Pahat pojat

Joitain kilttejä kotipoikia mietityttää joskus kovastikin yön pimeimpinä tunteina jonka he yleensä viettävät yksin, että miksi pahat pojat saavat pesää?

Miksi naiset viehättyvät rikollisista tai miehistä jotka käyttäytyvät huonosti ja itsekkäästi sekä kohtelevat naisia kuin ilmaa?

Miksi hyväkäytöksiset kaverit jäävät joskus kokonaan huomiotta kauniimman sukupuolen taholta?

Sivuamme vähän narsistien sekä psykopaattien maailmaa ja lukija saa selvyyden miksi naisista joskus tuntuu, että jonkun rikollisessa tai itsekkäässä käyttäytymisessä on jotain hienoa tai karismaattista.

Lähdetään siitä, että yleisesti ottaen naiset haluavat eniten sitä, että mies tarjoaa hänen elämäänsä jännitystä ja seikkailua.

Joten tylsät, kohteliaat ja varovaiset hissukat eivät kiinnosta naisia paitsi jos heillä on paljon rahaa.

Tällöin he pokaavat miehen elättämään itseään samalla kun hommaavat rakastajakseen vähän jännemmän kaverin.

Narsisteissa ja psykopaateissa meitä viehättää yleisesti ottaen se, että he saavat asioita aikaan.

Turhan moni ihminen ei halu ottaa vastuuta välttämättä edes omasta elämästään ja moni meistä etsii alitajuisesti pelastajaa tai johtajaa joka johtaisi meidät paratiisiin.

Liian moni ulkoistaa oman elämänsä hoitamisen itsensä ulkopuolelle edelleen.

Tällöin joku näkee tilaisuuden tässä ja on valmis johtamaan joukkoa joka etsii itselleen johtajaa.

Kun tämmöinen ihminen sitten saapuu, niin ensimmäiseksi he valitsevat päämäärän ja menevät siihen itsevarmuutta uhkuen.

Ja me luemme tämän johtajuudeksi tai pahimmassa tapauksessa karismaattisuudeksi.

He ovat varmoja siitä mitä tekevät ja tämä itsevarmuus vetää ihmisiä puoleensa.

Varsinkin niitä ihmisiä jotka ovat epävarmoja tai joilla on heikko itsetunto.

Tässä on huonona puolena se, että nämä ”päälliköt” eivät näe omia heikkouksiaan ja heidän toimensa ajavat yleensä vain heidän omia intressejään eteenpäin.

Narsistit ja varsinkaan psykopaatit eivät juurikaan ajattele itsensä ulkopuolista maailmaa tai että itseään heikompaa voisi olla joskus syytäkin auttaa.

Ja ironista on, että juuri tämä ulkopuolinen maailma ja nämä heikommassa asemassa olevat yleensä juuri etsivät itselleen tuota pelastajaa.

Naisten silmissä heidän energisyytensä ja itsevarmuutensa on kuitenkin vetovoimaa joka toimii ja houkuttaa kuin hunaja mehiläisiä.

Naiset ja miehet eroavat siinä, että naiset tekevät päätöksiä enemmän tunnetasolla kun miehet puolestaan järkeilevät itselleen miksi he tekevät mitä tekevät tai jättävät tekemättä.

Naiset haluavat kahta tunnetilaa elämäänsä ja ne ovat ristiriidassa keskenään.

He haluavat seikkailua ja jännitystä sekä myöhemmin turvallisuutta.

Turvallisuus ei kuitenkaan sytytä naista vaan he haluavat ensin jännitystä sekä seikkalua ja uskovat myöhemmin, että jännittävä ja yllätyksellinen mies muuttuu hyväksi perheenisäksi.

Harvemmin kuitenkin väkivaltarikollisesta joka myy huumeita tulee hyvää aviomiestä tai perheenisää jolla on kokoomuksen puoluekirja.

Niinpä normaalit miehet jotka kunnioittavat naisia eivätkä halua hyväksikäyttää heitä voivat käyttää pahojen poikien metodeja hyväkseen saadakseen naisten huomion.

Ihan yksinkertainen keino on toimia yllätyksellisesti ja ennalta arvaamattomasti.

Yksi yksinkertainen keino on, että kun naiset tulevat kerjäämään ravintolasta ilmaista juomaa, niin ei tarjoa ainakaan ensimmäistä kierrosta.

Liian moni mies yhä koittaa käyttää varallisuutta hyväkseen ja ostaa naisen huomion.

Kun et lähde tähän leikkiin mukaan, niin nainen alkaa ainakin alitajuisesti miettimään, että eikö hän ole viehättävä

Kannattaa käyttää yllätysmomenttia hyväkseen naisten kanssa ja olla ennalta arvaamaton.

Tämä ei tarkoita sitä, että kun sovittu jotain niin ei ilmestytäkkään paikalle tai varastetaan naisen lompakosta rahaa yllättäen.

Ennalta – arvaamaton toiminta on sitä, että kun lupaa ottaa naiseen yhteyttä niin tekeekin rakkauskirjeen eikä vain lähetä tekstiviestiä.

Tai jos nainen odottaa, että ostat hänelle lahjaksi hänen lempiyhtyeensä levyn, niin onnistutkin järjestämään naisen yhtyeen keikan jälkeen tapaaman yhtyettä.

Ennalta arvaamaton toiminta joka luo jännitettä naiselle sekä tätä kautta vetovoimaa, niin sen ei tarvitse olla negatiivista.

Ota siis ensimmäinen askel ja ota tilanne hallintaan sekä osoita näin johtajuutta naisen silmien edessä.

Sargaaja