Hyvää Juhannusta!

Hyvää Juhannusta, oi arvoisa lukija.

Muutamia näkemyksiä ajattelin omasta vinkkelistä kirjoittaa tähän mitä tässä ympärillä tapahtuu ja miten minusta niihin kannattaa reagoida.

 


Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviön tapaaminen aiemmin keveemmällä.

 

Kun kaikki pitää laittaa lokerikkoon, niin Sargaaja on siis suomalaisen miehen sosiaalidynamiikkaa eteenpäin vievä sivusto, jonka yhteiskunnallinen näkemys on voimakkaasti anarkismia edistävä.

Koska et voi olla hyvässä ja sinua palvelevassa vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jos et ymmärrä sitä mihin he uskovat tai miksi he käyttäytyvät ja puhuvat niin kuin he tekevät.

Tämä ei ole suosittu näkemys, mutta valtaosa ihmisistä haluaa olla enemmän johdettavana kuin johtaa ja tämä koskee myös heidän omaa elämäänsä.

He haluavat muiden ihmisten tai jopa mielellään auktoriteettien hyväksynnän omille toimilleen ennen kuin uskaltavat tehdä tai sanoa oikein mitään.

Tämä on tämmöinen karkea näkemys ihmisistä ja ennen kaikkea suuresta massasta tässä yhteiskunnassa.

Sargaaja – sivusto ja minä koitamme rohkaista suomalaista miestä toimimaan toisin.

Koska parhaiten erottuu muista miehistä vaikkapa yökerhossa jos osaa käyttäytyä epäsovinnaisesti ja epäsovinnaiseen käyttäytymiseen, niin että se toimii omaksi hyödyksi parhain keino on ymmärtää anarkismin syvintä olemusta.

Se taas on täydellinen vapaus yksilölle tehdä mitä häntä huvittaa, huomioiden universumin säännöt sekä tietenkin rikoslaki.

Jos joku sanoo, että sinun pitäisi tehdä jotakin, niin yleensä se tarkoittaa, että sinun kustannuksellasi yritetään hyötyä.

Täydellinen vapaus esimerkiksi vilkkaassa yökerhoelämässä toimii niin, että et hae itsesi ulkopuolelta tulevaa hyväksyntää yhtään keneltäkään.

Hyvä nyrkkisääntö on se, että kerjäämällä ei saa pesää.

Sinulta hyväksyntää voidaan hakea, mutta annat sitä itse hyvin harkitsevaisesti.

Itse haluan kuitenkin, että Sargaaja antaisi lihaa luiden ympärille ja että sen materiaali saisi ihmiset hakemaan itsestään johdatusta ja voimavaroja alkavaan päivään vaikkapa hyödyntämällä näkemiään unia.

Sargaaja haluaa auttaa yksilöä eikä vain todeta, että maailma on päin peetä ja mitään ei voida enää tehdä.

Asioita voidaan vielä korjata ja yksilökin saa paremman elämän sekä rikkaampia kokemuksia kun alkaa vähän tajuamaan miten maailma toimii ja jos toimii sen ehdoilla niin ketä ruokkii.

Tiedän kyllä, että unesta herääminen on pelottavaa ja sen toteaminen, että ne joiden pitäisi suojella, auttaa ja varjella yksilöä, niin heitä ainoastaan kiinnostaa suuren massan ja siinä olevan yksilön orjuuttaminen.

Sekä tietenkin oman taloudellisen tilanteen parantaminen, oma urakehitys sekä oman egon edistäminen tai puhdas valtapolitiikka joka yleensä revitään heikompien selkänahasta.

Koko länsimainen yhteiskunta on rakennettu pitämään pieni eliitti vallassa sekä rahassa ja he tekevät kaikkensa, että suuri massa uskoisi heitä, raataisi heidän eteensä pienellä palkalla ja antaisi omat vapautensa heille vapaaehtoisesti.

Eliitin esoteeriset symbolit kertoo aika kaiken kattavasti siitä mistä on kysymys nykyisessä maailmassa ja miten meitä hallitaan, mene tästä sinne kiireen vilkkaan.: 
eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2018/05/aton-kultti-osa-35-bank-for.html

Vaikka pahalta näyttää, niin uskon kuitenkin edelleen, että yksilöt heräävät matrixista, huomaavat vastuunsa itselleen, toisille ihmisille ja luonnolle sekä sen, että vaikka asiat ovat todella pahasti pielessä ja eliitti yrittää yhä kurjistaa ja saada isomman massan hallintaansa, niin me selviämme sekä yhdessä, että yksilöinä.

Ja ensimmäinen askel on se, että yksilöt alkavat ottaa vastuuta itsestään ja sen jälkeen ympärillä olevista ihmisistä ja ylipäätään ympäristöstään jossa he toimivat ilmaisten itseään selkeästi ja hyvin voimallisesti.

Siinä hyvä vuorovaikutustaito astuu kuvioon mukaan.

Ja hyvän vuorovaikutustaidon rakentaminen vaatii suunnitelmallisuutta sekä aikaa, joten ajattelinpa tässä vähän mainostaa Uroskoodi+ kirjaa, joka tulee syksyllä.

 

Tuon sen framille syyskuussa oman verkkokaupan kautta ja sitä ennen avaan siis verkkokaupan ja alan tuomaan vanhoja kirjojani framille sitä kautta.

Ja e – kirjoilla mennään etiäppäin toistaiseksi.

Olen huomioinut äänikirjat ja niissä piilevät mahdollisuudet, mutta sille tielle en vielä pysty menemään ja toistaiseksi pidän myös fyysisen kirjan sivummalla.

Sitten Kyminlinnaan.

Olen taas laittanut itseäni ihan kunnolla likoon ja toivon, että etenkin Kotkan kaupunki ottaisi vastuuta Kyminlinnasta ja jos niin ei käy, niin sitten täytyy pitkällä juoksulla miettiä miten yksityissektori sen voisi pelastaa.

Luotetaan kuitenkin siihen, että Kotkan kaupunki herää ja huomaa vastuunsa Kymilinnasta:seura.fi/asiat/ajankohtaista/ainutlaatuinen-kyminlinna-rapistuu-ja-kotka-katsoo-vieresta-selkeaa-isannan-aanta-ei-ole-eivatka-virkamiehet-uskalla-ottaa-vastuuta/

 

Kotkan kaupungin kuitenkin kannattaisi se ottaa vastuilleen, koska se on oikeastivoimavara eikä uhka.

Kun alussa otin yhteiskunta kriittisen kannan ja olen useasti todennut, että Suomi elää historiansa korruptoitunutta aikaa ja että pääosin poliitikot sekä osittain myös virkamiehet ovat myyneet sielunsa pääomille, niin ainoa keino taistella vääryyttä vastaan on ottaa itse isosti vastuuta ja laittaa itselle tärkeitä asioita tapahtumaan vaikka se saisikin jotkut tahot ihan tiloihin.

Jokaisen ihmisen kannattaisi tavoitella sankaruutta, että olisi sellainen ihminen joka huolehtii itsestään eikä myy periaatteitaan sekä huolehtii ympäristöstä ja itseään heikommista.

Siitä on minun ja Kyminlinnan suhteen kyse: omien voimavarojen käytöstä niin, että historiallinen Kyminlinna pelastuu ja että historiallisia tai mitään muitakin kohteita ei jätettäisi heitteille vaan niistä pidettäisiin huolta.

Kyminlinnan suhteen kyllä pieniä asioita tapahtuu ja niistä kannattaa olla kiitollinen.

 

Moni muukin alkaa heräilemään siitä mitä Kyminlinnan suhteen tapahtuu ja alkaa vaikuttamaan omin voimavaroin siihen, että oikeasti Kyminlinna nousisi sille arvostusasteikolle joka sille ansaitusti kuuluu.

Nyt kuitenkin lähdemme Juhannuksen viettoon ja Juhannus on kirjoitettu isolla, koska se on Juhannus eikä maanantai.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *