Näin nainen isketään!

Nykymaailmassa ihmiset haluavat helppoja ja selkeitä vastauksia kysymyksiin, jotka välttämättä eivät ole helppoja tai selkeitä.

Valitut Palat on varmaan kuningasesimerkki siitä, että annetaan muutaman listan ohjeet joilla se oma elämä muuttuu paremmaksi tai ongelma kuin ongema tulee ratkottua.

Sinällään onnen ja oman hyvinvoinnin tavoittelu rakentavalla ja toista ihmistä kunnioittavalla tavalla on aina kannatettava asia.

 

Joten Sargaaja haluaa myös kokeilla helppojen ja simppelien neuvojen antamista naisten pokaamisen suhteen.

Ihan yleisesti ottaen, niin jokainen mies tekee sen omalla tavallaan ja toivottavasti yksilöllisesti sekä persoonallisesti sen naisen eteen jota kohtaan hän tuntee jotakin.

Oma intuitio ja improvisointi kyky sekä jonkunnäköisen tilannetajun ymmärtäminen vie ihmisen monessa eri tilanteessa hänen kannaltaan hyvään paikkaan.


Kuitenkin muutama yleinen lainalaisuus on olemassa joita vähän silmäilemällä homma menee niin sanotusti jouhevammin.

Naisten lehdet antavat koko ajan vinkkejä miten mies vietellään, joten miksipä miehetkin eivät voisi listata sitä miten nainen vietellään.

Sinällään kyse on syvemmästä asiasta kuin muutamasta ranskalaisesta viivasta ja ajatuksesta sen takana, kuten jo aiemmin todettua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sargaaja haluaa sinällään tukea enemmän kokonaisvaltaista kehittymistä, jossa huomioidaan enemmän se oman pään sisäinen tila kuin muutama temppu jolla otetaan naisen huomio.

Pari vinkkiä on kuitenkin alla jolla se ilta lähtee menemään parempaan suuntaan, jos kauniimman sukupuolen suosia sillä hetkellä innostaa pleikkaripelaamista enemmän.

Ensiksi kannattaa olla positiivisella ja energisellä tuulella kun lähtee ulos tuulettumaan.

Jos näin ei ole vaan on ehkä huono päivä ollut vaikkapa töissä, niin sitten kannattaa ehkä sen päivän osalta jäädä kotiin vaikkapa lukemaan jotain hyvää kirjaa.

Nyt kuitenkin mennään energisellä ja positiivisella tuulella sellaiseen paikkaan jossa niitä naisia on…sen ei välttämättä tarvitse olla yökerho, mutta yleensä se tuppaa semmoinen olemaan.

Kun olet sisällä ravintolassa ja näet silmääsi ja sitä kautta sieluasi miellyttävän naisen, niin aivan ensimmäiseksi, niin katso naista heti suoraan silmiin.

Jos naisen iskemisessä lähdet odottamaan jotain täydellistä hetkeä niin sitä saat oikeasti odottaa, koska sellaista ei ole kuin elokuvissa.

Amerikkalainen pelimiesguru Mystery loi syystä kolmen sekunnin säännön, joka on yksinkertaistettuna se, että kun näet naisen niin sinulla on kolme sekunttia aikaa sanoa ja tehdä jotain joka kiinnittää naisen huomion.

Jos aikaa mene tätä enemmän niin nainen ei huomioi sinua, pitää sinua outona friikkinä tai se mitä sanot tämän ajan jälkeen ei herätä enää sellaista kiinnostusta ja huomiota kuin ennen tuota maagista kolmea sekunttia.

Luo siis niin nopeasti kuin mahdollista katsekontakti siihen naiseen joka silmääsi tai sieluasi miellyttää.

Silmiin katsomalla tavoitetaan toisen ihmisen sielu, sekä merkitään oma reviiri.

Ja kannattaa tiedostaa myös se, että toisen ihmisen huomiota ei saada, jos hän ei huomaa sinua.

Joten ei ole myöskään ihan sama mitä sinulla on päälläsi ja pukeutumista kannattaa panostaa.

Toivottavasti tässä tilanteessa päälläsi eivät ole likaiset verkkarit, koska kun sinä katsot kohti Jumalaa niin Jumala katsoo samalla kohti sinua…ja ihan sama naisten kanssa.

Myös hygieniaan kannattaa panostaa ennen kuin lähtee hipitihoppaamaan: suihkussa käynti, kynsien leikkaus ja kynnen alustojen puhdistaminen on pakollista.

Kannattaa myös laittaa puhtaat alushousut jalkaan, koska koskaanhan ei tiedä, että jos tämä ilta olisikin juuri SE ilta.

Katsekontaktilla herätellään toisen ihmisen kiinnostus heti kohdattaessa ja on myös hyvin tärkeää rytmittää katse.

Katsekontakti ei saa olla liian lyhyt, eikä liian pitkä jolloin kohteelle tulee kiusaantunut olo.

Älä stalkkaa, se tuppaa vähän hermostuttamaan ihmisiä ja etenkin naisia jotka ovat henkisesti herkempiä kuin miehet.

Herkkyys sinällään ei ole huono piirre ihmisissä: maailma on kaaoksessa kun meillä on psykopaatteja päättävissä elimissä kertomassa miksi me voimme tehdä järjettömiä asioita, kuin jos siellä olisi ihan tavallisia ihmisiä jotka ymmärtävät oikean ja väärän eron.

Jotkut katsovat merkittävän katseen jälkeen muualle.

Tällöin koitetaan luoda kuva siitä, että niin sanottu kohde ei voi olla varma katsoitko häntä vai et.

Yleensä naisten viettelyssä yksi iso on positiivisesti naisen viehättävyyden kyseenalaistaminen, jotta tavallaan mies joutuisi naisen huomion kohteeksi kuin toisinpäin.

Negatiivinenkin reaktio voi olla parempi kuin ei reaktiota ollenkaan, koska näin nainen panostaa tunnetasolla energiaa sinuun ja yleensä kun jotain sijoitetaan niin sille halutaan vastinetta myöhemmin.

Yleensä kun ihmisen toimet kyseenalaistetaan, niin tämä alkaa tehdä kovasti töitä ja selitellä kyseenalaistajalleen miksi tämä on väärässä kuin niin, että kävelisi vain tilanteesta pois ja jättäisi kyseenalaistajan seisomaan yksin.

Ihmisen itsevarmuuden murentamalla voi olla mahdollista saada tämä takertumaan siihen ihmiseen joka sen itsevarmuuden on murentanut. esimerkiksi yllättävän monet koulukiusatut puolustavat kiusaajiaan.

Voi kuitenkin olla fiksumpaa kun katsekontakti on luotu, niin kävelee suoraan naisen luo ja sanoo moi.

Monet ihmiset arvostavat suoraviivaista lähestymistä, koska se antaa kuvan määrätietoisesta ihmisestä, joka tietää mitä haluaa ja jättää pelailut sikseen.

Toisiksi ihmisille on tultava hyvä fiilisi lähestymisestä ja niin sanottu kohde ei saa tuntea itseään kiusaantuneeksi kun lähestyminen tehdään.

 

Kauniimpi sukupuoli valloitetaan sillä, että hymyillään kun lähestytään.

Eikä kyse ole edes mistään valloittamisesta vaan vuorovaikutuksesta kahden ihmisen välillä, josta toivottavasti kumpikin hyötyy henkisesti ja kokee saavansa mukavan kokemuksen.

Se mitä sanotaan ei ole niin tärkeää kuin se miten se sanotaan.

Jote ei kannata rakennella mitään elämää suurempaa pokauslineria, vaan ihan vaan kun tuntematonta ihmistä lähestytään niin moro miten menee?

Yksinkertaisuus ja suoraviivaisuus on tehokasta.

Äänenpaino on hyvin merkityksellisessä asemassa ja se ei saa tulla ujon pelokkaasti.

Sitä voi treenata vähän aikaa peilin edessä ennen kuin menee ihmisten ilmoille.

Nainen voi sanoa, että häntä ei kiinnosta jutella tai hän voi olla useamman ihmisen ympäröimänä ja myös torjuntaakin voi tulla.

Sitten kannattaa etsiä toinen nainen ja olla ottamatta torjuntaa henkilökohtaisesti.

Yleensä kuitenkin nainen vastaa moi tai hymyilee takaisin, varsinkin jos kyseessä on sinkkunainen.


Tällöin kannattaa pitää ryhti suorana ja olla hötkyilemättä.

Nyt kannattaisi alkaa keskustella jostain kun lähietäisyydelle on päästy.

Helpoin tapa tähän on se, että kysyy naiselta jotain, koska naiset nimittäin tykkäävät neuvoa, varsinkin miehiä.

Kun keskustelu lähtee eteenpäin, niin älä tilitä elämäsi epäkohtia hänelle.

Ole kohtelias ja koita pitää mielenkiintoa yllä.

Kannattaa olla vähän ylikohteliaskin ja myös kehua naista, koska ihmiset pitävät siitä, että heitä arvostetaan ja heistä löydetään miellyttäviä juttuja.

Epävarmuuden luominen naiselle varsinkin tämän viehättävyydestä voi nostaa hänen kiinnostustaan sinuun, koska hän on luonut tunnesiteen sinuun.

Jos et kuitenkaan osaa negata, niin älä ala kokeilla nytkään.

Asiallisella, kohteliaalla ja tehokkaalla lähestymisellä saavutetaan ihan sama ja vähemmällä energialla, koska pelailu nyt on aika energiaa vievää hommaa.

Imartele siis mieluummin kuin negaa.

Huumori on myös hyvin tärkeää koska se riisuu ihmiset aseista ja saa heidät hyvälle tuulelle.

Muista kuitenkin kun kerrot vitsin, niin älä naura itse sille ensimmäiseksi, se antaa sinusta tyhmän vaikutelman.

Muista nauraa myös naisen jutuille, vaikka ne eivät olisi hauskoja.

Yleensä naiset eivät ole yksin joten yleensä joudut lähestymään useampaa naista, niin sanottua settiä siis.

Joidenkin mielestä naisen kavereille kannattaisi suoda enemmän huomiota kuin kohteelle itselleen, että tämä alkaisi tuntea epävarmuutta omasta viehätysvoimastaan.

Laita nainen työskentelemään myös oman huomiosi eteen ja voit vaikka jutella välillä jonkun tutun tai jonkun tuntemattoman ihmisen kanssa, jossain kohti iltaa.

Näin et siis osoita riippuvuuttasi täysin hänestä.

Tämä jättää naisen miettimään omaa viehätysvoimaansa, mutta idea on se, että mies ei ole täysin se aloitteentekijä.

Yksi tehokas keino nostaa omaa statustaan on se, että ei tarjoa naisille juomia, koska se tarkoittaa käytännössä sitä, että mies ostaa naisen huomion ja naiset syvällä sisimmässään eivät kunnioita sellaisia miehiä ollenkaan.

Tai että mies olisi koko sen illan ajan täysin riippuavainen naisen seurasta.


Pokaaminen on kuitenkin naisen ja miehen välistä vuorovaikutusta, joten kummankin sukupuolen kannattaa se oma osansa tehdä.

Älä siis osoita riippuvaisuuttasi hänestä ja älä takerru naiseen liikaa.


Naiset etsivät yhtä innokkaasti täyspäisiä miehiä jotka ovat viehättäviä kuin miehet etsivät täyspäisiä naisia.

Tosin jos nainen on hyvännäköinen, niin mies ei ehkä siitä täyspäisyydestä niin paljoa piittaa…riippuu miehestä.

Joten nainen kannattaa välillä haastaa illan aikana ja silti olla niin luonteva kuin vain tuntuu mahdolliselta.

Ihan pieni maininta siitä miksi miesten ja naisten välinen vuorovaikutus ei ole nykymaailmassa niin luonnollisesta kuin sen pitäisi olla.

Siis yhä on idea se, että miehet juoksisivat seksin perässä ja naisilla olisi valta päättää kenen mukaan lähtevät ja kenen mukaan eivät.

Kuva miesten ja naisten välisestä vuorovaikutuksesta on siis pahasti vääristynyt ja mistähän se johtuu?

No tästä: vääristymä johtuu naistenlehtien ja valtamedian vallasta määrittää myös miesten näkemystä siitä miten naisten ja miesten vuorovaikutus toimii.

Tai pikemminkin miten sen pitäisi toimia.

Tässä on sitten ongelmana se, että mainostajat kuten suuret meikkijätit pääsevät hyvin tehokkaasti päättämään sen mitä naistenlehdet kirjoittavat.

Näin ollen miesten ja naisten vuorovaikutus mediassa tuodaan miehille ja naisille enemmänkin mainostajien intressejä ajatellen kuin miesten tai naisten.

Mainonta taas perustuu enimmäkseen ihmisen epävarmuuden synnyttämiseen, josta pääsee eroon ostamalla tuotteita.

Toisin sanoen miesten ja naisten uskomusjärjestelmään ja heidän ajatuksiinsa pääsevät vaikuttamaan naistenlehtien ja valtamedian kautta tahot, joita ei kiinnosta se aito vuorovaikutus miesten ja naisten välillä vaan tavaran myyminen epävarmuutta korostamalla suurelle massalle.

Ne miehet sitten pärjäävät naisten parissa normaalia paremmin jotka itse ottavat asioista selvää ja uskaltavat toimia epäsovinnaisesti jopa niin sanottuja yleisesti hyväksyttyjä ”asetuksia” vastaan.

Eikä siinä ole mitään väärää niin kauan kuin nainen palaa kotiinsa paremmassa kunnossa kuin lähti mukaan.

 

 

 

 

Kommentit

kommenttia

Siirry työkalupalkkiin