Nauti pienistä voitoista!


yksilön on nykyään luotettava enemmän itseensä kuin koskaan aiemmin!

Kuka tahansa pystyy mihin tahansa ja jos joku muuta väittää on henkisesti koulukiusaajien tasolla!

Miinuspuoli tässä on se, että turvallisuuden tunne katoaa kun ei olekaan enää olemassa turvaverkkoa joka suojelisi yksilöä.

Kuitenkin tyly tosiasia on se, että poliitikot, virkamiehet ja yritysjohtajat pilasivat Suomen ja siinä olevan tervehenkisyyden ajamalla pelkästään omaa taloudellista etuaan.

Heidän olisi pitänyt tavoitella jotain itseään korkeampaa päämäärää: sitä jonka eteen sotaveteraanit antoivat suurimman uhrauksensa jonka yksilö voi yhteiskunnalle antaa.

Poliitikot, yritysjohtajat ja virkamiehet ovat pilanneet Suomen ja luoneet niin eriarvoistavan yhteiskunnan jossa pahaolo lisääntyy, että tuskin kukaan täysijärkinen enää lähtisi puolustamaan tällaista yhteiskuntaa joka ei enää ole ihmishengen menettämisen arvoinen…toki se voi vielä sellaiseksi muuuttua, että sitä kannattaa puolustaa.

Yhteiskunnan nykyiset päättäjät todennäköisesti ihan suunnitelmallisuudella tuhosivat ihmisten turvallisuuden tunteen Suomessa.

Suomi siis korruptoitui pahasti ja enää heikommista kuten vaikkapa eläkeläisistä, opiskelijoista, lapsista tai sotaveteraaneista ei haluttukaan huolehtia vaan heistä tuli yhteiskunnan päättäjille kuluerä josta kuuluu nopeasti päästä eroon tai mikä pahemaa: alistaa pienen piirin etujen alle.

Niinpä myös orjuus tuli suomalaiseen yhteiskuntaan kun esimerkiksi rangaistuksen uhalla työtön joutuu nykymään tekemään oikeita töitä saamatta siitä kuitenkaan sitä korvausta joka työstä kuuluu saada.

Kaikkein hämmentävintä on se, että pahantekijät luulevat itse olevansa jotain hyväntekijöitä.

Tässä on kuitenkin myös valoisa puoli.

Yksilön kannalta tämä tarkoittaa sitä, että kun poliitikkoihin, yritysjohtajiin ja ylipäätään yhteiskuntaan ei voi luottaa, niin silloin se tarkoittaa sitä, että omasta itsestään on löydettävä valtavat voimavarat joilla oma elämä luodaan täydelliseksi.


Suomessa on aina ollut yksilöitä jotka ovat saavuttaneet elämää suurempia tekoja toimimalla ja ajattelemalla eri tavoin kuin harmaa ja alistettu massa.

Yhteiskunnan päättäjät toki haluaisivat, että yksilö ei löytäisi itsestään näitä valtavia voivaroja joilla voidaan vaikuttaa ja muuttaa jopa yksilön ympärillä olevaa maailmaa sekä todellisuutta.

Todellisuus on hyvin muuttuvaa ja muokkautuvaa sekä ennen kaikkea yksilön tulisi tehdä itse se päätös mikä tai mitä se todellisuus on ja miten siihen itse voi oikeasti vaikuttaa.

Päättäjien suuri pelko onkin se, että yksilöt tajuavat todellisuuden olevan suhteellinen käsite, eikä yksilön ulkopuolelta syötetty uskomusjärjestelmä olisikaan se ainoa oikea johon yksilö uskoo.

Harvempi kuitenkaan enää uskoo suoraan auktoriteettijärjestelmältä ylhäältä alas annettua käskyä tai infoa sellaisenaan ja kukaan ei sitä kyllä enää kyseenalaistamatta niele.

Todellisuus on hyvin muuttuvaa, sopeutuvaista ja siihen voi vaikuttaa omilla ajatuksillaan, puheillaan ja teoillaan.

Sitä päättäjät juuri pelkäävätkin: että ihmiset eivät olisikaan passiivisia ruikuttajia vaan aktiivisia toimijoita, jotka eivät tyydy vain siihen mitä annetaan.

Lisäksi teknologia on mahdollistanut sen, että mahdollisuuksia avautuu ihmisille enemmän ja nopeammin kuin koskaan.

Kun 200 vuotta vanha heitteille jätetty historiallinen rakennelma nimeltä Kyminlinna pelastetaan ja elvytetään, niin se vaatii aikaa sekä suunnitelmallisuutta. Kun myös monen varpaille astutaan niin hidas eteneminen on paikallaan. Se on kuitenkin etenemistä.

Lisäksi yksilö pystyy netin ja somen kautta määrittämään itse itsensä hyvinkin tehokkaasti nykyään.

Yksi asia mikä voi hidastaa yksilön kehitystä on se, että toiset ihmiset tekevät yksilöstä määritelmiä ja yleensä omien motiiviensa mukaisesti.

Ongelmaksi tämä muodostuu kun yksilö alkaa uskoa että hän on tämmöinen yksilö jonka toiset ihmiset hänestä määrittelevät.

Kliseisin versio tästä on se, että ravintolasta kaverille sanotaan, että sinulla ei ole tuohon naiseen saumaa ja että te olette täysin eri liigaa.

Tyly totuus on vain se, että yleensä sanoja yrittää itse samaa naista ja päästä niin sanotusti hunajapurkille.

Tällöin yksilö antaa vallan omasta elämästään toisten ihmisten määritelmille itsestään ja se vie valtavan määrän yksilön voimaa toteuttaa omaa elämäänsä, koska tällöin yksilö alkaa elämään elämää jonka toiset ovat määritelleet hänelle eikä hän ala elämään sitä elämää joka hänen kuuluisi elää.

Kaikki me halutaan olla lavalla Supertähtiä joita jokainen rakastaa!

Tietenkin se, että alkaa elämään omaa elämäänsä toisten ihmisten määrittelystä huolimatta on hyvin haastavaa.

Sillä kun toisia ihmisiä on paljon ja he kaikki ovat luoneet yksilöstä tietyn määritelmän, niin he eivät halua luopua tuosta määritelmästä ja he haluavat pitää tuosta määritelmästä kiinni kynsin hampain.

Tämä synnyttää koulu-, työpaikka- ja nettikiusaamista kun massa haluaa määrittää ja hyötyä siitä miten he ovat aiemmin määritelleet yksilön.

Esimerkiksi käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos yksilö etsii itseään ja hän haluaa kokeilla jotain uutta jota ei ole aikaisemmin koskaan tehnyt, niin jos kaikki ei mene putkeen ja hän vaikka näennäisesti epäonnistuukin, niin häntä aletaan haukkua epäonnistujaksi ja huudetaan: että me kyllä tiesimme ettei tuosta tule mitään.

Suomen syöpä yhä on se, että on olemassa paljon ihmisiä jotka luulevat että he voivat repiä oman hyvänolon tunteensa toisen ihmisen selkänahasta ilman seuraamuksia.

Isoluiset miehet eivät pidä siitä, että heitä sanotaan lihaviksi!

Jotta yksilö voisi hyvin ja vahvistuisi niin ensinnäkin on hyvin tärkeää irrottautua tai lähteä sellaisista ryhmistä jotka vievät energiaa eivätkä tue hänen kehitystään.

Se ei välttämättä ole niin helppoa kuin sen voisi luulla.

Jos olet työyhteisössä joka dissaa sinua, mutta pidät sinällään siitä työstä ja siitä maksetaan hyvin, niin lähtö työpaikasta varsinkin paikkakunnalla jossa on paljon työttömyyttä on hyvin haastavaa.

Jossain kohti on kuitenkin vain tehtävä päätöksiä, että mikä elämässä on tärkeää ja mitä on valmis sietämään ja mitä ei.

Se voi tuntua pelottavalta, että alkaa tehdä päätöksiä omaan intuioon luottaen.

Tällöin on hyvin tärkeää, että etenee rauhallisesti ja nauttien pienistä voitoista.

Eikö elämä siis olekaan sarjakuvaa?

Koska Sargaajan perusta on pelimieskulttuurin edistämisessä suomalaisessa yhteiskunnassa, niin on hyvä tuoda sitäkin tässä esille.

Nimittäin PUA – genressä ja etenkin Suomessa on yleensä käynyt niin, että nuori kaveri joka tulee genreen sisään, niin aluksi hänellä on suuria vaikeuksia uskoa siihen mitä genressä olevat kirjat ja luennot opettavat.

Tähän on syynä se, että media ja etenkin naistenlehdet luovat valheellista mies- ja naiskuvaa lähinnä mainostajien intressejä silmälläpitäen ja tuotteitahan myydään pääasiassa epävarmoille ihmisille joiden epävarmuuden mukamas tuo myytävä tuote hävittää.

Aluksi nuori kaveri on tuon maailmankuvan vanki, että nainen päättää sen kuka saa seksiä ja kuka ei sekä sen että miesten olisi juostava naisten oikkujen perässä tehdäkseen vaikutuksen.

Kun sitten vaikkapa Neil Straussin Pelimies on kahlattu ja pari RSD;n luentoa kuunneltua, niin alkaa ymmärrys sen suhteen kasvaa että minulle on valehdeltu ja entiset metodit joita Salkkarit ehdottivat eivät vain toimi.

Pienen suuttumisen jälkeen aletaan sitten toimia uudella tavalla kuten PUA – kirjat ja seminaarit ehdottavat.

Sitten tulosta ja toivottavaa vastakaikua kauniimmalta sukupuolelta alkaa tulla, jossain muodossa ja vähän kerrallaan.

Jippii, tyttö huutaakin hiii!

Nuori kaveri innostuu tästä, että tämähän toimii ja naisetkin sanovat minua mukavaksi mieheksi ja kaverin itsevarmuus ja rohkeus alkavat kasvaa.

Tässä kohti voidaan sitten lähteä menemään metsään ja kunnolla.

Aletaan nimittäin ahnehtia kun on huomattu että uudet toimintatavat tuottavat tulosta.

Nuori kaveri alkaa siis lähestyä hyvännäköisiä naisia hivenen ylimielisesti ja liian rohkeasti.

Hän saattaa yrittää settejä tai usempaa naista iskeä kerralla ja ylipäätään mennään uimahallin syvään päähän vaikka on vasta saatu kehitys alkuun ja opittu uimaan koiraa.

Yllättävää kyllä kun nyt takapakkeja alkaa tulla ja naiset saattavat antaa tylyäkin torjuntaa, niin sitten annetaan periksi.

– Ei tästä mitään tule ja ei tämä toimi.

Saattaa tulokas sanoa.

Voi myöskin olla niin, että julkkisnaisia muokataan mielenhallinnalla eliitin seksileluiksi tai näin jotkut teoriat väittävät.

Vaikka ongelma ei ole siinä, että neuvot ja ohjaukset eivät toimisi vaan kyse on siitä, että nuori kaveri ei ole antanut aikaa materiaalille sulautua itseensä.

Hän ei ole siis edennyt rauhallisesti ja nauttinut pienistä voitoista ennen kuin oma voima ja olosuhteet olisivat sellaiset että vasta kannattaisi lähteä isommalla vaihteella liikkeelle.

Itsetuntemus on siis tässä kaikessa tärkeimmässä asemassa.

Kun ympärillä olevaan maailmaan ei voi oikein luottaa ja on oltava tarkka myös niiden ihmisten suhteen joita laskee lähelleen, niin myös se että voi täysin luottaa itseensä niin sekin vie aikaa.

Se että tekee asioita oikein ja niin että saa sellaisia tuloksia kuin joita haluaa niin tuohon suuntaan on mentävä rauhallisesti ja nauttien pienistä voitoista.

Livu siis rauhallisesti siihen elämään johon haluat mennä ja luota ainoastaan itseesi!

Sargaaja