Iron Sky ja puolensa pitämisen jalo taito.

Viime aikoina olen taas saanut kuulla, että sinä se sitten jaksat riidellä ja eikö vanhojen juttujen kannattaisi antaa olla…

…ei, poikkeuksellisesti emme tänään puhu koulu-, työpaikka- tai nettikiusaamisesta ja sen torjumisen välttämättömyydestä.

Sen sijaan puhumme ennen kaikkea puolensa pitämisestä.

Joidenkin mielestä kyseessä on vain ja ainoastaan riitely tai riidanhaastamisen halu.

Ja siitä on hyvin tärkeää keskustella tänään, että se mikä sinusta on jaloa puolensa pitämistä onkin jostain toisesta riitelyä.

Onko enää edes olemassa riitaa vai onko kyseessä aina intressien yhteentörmäykset?

Tänään puhumme Iron Skystä, kun taas joku kiukkuinen fanisijoittaja nimeltä jarno jaksaa puuskuttaa siitä, että häntä on väärin kohdeltu, eikä ole tilitetty mitä tälle kaverille hänen mielestään kuuluisi tilittää.

Blindspot Oy joka tuotti ensimmäisen Iron Sky:n ja joka keräsi rahat fanisijoittajilla on taloudellisesti huonossa hapessa ja konkurssistakin on jo huhuiltu.

Laitoin siihen tonnin ja vähän yli pari sataa on tullut 3 – 4 vuoden aikana takaisin, että sijoitus on noin 70 prosenttisesti pakkasen puolella.

Tietenkin tässä vaiheessa kaikki muut kuvioni huomioiden, niin se on taloudellisesti minulle samantekevää, että meneekö Blindspot nurin ja menetänkö muutaman sata euroa vai en.

Vai taipuuko Iron Skyn pääjehut ja tajuavat olla vaarantamatta Iron Sky 2:n brändiä ja vireillä olevaa Iron Sky 3 antamalla Iron Sky ykköseen sijoittaneille fanisijoittille Iron Sky Universen ( hallitsee nykyään Iron Skyn brändiä ) osakkeita…sanotaan nyt parin kolmen tonnin edestä, koska se olisi vain kohtuullista tässä vaiheessa kun huomioidaan mitä kaikkea on tapahtunut ja millä aikasäteellä.

Nyt on taas aika ottaa pulla suusta, ettei mitään pahaa vain tapahdu, jos jatkat lukemista tästä eteenpäin.

Miten tämä liittyy Sargaajaan sekä tulevaan Uroskoodi+ kirjaan ja tätä kautta miehen sosiaalisuuden kehittämiseen?

Aloitetaan sillä, että on ihan oikein pitää puoliaan ja kyseenalaistaa kaikki vastaan tuleva.

Koska kyse on aina intresseistä liittyi se rahaan tai ravintolassa oleviin naisiin.

Toisilla miehillä on hinku ihan samoille apajille kuin minne sinäkin haluat mennä, eikä kukaan halua saapua viimeisenä maaliin.

Joten se mitä elämääsi saat, niin sitä ei sinulle vain anneta, vaan se oma osuus joudutaan tekemään niiden asioiden eteen joita me haluamme elämääme saada.

Minunkaltaiseni ihmiset jos ketkä joutuvat pitämään kovasti puolensa.

Se johtuu siitä, että kaltaisillani herkillä kavereilla on isompi ymmärryksen taso kuin kyky ilmaista sitä.

Pelimiesgenren metodit jelppaavat jonkin verran, mutta on ihan selvää, että jos koet ja ymmärrät enemmän kuin kanssatoverisi niin olet lirissä jos et tee kompromisseja ja tule heidän tasolleen.

Koska niin en ole halunnut tehdä, kuten muuttamalla pelimiesgenreä pelkäksi pokaamiseksi ujouden voittamisen kustannuksella, niin olen joutunut maksamaan siitä kovemman hinnan kuin muut pelurit.

Sekään ei ole ollut minulle ilmaista, että olen julkisesti sanonut olevani anarkisti, joka tarkoittaa minusta yksilön täydellistä vapautumista auktoriteettisenjärjestelmän otteesta eli ei siis johtajia, ei yhtään.

Valtaosa ihmisistä nimittäin ei halua ymmärtää kaikkea sitä mitä maailmassa tapahtuu ja useat heistä eivät edes halua ajatella itse.

He haluavat mieleensä sellaisen ajattelutavan jonka moni muukin uskoo sekä ymmärtää.

Tätä kautta kun toimii niin ei nolaa itseään kun ajattelee ja puhuu samalla tavalla kuin muut ihmiset.

Maailma on kaaoksessa ja sen takia kuin kaatopaikka tuollaisen laumakäyttäytymisen takia.

Sitten ihmiset suuttuvat kun sanot niille, että joo maailmassa 100 ihmistä omistaa saman verran kuin 4 miljardia ihmistä ja sinä teet oikeita töitä ilman palkaa työharjoittelunimikkeen alla.

Eivätkä ihmiset näe tai halua nähdä tätä yhteyttä.

Me ihmiset elämme maapallolla orjuudessa sen takia, että valtaosa ihmisistä hiljaisesti hyväksyy sen, että noin 3000 – 5000 ihmistä määräilee miten 7 miljardin ihmisen tulee uskoa ja ajatella.

Noin isoa ihmismassaa ei hallita noin vähäisellä joukkiolla muuten kuin uskottelemalla valtaosalle ihmisistä, että tämä maailma ja yhteiskunta sekä siinä olevat säännöt ja määräykset ovat totta.

Pääosin tuo valta on saatu niin, että ihmiset uskovat talouselämän ja etenkin rahan olevan totta, sitten he määrittelevät oman käyttäytymisensä, arvonsa ja tavoitteensa tuon valheellisen uskomuksen kautta.

Minä nimitäin näen muitakin arvoja kuin rahan ja vaikka olisikin kiva, että kirjojeni myynti olisi isoa ja että kirjojeni pohjalta tehtäisiin leffoja, niin en myy arvomaailmaani enkä maailmankuvaani mistä tahasta hinnasta.

Kaikki ihmiset tekevät kompromisseja sekä huoraavat, enkä minä ole poikkeus, mutta minä en vaan tee mitä tahansa mistä hinnasta tahansa.

Niinpä ihmiset ovat kateellisia ja suuttuvat minulle, koska he myyvät ja silti tuntevat siitä tyytymättömyyden tunteita.

Sen takia moni yrittää hyökätä kimpuuuni ja väittää minua epäonnistujaksi, tehden itsestään siinä samalla koulukiusaajaan verrattavan hirviön, mutta se ei ole minun ongelmani.

Se on tämän kaverin oma ongelma.

Onnistuminen ja epäonnistuminen ovat loppupeleissä omakohtaisia kokemuksia ja vaikuttavat sinuun sinun haluamallasi tavalla jos vain niin haluat.

Jos arvomaailmasi tulee itsesi ulkopuolelta, niin silloin olet toisten määrittelemisen vanki ja silloin onnistut tai epäonnistut heidän mittareidensa mukaan.

On uskomatonta miten iso määrä muita ihmisiä koittaa jatkuvasti saada minut uskomaan siihen mitä he uskovat.

 

Se on huvittavaa.

 

Sehän vain tarkoittaa, että minä olen ollut oikeassa koko ajan ja kulkenut oikealla tiellä.

Olkoonkin, että se on ollut raskasta joskus kulkea ja se on jättänyt omat jälkensä, en sitä kiellä.

Se on kuitenkin tehnyt minusta henkisesti vahvan ja antanut minulle voimakkaan äänen korjata yhteiskunnallisia epäkohtia voimakkailla äänenpainoilla niillä voimavaroilla joita minulla on.

Kun ajattelet massasta poikkeavasti ja sanot sekä teet jotain joka on toisten intressien vastaista, niin ylläripylläri: he hyökkäävät ja yrittävät nolata sinut.

Niinpä sinun on iskettävä takaisin ja puolustettava vakaumustasi.

Se myös monia kriitikoitani häiritsee ja suorastaan kismittää, että minä toimin myös pyytettömästi ja yleistä etua katsoen, toisin kuin he ja se suututtaa heitä.

He olisivat niin mielellään tämän tarinan poliiseja ja minä olisin siinä rikollinen jonka he laittavat kuriin, mutta tarina meneekin niin, että he ovat koulukiusaajia ja koulukiusattu pistää heille hanttiin.

Se suututtaa heitä kovasti, koska rumat ihmiset eivät pidä siitä, että heidän silmiensä edessä pidetään peiliä.

Mennäänpä vielä tuohon häviäjä menestyjä teemaan.

Olen pitkään haukkunut valtamediaa ja toimittajia siitä, että he eivät tee työtään eli ota selvää mitä maailmassa tapahtuu ja oikeasti tee sitä tutkivaa journalismia.

Lisäksi se oli nyt koko mediakentälle ja toimittajakunnalle valtava isku, että pääministeri Sipilä pääsi vaikuttamaan YLE:n uutis- ja ajankohtaistoimitukseen.

Kuitenkin vaikka valtamedia on kriisissä ja toimittajat ovat enemmänkin tiedottajia kuin toimittajia, niin muutamia ihan oikeasti hatunnostoisia asioitakin tapahtuu mediakentässä.

Esimerkiksi Seuran juttu pääministeri Sipilän liiketoimista oli aivan loistava esimerkki tutkivasta journalismista ja siitä työstä jota toimittajien pitäisi enemmänkin tehdä jos he haluavat ,että heitä uskotaan ja arvostetaan.

Kunnioitus ja arvostus pitää aina ansaita.

Lähdetään siitä, että pääministeri Juha Sipilä ei ole rikastunut ollenkaan liikemiestaidoillaan ja minusta hänellä ei ole niitä yhtään.

Hän tuntee oikeita ihmisiä oikeista paikoista ja hänen rahansa ovat tulleet siitä, että vaikeuksissa olevia yrityksiä on myyty valtion rahalla toimiville pääomasijoittajille

Pääministeri Juha Sipilän rahojen alkuperä on ansaittu pelkästään hyvä veli verkoston olemassa olon kautta.

Minusta kyseessä on ja siis nyt kyse on minun mielipiteestäni: olen sitä mieltä, että se vauraus on varastettu yhteiskunnalta.

Lisäksi minä olen mieluummin epäonnistuja rehelliseltä pohjalta kuin menestyjä epärehellisyyden kautta.

Minä en pystyisi nukumaan öitäni jos olisin tehnyt rahani samalla tavalla kuin Juha Sipilä.

Kuitenkin pääministeri Juha Sipilästä on hyötyä anarkismin edistämiselle sekä sille, että lähtisimme kulkemaan kohti avoimempaa ja vapaampaa yhteiskuntaa.

Nimittäin kaveri on niin saamarin ammattitaidoton ja herkkähipiäinen, että kaikki ylilyönnit mitä se tekee, niin se tekee isosti ja huomiota herättävästi.

Tämä tekee sen, että ihmiset alkavat koko ajan menettää erittäin varmasti sekä vakaasti uskonsa ennen kaikkea poliitikkoihin.

Lisäksi usko journalisteihin, poliiseihin ja muihin auktoriteetteihin murenee myös vahvasti päivä päivältä enemmän ja enemmän.

Yhteiskunnan hyväksikäyttö pienen eliitin hyväksi on niin räikeää, että valveutumista ja henkistä heräämistä tapahtuu todella rajussa mitassa.

Kiitos internetin, niin nyt ihmiset tietävät mistä tässä maailmassa oikeasti on kysymys ja nyt vain kyse on valinnoista, että jatkammeko samalla tavalla kuin aiemmin vai muutammeko suuntaa ennen kuin ihmiskunnalle käy oikeasti köpelösti.

Minä uskon siihen ,että kirjoittamalla voidaan muuttaa omaa elämää ja omaa ympäristöä parempaan kuntoon ja sen lisäksi, että toimitaan rakentavasti, niin on osattava myös toimia puolustavasti.

Palataan Iron Skyhin, jonka kaikki tajuavat varmaan nyt olleen pelkkä aasinsilta syvemmille ajatuksille.

Toivon, että kaverit onnistuvat kaikissa Iron Sky projekteissaan.

Lisäksi minusta on tosi tärkeää, että suomalainen elokuva menee viihteellisempään suuntaan ja haastaa jopa kansaiväliset ison koko luokan scifi-eepokset.

Iron Sky kuitenkin luotiin huomioimalla fanit ihan erilailla kuin aiemmin oli huomioitu ja luotiin fanipohja elokuvalle ennen kuin elokuvaa oli tehty.

Iron Skyn fanit tunsivat olevansa tärkeitä ja tukevansa jotain uutta ja mahtavaa mitä oli tulossa.

Kun tekijät huomioivat fanit ja olivat avoimia, niin fanit antoivat heille noin miljoona euroa jonka päälle he saivat lainattua noin pari miljoonaa lisää joka mahdollisti Iron Sky elokuvan synnyn.

 

Nyt Iron Skyn tekijäporukka on laittanut rahan tavallaan aatteen edelle ja sitten he ihmettelevät ja jopa suuttuvat kun fanisijoittajat käyttäytyvät enemmänkin kuin sijoittajat kuin fanit.

Sijoittajat nyt vaan tuppaavat aina suojaamaan ja turvaamaan sijoituksensa.

Koen, että Tero Kaukomaa ja Timo Vuorensola eivät toimi nyt reilusti ja minulla on oikeus tuoda se esille.

Koska tässä on syvempänä teemana se, että jos kaikki Iron Sky:n fanisijoittajat heräävät ja yhdistyvät, niin ennen kuin Iron Sky 2 elokuvateattereissa, siitä pitää tiedottaa.

Jotenkin luulen, että Timo ja Tero haluaisivat tuon metelin Iron Skystä olevan positiivista eikä negatiivista ja nyt alkaa olla viime hetket päättää se, että riskatako Iron Sky:n maine huonosti kohdeltujen Iron Sky fansijoittajien toimesta ja näin vaarannetaan Iron Sky 2:n ja 3:n menestyminen.

Teemana on puolensa pitäminen ja kyllä yksilökin saa yksin paljon aikaa, mutta mitä me oikeasti saisimme aikaan jos toimisimme yhdessä?

Kun ihmiset eivät yhdessä lähde vastustamaan meidänkin yhteiskunnassamme olevaa korruptiota, niin se jatkuu.

Jos koulukiusaaja ei saa teoilleen negatiivisia seuraamuksia, hän jatkaa niiden tekemistä.

Jos auktoriteettijärjestelmälle annetaan yhä enemmän valtaa eikä sitä valvo kukaan, niin on ihan selviö, että se johtaa väärinkäytöksiin.

Ja jos kaikki Iron Sky:n fanisijoittajat lähettäisivät nyt sähköpostin Blindspotille ja sen jälkeen kirjoittaisivat mielipidekirjoituksen kaupunkinsa lehteen, niin Iron Sky:n taustajoukkojen olisi mietittävä, että olisikohan nyt kriisipalaverin paikka.

Jos sinua kohdellaan väärin ja sivuutat sen, niin väärinkäyttö ei vain lopu, se voi paheta.

Joten sen takia on niin tärkeä pitää puolensa vaikka saisikin riidanhaastajan maineen.

 

 

 


Koitetaan kuitenkin sopia asiat puhumalla ensin!

 

 

Kommentit

kommenttia

Artikkelin kirjoittaja

jarno jäppinen = pieni Legoukkeli suuressa ja vaarallisessa maalimassa, joka ei ole rakennettu Legoista!

Ole hyvä ja kommentoi omalla nimellä hyvien tapojen mukaisesti.

Jätä kommentti

Siirry työkalupalkkiin