Hyvää syksyä 2021


Heippodi Hei!

Pakotin itseni tekemään tämän postauksen ja valitettavasti vain motivaatiota Sargaajaan tai pelimieskulttuurin edistämiseen ei oikein ole.

Elämässäni muut asiat ja kuviot menevät isommin eteenpäin ja jossain kohti teen jarno jäppiselle oman kotisivun jonne laitan asioita joista olen tällä hetkellä kiinnostunut, joihin otan kantaa ja joita vien eteenpäin.

Minua on aina kiinnostanut monia asia kuten: fiktion kirjoittaminen ja olen päässyt aika pitkälle Vihaisissa Possuissa, kulttuurin puolella olen yhä paikallisessa kulttuuriyhdistyksessä mukana ja näyttää siltä, että saamme eloa syksyllä vanhaan Kyminsuun elokuvateatteriin, Kyminlinnaa on viety eteenpäin ja sekin voi alkaa näkymään syksymmällä, yhteiskunnallisesti otan kantaa hyvinkin voimakkaasti, sijoittajana panostin paikalliseen panimoon jne…

Silti aion yhä pitää Sargaaja – sivuston sekä kyllä aion myös julkaista Uroskoodi+ kirjan jossain kohti.

Hävitin tässä samalla myös tuollaiset yhteiskunnalliset postaukset ja aion pitää Sargaajan poissa sieltä lopullisesti.

Nyt minulla on useita sosiaalisen median tilejä jotka koitan jakaa sellaisiin joissa otetaan yhteiskunnallista kantaa ja toiset ajamaan paikallisia kulttuurikohteiden elvyttämisiä jne…

Gabissa on tili, mutta ehkä voimakkain sometiini on MeWe:ssä ja niissä ei todellakaan puhuta julkkisnaisten pokaamisista yhtään mitään ja on niitä tilejä vähän muuallakin, mutta niistä sitten joskus myöhemmin.

Annan Sargaajan muuttua jälleen Sargaajaksi vaikka ainahan Sargaaja on laajemmin perehtynyt asioihin kuten vaikkapa aiemmin huomioimalla unet ja sisäpelin jopa ulkopelin kustannuksella.

Nyt kun ulos ei saisi mennä, niin sisäpeli on muuttunut arvoon arvaamattomaan.

Sargaajasta otetaan siis yhteikunnalliset näkemykset pois vaikka kuten on huomattu, niin tässä ajassa sensurointi lähtikin pukkaamaan vauhtiin kuin DDR:ssä ikään, joten koin että myös Sargaajan kautta piti ottaa siinä vaiheessa yhteiskunnallista kantaa.

Nyt on kuitenkin tilejä vähän siellä ja täällä joten jätetään Sargaaja tällaiseksi sivustoksi.

En tiedä kuinka pajlon ehdin tänne tehdä postauksia ja elämässä vähän muun sektorin kuviot ovat tällä hetkellä korostuneet.

Olen myös miettinyt sivuston alasajoa. Voi olla että syksyllä lopetan sen. Tai siis en ole vielä saanut kahden vuoden laskua ja tiedän myös että jotkut tahot haluaisivat ajaa tämän sivuston alas. En tiedä vielä mitä tapahtuu.

Hyvää syksyä kuitenkin kaikille faneille!

Käykää mun Mewe sivuilla!

jarno

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *