Negatiivinen reaktio?

Onko lähestyminen epäonnistunut vaikka se torjuttaisiin tai se jopa aiheuttaisi suuttumusta?

Jos saat naiset ravintolassa tiloihin jollain huonolla läpällä, niin hänkö muka ei koskaan makaisi tai alkaisi seurustella kanssasi kun vaikkapa voittaisit lotossa kymmenen miljoonaa tai kirjoittaisit Nobel palkinnon saavuttaneen kirjan?

Ihan aluksi niin, kaikki toiminta joka aiheuttaa reaktion on se sitten positiivinen tai negatiivinen on aina parempi kuin se, että ei aiheuta mitään reaktiota ollenkaan.

Pahat pojat saavat yleensä aina pesää ja nössät tietokonenörtit vain ja ainoastaan jos tienaavat koodaamalla paljon rahaa.

Maailmankaikkeus koostuu energiasta, liikkeestä ja mikään ei kehity eikä kasva jos se vain on aloillaan.

Liike eteenpäin ja ensimmäinen askel ihan missä tahansa asiassa on aina parempi asia kuin olla aloillaan ja odotella ihmettä.

Kun sitten lähdetään liikkeelle, niin aina sattuu ja tapahtuu.

Lisäki yleensä myös uhataan jonkun intressejä kun liikkelle on lähdetty, niin meteliähän siitä syntyy ja huutoa, että noin ei saa tehdä tai se on väärin tehtyä.

Lisäksi maailmassa on olemassa iso harha sosiaalisessa käyttäytymisessä nimeltä ensivaikutelma.

Sen pitäisi aina olla positiivinen tai muuten taivas romahtaa niskaan tai helvetti jäätyy.

Ensivaikutelman suurin harha on se, että oma käyttäytymisesi tulisi aina saada positiivisen vastauksen ulkopuoliselta ihmiseltä.

Ihmiset siis itsesi ulkopuolelta määrittelevät sen ,että onko lähetymisesi hyvää vai ei.

Etkä saisi itse tehdä päätöstä sen suhteen oliko lähestymisesi oikeaoppista vai ei.

Silti jos vaikka yökerhossa lähestyt naista ja lähestymisesi torjutaan, niin ei tarkoita etteikö sinulla voisi olla kyseiseen naiseen mahdollisuuksia myöhemmin illalla tai sitten seuraavalla yökerhoreissulla.

Huono ensi vaikutelma ei tarkoita sitä ettetkö pystyisi myymään itseäsi tai edustamiasi tuotteita myöhemmin tai hyvä ensivaikutelma ei tarkoita, että siitä päästään yhtään sen pitemmälle.

On toki hienoa jos käyttäytyminen aiheuttaa positiivisen reaktion ja päätäsi taputellaan tai sinua kehutaan siitä.

Maailmassa on kuitenkin niin paljon ihmisiä joiden luonteet sekä motivaatiot ovat vastakkaisia, että ihan kaikkiin ihmisiin positiivisen reaktion tekeminen on mahdotonta.

Sitäpaitsi ihmiset muuttuvat ja jos et ole kiinnostava jonkun mielestä tänään, niin se ei tarkoita ettet olisi kiinnostava huomenna.

Se on kuitenkin huono asia, että ei uskalleta tehdä mitään koska pelätään, että se mitä tehdään on väärin tai suututtaa jonkun.

Menestyjät saavuttavat isoja asioita sen takia, että he ottavat riskejä.

He laittavat itsensä likoon eivätkä ole aina varmoja lopputuloksesta.

Voittamiseen kuuluu myös häviämisen mahdollisuus.

Jos sinulla on tietty näkökanta tai olet tietynluonteinen ja tiedät sen aiheuttavan ristiriitoja joidenkin ihmisten taholla, niin älä pelkää sitä.

Kun olet saavuttanut jotain merkittävää, niin he tulevat luoksesi vaikka olisivatkin menneet ensin tiloihin käytöksesi suhteen.

Sargaaja