Pokaa ilman rahaa!


Joku voi luulla ja jos on oikein ilkeäkin, niin sanoa, että tämä on tämmöinen köyhän miehen pokausopas.


Kuitenkin jos lähdet radalle tai panostat kunnolla päiväpelaamiseen ja sinulla ei ole rahaa tai mitään näkyviä statussymboleja, niin olet paljon vahvempi ja voimakkaampi kuin ne joilla on.

Miksi näin on ja miksi luit juuri uskomusjärjestelmäsi vastaista tekstiä?

Joskus tavalliset puusepätkin saavat semmoisia hyviä asioita aikaan, josta esimerkiksi pankkiirit voivat vain nähdä unia ja tai Luciferin kuvia.

Tämä ihan siksi, että asiat joita me omistamme omistavat hyvin nopeasti meidät ja kun ne otetaan meiltä pois, niin mies jää tyhjän päälle.

Ellei hän ole toiminut päinvastoin ja kehittänyt ensin itseään ja henkisiä voimavarojaan joiden päälle varallisuus ja muu oheisrihkama on kasaantunut.

Valtaosa miehistä toimii päinvastoin ja antaa varallisuuden ja statuksen määrittää ensin itseään ennen kuin itse miettii millainen on, mitä haluaa elämäänsä ja ennen kaikkea miten haluaa toimia saadakseen sen mitä oikeasti haluaa elämäänsä.


 

Taitojen ja tietojen omaaminen tekee meistä poikeuksellisia yksilöitä, ei se mitä pankkisaldossa lopulta seisoo.

Mitä enemmän otat sosiaalista riskiä päivittäin pienillä resursseilla ja panostuksilla, niin sitä voimakkaammaksi tulet.

Jos esimerkiksi kerjäät joka päivä kymmeneltä ihmiseltä kahta euroa, niin sinulle tulee sellaista pakkipanssaria yökerho toimintaan, että Arnoldkin kalpenee.

Etkä ala aamulla itkemään kun olet levitellyt korttejasi ja se ei ole johtanut mihinkään muuhun kuin, että hyvännäköiset naiset ovat vain juoneet kustannuksellasi.

Ja usko pois, et loppupeleissä halua olla varttia kauempaa niiden naisten kanssa, jotka laittavat varallisuuden ja statuksen miehen määrittelyssä kärkisijalle.

 

Vaikka miehillä on yleensä radalla hyvinkin kyseenalaisia suunnitelmia naisten varalle, niin ei se tarkoita etteikö joillain naisilla olisi vastaavanlaisia suunnitelmia miehille: ei naiseus automaattisesti tarkoita mitään hyvää tai pyhää vaan nuo tittelit pitää ansaita.

Varattomuus antaa monia erilaisia etuja.

Ensiksikin sinun täytyy luottaa itseesi sekä intuitioosi ja kun menet kohtaamaan naisia, niin sinun täytyy oppia improvisoimaan ja käyttämään sitä mitä sinulla on.

Olet siis tilanteessa läsnä ja toimit sillä mitä sinulla on, eikä sinun tarvitse esimerkiksi käyttää rahaa korostaakseesi itseäsi.

Näin oma toimintasi korottaa sinua naisten ja ravintolan silmissä, etkä tarvitse siihen itsesi ulkopuolelta tulevaa mitään ulkoista ehostusta.

Seuraavaksi, niin luovuuteesi kasvaa ja joudut käyttämään koko ajan kekseliäisyyttäsi.

Huomion keskipisteenä olemisella voidaan saada etulyönti asema ravintolaolosuhteissa. Jos naiset eivät huomaa sinua, niin et voi tehdä vaikutusta.

Kun nainen alkaa vierelläsi kinuamaan juotavaa ja sinulla ei ole sitä tarjota, niin äkkiä kun ehdotat naiselle tanssimista ja hänen energiatasonsa nousee, niin hän tulee hyvälle tuulelle ja unohtaa äkkiä sen, että hän oli alunperinkin kinuamassa juotavaa.

Kun naisen energiataso nousee, niin voit säästää rahaa ja huomata äkkiä olevasi kovan luokan toiminnassa miesten vessassa.

Ja nyt kun kerran otit seksin puheeksi, niin on hyvä tässä ajassa huomioida tämä:

Me Too kampanjan myötä monet miehet miettivät onko heidän lähestymisensä tai flirttinsä oikeanlaista ja kuinka pitkälle on suotavaa mennä sekä mitä tehdä.

Niin mitäs sitä nyt saikaan tehdä naisten suhteen ja mitä ei?

Kuitenkin naiset haluavat elämäänsä vahvoja miehiä, eivätkä nössöjä hiiriä ja tässä tulee se perusongelma: nössö hiiri ei aiheuta ongelmia tai tulkintaa onko häiritty vai ei, mutta se toiminta joka kutkuttaa naisen mieltä ja muita kohtia kropassa, niin se voi mennä harmaalle alueelle ja aiheuttaa huutoa.

Naiset tuntevat voimakkaammin kuin miehet ja ihan yleisesti, niin ihmisten tunteisiin vaikutetaan yleensä voimakkaimmin epäsovinnaisilla toimintatavoilla.

Yleisesti ottaen niin kaikkien ihmisten tulisi kohdella kaikki ihmisiä inhimillisesti ja ymmärtäväisesti, eikä omaa hyvänolon tunnetta saa repiä toisen selkänahasta, esimerkiksi vitsailemalla tämän painosta.

Toisen ihmisen fyysisyyden kunnioittaminen pitäisi olla itsestään selvää ja, että tämän ihmisen fyysisyyden rajoja ei saa loukata ilman lupaa.

Epäsovinnainen käyttäytyminen on kovaa valuuttaa naisten iskemisessä!

Naiset kuitenkin haluavat että mies haastaa heidät.

Naiset valitsevat miehiä yökylään tarkemmin kuin miehet naisia.

Niinpä naiset myös testaavat heitä verbaalisesti ja näitä testejä kutsutaan leikkisästi miesten toimesta paskatesteiksi.

Nämä testit olisi pystyttävä voittamaan tai selvittämään, jos mielii saada naisen .

Tällöin on riskinä se, että testit yleensä voitetaan epäsovinnaisella puhetavalla tai rohkealla käytöksellä.

Jos toisen ihmisen fyysistä rajaa ei loukata, eikä huoritella niin esimerkiksi kaksimieliset vitsit ovat se mikä menee harmaalle alueelle.

Jos joku nainen ei pidä jostain miehestä, niin hän voi pitää tämän miehen juttua loukkaavana, mutta jos saman vitsin kertoo tunnettu räppäri, niin äkkiä se voi tämän naisen mielestä olla hyvinkin söpöä.

Naiset voivat tulkita jonkun läpän loukkaavaksi ihan sen takia, että he suhtautuvat esittäjään kielteisesti. Itse läppä ei välttämättä aiheuta loukkaavuutta.

Flirtin ja häirinnän ero voi myös olla naisesta johtuva täysin tulkinnallinen asia.

Silti koko Me Too:hän on lähtenyt siitä liikenteeseen, että varakkaat miehet ovat kuvittelleet, että he voivat tehdä ihan mitä heitä huvittaa ihan kenelle tahansa ja siitä ei tulisi heille seuraamuksia.

Joten varallisuus on itseasiassa tehnyt näistä miehistä myös Suomessa suoranaisia sikoja.

Se, että kaikki miehet joutuvat nyt miettimään mikä on oikeaa käyttäytymistä naisten suhteen, niin se johtuu rikkaiden huonosti käyttäytyvien miesten toimista.

Varallisuus ei tee automaattisesti kenestäkään miehestä karismaattista tai hyväkäytöksistä. Päinvastoin: iso varallisuus voi tuoda miehestä kaikki tämän huonoimmat luonteenpiirteet esille.

Lisäksi yleensä varattomat miehet eivät häiritse, eivätkä kiusaa naisia, koska köyhyys tekee nöyräksi ja jalostaa luonnetta paremmaksi.

Se on myös hyvä huomioida tässä ajassa, että vaikka häirintää pitää välttää sekä tarkoituksella loukkaavaa käytöstä, niin kentällä on myös hysteerisiä naisia, jotka odottamalla odottavat että joku mies lähestyisi heitä epäsovinnaisesti, että pääsisi huutelemaan häirinnästä ja oikein kunnolla uhriutumaan, koska jotkut ihmiset saavat julkisesta uhriutumisesta oikein kunnon kiksit.

 

VARO!: tuohan on päivänselvä ansa!

Ei kenttää silti tarvitse pelätä, että kun omaa sosiaalista tilannetajua joka kehittyy pyöriessä kentällä, niin alkaa ymmärtämään mitä voi ja kannattaa tehdä, sekä alkaa myös oppia hiljalleen lukemaan ihmisiä, että tuohon voisi kokeilla tätä ja tuohon ei pidä kokeilla tuota.

Seksuaalinen häirintä tuli nimenomaan tässä kappaleessa kuvioon eikä ole oma itsenäinen topikkinsa, koska ilman rahaa tuo luovuus ja riskinottokyky kasvaa ja kun tekee paljon ja äärirajoilla, niin voi joskus tehdä väärinkin.

Eikä sitä pidä pelätä.

Jos menee överiksi ja itsekin sen tajuaa, niin aina voi selvitellä asiaa ja pyytää anteeksi.

Varallisuuden puute tai ilman resursseja radalla pyöriminen, niin ensinnäkin se tuo sinusta näkymättömiä voivavaroja esille ja toiseksi löydät oikeita sekä aitoja naisia ja voit jättää hyvännäköiset mutta luonnevammaiset naiset rikkaille urpoille, jotka eivät ole yhtään mitään ilman isänsä rahoja.

Kaikki hyvännäköiset naiset eivät ole luonnevammaisia tai rahanahneita ja moni radalla etsii myös sitä aitoa ja oikeaa rakkautta!

 

 

Sargaaja