo Sankareihin, joka mun mielestä on mun Aliens tai Terminator 2 ja oman uskomukseni mukaan jättää nimeni populaarikulttuurin historiaan.

Minullla on ollut kunnianhimoisia kirjoitusprojekteja ennenkin ja ne ovat menneet eteenpäin vaihtelevalla menestyksellä.

Minusta kaaosmagiassa hyvin tärkeässä roolissa on tietty ehdottomuus.

Ja vaikka se ehdottomuus on hyvä asia monessakin mielessä, niin jos taloudellisesti ajatellaan niin se on estänyt minun menestykseni kirjailijana rahalla mitattuna.

Kun Uroskoodi sai ihan kivasti näkyvyyttä vuonna 2010 ja olisin senkin näkyvyyden voinut vielä moninkertaistaa jos olisin huorannut ja muuuttunut tanssivaksi apinaksi toimittajien kesken, niin oma ehdottomuuteni esti isomman kirjamyynnin.

Päätin siinä vaiheessa että myyn Uroskoodia vain ja ainoastaan oman nettisivuni kautta.

Näkyvyys teki sen että kirjaani kyseltiin kirjakaupoista ympäri Suomea.

Niinpä Suomen kirjavälitys soitti ja pyyti saada kirjan valikoimiinsa ja niinpä kysyin minkä prosentin he ottaisivat.

He sanoivat 46 tai 47 prosenttia ja kirjat pitäisi lähettää heille vielä omalla kustannuksella.

Löin luurin korvaan.

12 – vuotta myöhemmin kun mietin tuota tapahtunutta, niin en kadu. Laittoin Suomalaisten miesten henkisen hyvinvoinnin edistämisen rahan edelle.

Vaikka matkani on ollut raska ja vastoinkäymisiä täynnä, niin sen ansiosta sain Saparo Sankarit.

Toki muutakin on tullut ja ajan saatossa niitä muitakin juttuja tuodaan päivänvaloon.

Esimerkiksi Uroskoodi on hiottu ja kirjoitettu uudestaan Uroskoodi+ kirjaksi, en vain tässä maailmantilanteessa näe oikein järkeä lähteä viemään lähestymisopasta tai jälkilämmittelemään pelimiesgenreä.

Ei ole oikein asiallista minusta lähteä lähellä 50 – vuoden ikää punainen silinterihattu päässä kyselemään nuorilta mallitytöiltä että kummat valehtelee sun mielestä enemmän miehet vain naiset.

Oikea vastaus on, että miehet valehtelee enemmän, naiset huonommin ja kuten pääministerimme osoittaa, jos he jäävät siitä kiinni, niin he alkavat räpyttää käsiään ja toivovat voivansa lentää kanamaisesti pois tilanteesta.

Saparo Sankarit ja sen kirjasarjan ensimmäinen kirja, Tajuaminen ( awakening ) on nyt etusijalla.

Ja netissä löytyy jo pari lukua ja julkaisen sitä maltillisesti ja tässä vaiheessa on hyvä tuoda framille se, että oman uskomukseni mukaan se toinen kirja räjäyttää potin.

Olen tässä ajassa myöskin nostalgisoinut menneestä ajasta ja silloisista tv – sarjoista joiden arvo nousi kun niitä jaksoja joitui odottamaan.

Niinpä tuon Tajuamista luku kerrallaan framille ja annan ihmisten itse löytää tuon kirjan.

Vastaavanlaisesti toimin 6 vuotta sitten Tosi Kovat Veijarit nimisellä romaanilla.

Tekstillä pitää olla arvo lukijalle ja jos laitan sen luku kerrallaan nettiin, niin odotusarvot nostavat kirjani tekstin voimaa kuin jos laittaisin sen vaikkapa kerralla sinne PDF muodossa ja antaisin sen hukkua massaan.

Kun ajattelen mitä Saparo Sankareilla voidaan saavuttaa, niin en ajattele niinkään paljonko tulen sillä tienaamaan vaan miten se tulee vaikuttamaan ihmisten ajatteluun sekä kulutuskäyttäytymiseen.

Alunperin vuoden 2016 tietämillä halusin havahduttaa ihmisiä heräämään siihen todellisuuteen mitä eläimet joutuvat kokemaan teurastamoissa.

Sekä saada ihmiset kuluttamaan vastuullisemmin sekä miettimään että voisiko esimerkiksi lihan kulutusta vähentää.

Se miten me kohtelemme eläimiä, niin se vaikuttaa meihin myöskin kollektiivisesti.

Jos eläimet joutuvat orjuuteen tai teuraaksi, niin käy meillekin. Karman laki pitäisi aina muistaa omassa toiminnassa.

Ja kun elämme ajassa josssa globalistien omistamat poliitikkomme tappavat omaa kansaansa kokeellisella rokotteella, sekä keinotekoisia sotia ja lamoja luodaan WEF:n toimista, niin Saparo Sankarit onkin nyt isommassa roolissa kuin 6 vuotta sitten kun idea tuli minulle.

Jos alkaisin kirjoittaa tässä ajassa, niin kertoisin lampaista, susista joilla on lampaantalja ja kun Kotkassa ollaan kesällä 2022, niin jotenkin siihen olisi pakko ujuttaa mursu.

Tajiuamisen eteenpäin vienti venähti kun en ole vieläkään saanut siihen englanninkielistä käännöstä.

Jotenkin vain tuntui, että ihan turha odottaa, että odottamalla en pääse tämän pitemmälle.

Joten suomenkielisellä materiaalilla jouduin lähtemään liikkelle.

Idea on kyllä julkaista sitä englannin kielellä ja löytää se lukijakunta Suomen rajojen ulkopuolelta.

Sinällään se että kirjoitan Karhulassa ja olen suututtanut enemmän ihmisiä kuin saanut puolelleni, niin se ei ole huono asia jos katsotaan asiaa luovuuden tai kaaosmagian silmin.

Reaktion aikaansaaminen on minusta tärkeintä ja se että saat merkittäviä asioita aikaan, niin se nyt vaan ei onnistu etteikö joku suuttuisi tai yrittäisi omia sitä tai muuta epämiellyttävää.

Vihollistesi ja heidän paskapuheittensa määrä ja voima määrittelee sinut.

Sitä vahvempi olet mitä enemmän niitä on ja katsokaa Donald Trumpia: kaveri on puhutuin ja vihatuin ja silti näyttää, että hän palaa presidentiksi.

Saparo Sankareiden tarkoitus on havahduttaa ihmisiä siitä mitä tässä ympärillä tapahtuu ja ihan samalla lailla kuin miten Eläinten Vallankumous vaikutti aikoinaan.

Tienaaminen on toissijaista.

Se, että kirjani vaikuttavat ihmisiin ja että havahtumista tapahtuu, että maailma muuttuisi paremmaksi paikaksi on se päällimmäinen päämäärä.

Karhula sopii tähän kun tarkoitus on valloittaa maailma ja saada iso maailmanlaajuinen lukijakunta omin ehdoin: ei sen lukijakunnan ehdoin.

Ja sen voi tehdä niin, että on pienellä paikkakunnalla ja tekee sellaista tekstiä jota muut eivä tee ja antaa ihmisten löytää tuon tekstin ja sen sanoman.

Sun ei tarvitse lähteä maailmalle paukuttamaan ovia ja huutamaan, että huomatkaa minut.

Sä voit antaa maailman tulla sun kotiovellesi.

Lopuksi tiivistän miten näen kaaosmagian auttavan näissä kahdessa isossa kuviossa.

Ensinnäkin niin minä lähden siitä, että minä tiedän mitä teen ja minne olen menossa.

Lisäksi uskon siihen että minä olen oikeassa näissä asioissa joita edustan vaikka muu maailma olisi minua vastaan.

Oma tila on siis otettava omin näkemyksin vaikka se tarkoittaisi sitä, että astuttaisiin jonkun varpaille ja isompikin lössi ihmisiä suuttuisi.

Se pitkäkestoinen koulukiusaamistrauma kuitenkin teki sen, että ulkopuolella oleminen ei ole minulle vankila vaan koti.

Lisäksi totuin jo lapsena siihen, että suurempi massa ihmisiä on yleensä mua vastaan ja koittaa hyötyä minusta kuin että ne haluaisivat kaveerata.

Tiedän ihan tasan tarkkaan mikä maineeni on ja olen siitä ylpeä ja tiedän mitä minusta puhutaan.

Joten sen oman tilan ottaminen fyysisesti, henkisesti tai millä mittareilla tahansa mitattuina, niin se ei ole minulle ongelmia.

Tarkoitukseni on kirjoittaa historiaa ja voin hyvin uhrata tässä ajassa olevat seläntapukset ja komromissit sille.

Toinen tärkeä asia on se, että koko ajan materiaalia pitää tulla nettiin jotta ihmiset pystyvät tarrautumaan siihen.

Lisäksi tätä kautta kirjoittamiseni ja näkemykseni myöskin vaikuttavat ihmisten käyttäytymiseen.

Aloillaan olo ei muuta maailmaa vaikka joskus onkin laskettava tekemisistään irti ja annettava Jumalan tai universaalien voimien tarttua juttuusi ja viedä sitä sinne minne sen on mentävä.

Raha ei saa minusta olla päällimmäinen motiivi vaan se, että tehdään täysin uusia juttuja jotka vaikuttavat ihmisiin.

Lisäksi ajetaan yleistä hyvää siinä mitä tehdään kuten vaikkapa eläinten oikeuksia tai edistetään ihmisten havahtumista tässä täysin kaaosmaisessa tilanteessa jossa maailma on WEF:in takia.

Ja siis itse uskon että nämä jutut jotka tulevat minulle on jo tehty ja tapahtunut jossain toisessa abstraksissa maailmassa johon unilla tai alitajunnalla saa yhteyden.

Minun tehtäväni on tuoda tuo elpynyt Kyminlinnan ja menestynyt Saparo Sankarit kirjasarja tähän todellisuuteen.

Siihen jeesi se, että on jo kirjoitettu miten asiat tulevat sujumaan, on tehty aarrekarttoja jotka kuvallisesti tukevat sitä mitä kirjoitin tähän.

Lisäksi itselleni Legokaupunki on merkityksellinen jossa äsken kirjoitettu materiaali on jo toteutunut.

Voi myöskin olla, että ehkä suunnitelmllisuus tuo noita asioita todellisuuteen ja suunnitelmallisuutta voi ihan hyvin edistää luovuudella ja leikkimielisyydellä.

Mikä on näinä aikoina tärkeää, että ei ota ihan kaikkea mitä maailmassa tapahtuu totuutena vaa osaa suhtautua tähän kaaootiseen paskaan jota päivittäin vastaan tulee huumorilla ja leikkimielisyydellä.

Tärkein voima on kuitenkin se, että uskot että pystyt itse toteuttamaan ne unelmasi joita sinulle tulee.

Ja että uskot että kovinkaan paljoa itsesi ulkopuolelta ei energiaa tai voimaa tarvita.

Tietenkin apu kannattaa aina ottaa vastan ja auttaa myös muita.

Ja kuten Kyminlinnassa, niin on muitakin tekijöitä kuin minä ja heidän kanssaan on tehtävä yhteistyötä ja komminkoitava.

Tarkoitan vain sitä, että omin voimin niin pitkälle kuin lähtee ja sitten kun sua tullaan vetämään hihasta ja ehdottelemaan asioita, niin sitten pysähdyt ja kuuntelet.

Että sinä et menisi vetelemään hihasta kovinkaan paljoa tai pyytelemään että jeesi mua tässä tilanteessa.

Kaaosmagialla nostatetaan omaa voimaa ja luodaan olosuhteita itselle otolliseksi.

Tässä oli taas aika paljon asiaa ja haluan niin kuin näyttää omilla kuvioillani että kaaosmagia antaa ihan toimivia kuvioita saada asioita aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *