Hyvää kesää!

Näin kesän tullen päätin tehdä pienen postauksen ja kertoa mihin suuntaan meikä menee pelimiesgenren ja Sargaajaan suhteen.

Varmaan onkin jo havahduttu siihen, että jarnoboylla on muitakin kuvioita kuin pokaaminen ja pelimerkkejä on laitettu elämän eri sektoreille hyvinkin voimakkaasti.

Kesä kuitenkin on pokaamisen suurta aikaa ja näin ollen myös Sargaaja haluaa kesällä muistuttaa olemassaolollaan!

Kuitenkin Sargaajan ja Uroskoodi+:n materiaali menee tästä pitemmälle.

Joten mennään suoraan asiaan miksi Uroskoodi+ on kirjoitettu?

No ihan siksi, että itse uskon siihen että Uroskoodi+ opaskirjan luettuaan ujot miehet tarvitsivat vähemmän mielialalääkkeitä tai kovan luokan psykoterapiaa voittaakseen ujoutensa.

Lisäksi Uroskoodi+ on enemmänkin rakennettu kuin kirjoitettu inspiroimaan miehen sosiaalista käyttäytymistä antamalla siihen selkeän rakenteen. 

Näin suomalaiset miehet ja pojat saisivat itsessään olevat voimavarat, ehkä uinuvatkin täyteen käyttöönsä ja että mies saisi itsestään sekä alkavasta päivästään kaiken irti ja vieläpä niin, että se antaa hänelle mielekkyyttä.

Lisäksi kaikilla miehillä on oikeus onneen ja saavuttaa sellaisia ihmissuhteita, jotka sopivat heille ja miellyttävät heitä. 

Eikä ole oikein, että muutamat miehet jotka ovat luontaisia naisten miehiä, voivat pyörittää vaikkapa kymmentä naista yhtäaikaa, kun joku suree ja on ehkä vihainenkin sen takia, että kukaan nainen ei huomaa tätä.

Jokaisella miehellä on oikeus saada sellaisia naisia elämäänsä, joita he toivovat saavansakin.

Ja jos he eivät osaa lähestyä naisia oikein tai eivät ymmärrä naisten ajatuksen juoksua, niin heillä on oikeus opiskella tätä taidemuotoa.

Koti ja koulu jättää aika paljon opettamatta sitä miten ihmissuhteita hoidetaan ja miten omaa itseä ilmaistaan niin, että saadaan itselle suotuisa lopputulos.

Lisäksi myös se jätetään miehille itse opittavaksi miten naisia lähestytään niin, että he innostuvat.

Amerikassa syntyi PUA – kulttuuri ja siitä on syytä oppia ja sitä on syytä tuoda edelleen Suomeen ja jalostaa suomalaisen miehen luonteeseen ja käyttäytymiseen sopivaksi. 

Se oli osio miksi ja nyt mennään osioon miten. 

Uroskoodi + julkaistaan e – kirjana loppuvuonna 2017 tai alkuvuonna 2018 ja siitä informoidaan Sargaaja.fi:n kautta.

Lisäksi Sargaaja sivuostolle voi tulla siitä näyteluku tai jopa kaksi.

Joten kannattaa vierailla Sargaaja.fi sivulla ja jos on aktiivinen ja kyselee omalla nimellä sivustolla paljon, niin sivusto saattaa lähteä siihen suuntaan kulkemaan.

Sivustoon pystyy vaikuttamaan jos niin haluaa.

Tarkoittaa ihan konkreettisesti sitä, että jos sivuston haluaa olla kepeämpi sivusto ja enemmän humoristinen niin siihen suuntaan sivusto voi lähteä.

Vakavalla naamalla saarnaaminen ja päätä seinään hakkaaminen sopii kyllä myös edelleen Sargaajan linjaan, ei siinä mitään.

Sargaaja on suomalaisen pelimiesgenren oikea ”paha poika” ja se tietää, että ihan kaikki eivät sen faneja halua ollakaan, eikä se niitä edes kerjää liittymään porukkaansa.

Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan ja sekin on ihan oikein, että kukitaan eri ghetoissa.

Lisäksi jos kiinnostusta on, niin Sargaaja voi järjestää tapahtuman tai pari, mutta seminaarit tai tapahtumat eivät ole Sargaajan mielessä olleet pitkään aikaa.

Jos siis sitä kiinnostusta tai aktiivisuutta ilmenee, niin Sargaaja reagoi sitten siihen.

Toisaalta pienimuotoinen toiminta pienenä sosiaalidynamiikan sivuna sopii kyllä nykyiseen toimintapolkuunkin aivan hyvin.

Uroskoodi+ on Sargaajan materiaalin huipentuma ja siksi Uroskoodi+ on luotu ja sen takia se julkaistaan e – kirjana kun se on vimpan päälle hiottu.

Se ei ole kirja, vaan työkirja ja sen on hyvä kulkea mukana vaikkapa Ipadissa.

Ihan lopuksi, niin jotain uutta on tulossa elämääni ja siihen on hyvä ja syytä varautua jo hyvissä ajoin ja sitä vain sivutaan näissä postauksissa, kun minusta ihan koko omaa elämää ei vain kannata laittaa nettiin.

Yksityiselämä on ihmisille yksityistä ja minusta sitä pitää kunnioittaa ja minä kunnioitan sitä siten, että en kerro ihan kaikkea mitä elämässäni on netissä.

Vieläkin teen työtä sen, eteen että välillä pelkään itseni nolaamista muiden silmissä ja siis naurunalaiseksi joutumista, jos en hallitse sitä mitä teen.

Sen takia myös Uroskoodi+ kirjaa työstetään hartaudella ja suurella vaivalla.

Kuitenkin minulla on tarpeeksi sisäistä selkeyttä, jotta voin onnistuneesti toteuttaa suunnitelmani ainakin tämän vuoden saralta.

Ehkä eniten minua näissä kuvioissa jännittää se elokuvakäsikirjoitukseni Urpo Lahtisesta sekä Veikko Ennalasta ja Hymy-lehdestä.

Se on jo kerran kirjoitettu ja nyt sitä hiotaan sekä historiallisia faktoja tarkistetaan.

Saa nähdä herättääkö se missään tuotantoyhtiössä kiinnostusta kun se on valmis.

Mainitsin tuon nyt ihan sen takia, että koko ajan on jotain menossa.

Aina on niin sanotusti jotain.

Joten minun on aika käyttää tietojani ja taitojani kaikkia sekä elämää kunnioittavalla tavalla.

Sillä edessäni olevat tehtävät ovat suuria ja vaativia, sekä niiden vuoksi on tehtävä töitä ja ponnisteltava ja palkkio on runsas.

Kaikkein tärkeintä olisi muistaa, että aina kun asiat käyvät vaikeiksi, niin keskittyisi asiasta nouseviin myönteisiin seikkoihin.

Sillä sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus mitä ihminen voi saada.

Se on paljon tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Olen kulkenut pitkän matkan hedelmättömän maan läpi ja olen nyt saapunut vihdoin ja viimein hedelmällisempään ympäristöön.

Joten, nyt kyllä voidaan myös hetki levätä ja edetä rauhallisemminkin.

Tykkään edelleen kirjoitella monipuolisesti ja yhä enemmän pidän kirjoittamisesta sen itsensä takia eikä sen takia, että saan sillä jonkun reaktion aikaan tai tienaisin paljon rahaa.

Oikein hyvää kesää siis ihan kaikille!

Kommentit

kommenttia

Artikkelin kirjoittaja

jarno jäppinen = pieni Legoukkeli suuressa ja vaarallisessa maalimassa, joka ei ole rakennettu Legoista!

Ole hyvä ja kommentoi omalla nimellä hyvien tapojen mukaisesti.

Jätä kommentti

Siirry työkalupalkkiin