Millainen = Pelimies?

Jotkut miehet suorastaan kerjäävät naisten huomiota ostamalla näille paukkuja, nauramalla vitseille, joilla naiset testaavat miehiä ja takertumalla heti ensimmäiseen naiseen, joka hymyilee heille.


 Pelimiehelle sisäpeli on paljon tärkeämpää kuin ulkopeli!

He myös voivat olla lyhyen tuttavuuden jälkeen niin omistushaluisia, että se jo kavahduttaa naista tai säikäyttää tämän pois.


Nämä miehet lähestyvät harvoja naisia ja sitten kun he lähtevät lähestymään, he ovat niin hermostuneita, että omalla hermostumisellaan saavat naisetkin hermostumaan.

 

Saadakseen rentoutuksen olotilan nopeasti, he juovat ihan liikaa alkoholia ja liiallisen juomisen takia he mokaavat lisää.

 Kun he saavat torjuntaa, he ottavat sen huonosti vastaan ja sen jälkeen joko heidät heitetään ravintolasta pois tai sitten he ensimmäisen torjunnan jälkeen menevät nurkkapyötään ja alkavat kipata alkoholia kaksin käsin mieli täynnä synkkiä ajatuksia. 

Usein he joutuvat myös vastentahtoisesti olemaan puutteessa seksistä ja tämä nostaa turhautumisen ja raivon pintaan.


 Naiset ja seksi ei jakaannu solidaarisesti miesten kesken: vaan joku saa ja joillekin annetaan ja näiden lauseiden välillä on valtava ero.

Näiden tyypillisten turhautuneiden pöljien luokka syntyy siitä, että naiset ovat miehiä kovempia valikoimaan partnereidensa laatua. 

Lisäksi myöskin saatavilla olevan seksin tai naisten määrä ei jakaudu tasaisesti miesten kesken suomalaisessa yhteiskunnassa. 

Toiset saavat enemmän ja toiset eivät saa...yhtään mitään - ei seksiä, eikä pitkäkestoista tyttöystävää, josta voisi loppupeleissä tehdä vaimon. 

TTP:t joutuvat tekemään enemmän töitä ja tarjoamaan paljon juomia sekä maksamaan yhtä sun toista mitä naiset vain kehtaavat pyytää ennen kuin tuloksia alkaa tulla.


 

Kun he vihdoin löytävät naisen tai saavat seksiä, se yleensä tapahtuu heidän sosiaalista markkina-arvoaan heikomman naisen kanssa.

 

Näin varmaan selittyy iso osa avieroista, kun toisilleen sopimattomat ihmiset, jotka ovat jo alusta asti sen tienneet (toinen ihminen on silti parempi vaihtoehto kuin yksinäisyys), ovat menneet yhteen ja ajan kanssa asiat, jotka eivät luonnollisesti yhdisty...yleensä hajoavat. 

Jos joutuu tahtomattaan selibaattiin, se voi lisätä masennusta, luoda tyytymättömyyttä, lisätä turhauneisuutta ja ylipäätään nostaa pintaan vihan, jota tukahdutetaan alkoholilla. 

Lisäksi jos hakemalla hakee naista lyhyeksi tai pitemmäksi aikaa, eikä saa vastakaikua, vaan torjuntaa - ja otetaan huomioon myös se, että elämme kulttuurissa, joka suosii vain menestystä - niin itse uskon, että nämä asiat ovat otollinen maaperä väkivaltaiselle reaktiolle juuri sellaisille miehille, jotka eivät saa tunteilleen vastakaikua. 

Jos mies kokee koko ajan epäonnistumisia ja kokee koko ajan elävänsä elämää, jota ei haluaisi elää, niin jotain kauttahan se turhautuminen tulee läpi. 

Valitettavsti vain ja mitä todennäköisemmin tuo reaktio ei ole suotuisa kanssaihmisille tai tälle yhteiskunnalle.


 Epäonnistumist elämässä voivat viedä polulle jonne ei oikeasti kannata mennä,

Lööpit ainakin huutavat väkivallan kasvamisesta ja vähän liiankin usein tuohon väkivaltaiseen reaktioon liittyy pieleen mennyt ihmissuhde, enkä ihmettelisi vaikka tällä olisi suora merkitys jopa itsemurhiinkin.

Onneksi nykyään suomalaisen miehen ei tarvitse olla alistuja, jos hän ei sitä halua olla.
 

Menestyjäksi voi kasvaa ja hyvän elämän voi määrätietoisesti rakentaa.


 Pelimieskulttuurissa on ainakin julkisuudessa jätetty sivumalle, että sekin voi olla ryhmäpeliä. Wingi radalla jeesaa pitemmälle kuin yksin voisi päästä ja pelimiesfoorumit antavat tukea ja kehottavat tekemään kenttäraportteja joiden avulla oman sosiaalisen kehittymisen saa nopeasti kehittymään ihan toiselle tasolle. 

Ei mennä kuitenkaan asioiden edelle, vaan pysytäänpä jälleen hetki ravintolamaailmassa ja sen markkina-arvoteoriassa. 

Sitten on miehiä, joista naiset haluavat tapella ja joilla on useita partnereita - heidän luonteen piirteensä ovat yleensä tällaisia: 

He pukeutuvat hyvin ja käyttäytyvät luonnollisesti erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. 

Heillä on myös hyvä sosiaalinen tilannetaju. 

Yleensä tämä yksilö hyväksyy ilman ehtoja itsensä, eikä arvostele itseeän, eikä muitakaan. 

Hän keskittyy omaan peliinsä, eikä vertaa itseään toisiin ihmisiin tai korota itseään suhteessa toisiin ihmisiin.


Lisäksi näkee asiat sellaisina kuin ne ovat, eivät sellaisina kuin niiden pitäisi olla.


 Kaikki vallassa olevat miehet eivät ole pelimiehiä, heidät voi olla laitettu sinne tietystä syystä ja "salaseurojen" toimesta. Tietysti julkkkisnaisiin nyt raha aina jeesaa aika pitkälle.

Pelimies myös toimii nykytilanteen mukaan huomioiden kuitenkin sen, että nykyisen toiminan kannattaisi sopeutua olemassa oleviin olosuhteisiin.
 

Hän määrittelee itse itsensä, eikä välitä muiden ihmisten määrittelyistä tuon taivaallista. 

Hän pystyy ja on halukas hyväksymään tekemänsä virheet osana oppimista, joka kuuluu elämään, vaikkei se mukavalta joka hetki tunnukaan. 

Lisäksi jos hän tajuaa olevansa väärällä tiellä, hän pystyy hyväksymään tekemänsä virheratkaisun, pysähtyy ja muuttaa suuntaa sekä tarvittaessa korvaa tai korjaa tekemänsä vahingon jos sellaista on syntynyt.  Empatia ja ihmisyys ovat ensi syksyn uusi musta!

Hän on herkkä ja helposti lähestyttävä vaikka hänet tiedetäänkin voimakastahtoiseksi persoonaksi. 

Hän tietää omat rajansa ja osaa puolustaa oikeaksi näkemäänsä asiaa, vaikka joutuisi uhmaamaan isojakin auktoriteetteja. 

Ylipäätään hän uskaltaa lähestyä erilaisia ihmisiä, kuten naisia ja hän on halukas ottamaan sosiaalista riskiä, koska tietää, että vain sitä kautta mies jalostuu paremmaksi. 

Hän on rohkean rehellinen itselleen ja toisille olematta silti julma tai tarkoituksena aiheuttaa toiselle mielipahaa. 

Joka tapauksessa hänellä on suorat mielipiteet ja hän pitää niistä kiinni.

 
Pelimies ilmaisee syvintä olemustaan ulkoisesti sekä puhumalla että pukeutumisellaan.
 

Hän ei ole mikään Jees-mie ja hän voi kieltäytyä jos katsoo, että siihen on syynsä. 

Lisäksi hän on myös niin tahdikas, ettei aiheuta kenellekään mielipahaa. 

Pelimies herättää luottamusta sekä on vakuuttava ja hän on halukas ottamaan riskejä löytääkseen jotain uutta. 

Hän hyväksyy arvostelun oppimisen yhtenä muotona kasvun tiellä, eikä ota sitä henkilökohtaisesti. 

Samaten hän suhtautuu torjuntaan ei henkilökohtaisesti, jota naiset hänelle voivat aiheuttaa, kun hän lähestyy heitä.

 

 Aina kannattaa olla haluttava, toki joka paikkaan minne pyydetään, niin ei kannata ehkä mennä.

Hän pystyy hyväksymään luopumisen ja sitä seuraavan tuskan.  

Hän myös ymmärtää, että asiat tapahtuvat omalla painollaan ja elämään tulee uudenlaisia käänteitä ja joskus ne satuttavat kovastikin. 

Hän pystyy luomaan läheisiä suhteita uusiin ystäviin ja hänen sosiaalinen kyvykkyytensä on loistava. 

Hän uskaltaa pyytää apua sekä neuvoja, kun ymmärtää etteivät omat voimat riitä. 

Hän haluaa puolustaa heikompia lannistajia vastaan, niin paljon kuin vain hänen kapasiteettinsa antaa myöten.


 Pelimies uskaltaa taistella vääryyttä vastaan kun näkee sen vaikka vastustajan voima olisikin isompi kuin oma voima. Neuvokkuus auttaa aina!

Hänellä on anteeksiantamisen lahja, jonka eteen hän on tehnyt valtavasti töitä. 

Hän pystyy jakamaan omasta aineellisesta hyvinvoinnistaan niille, jotka apua tarvitsevat. 

Hän pitää huolta fyysisestä kunnostaan, koska tietää sen vaikuttavan hänen koko olemukseensa. 

Hän tietää, että hänellä ja vain hänellä on vastuu omasta elämästään. 

Hän ei ruikuta, eikä valita, vaikka olosuhteet olisivatkin otolliset siihen.


 Pelimies on pyhä mies!

Hän tietää, että vaikkei olosuhteita voisikaan muuttaa, niin omaa suhtautumista ongelmiin tai olosuhteisiin voi muuttaa.

 Hän on kärsivällinen ja pystyy odottamaan kärsivällisesti.

 Hän näkee naiset ihmisinä, eikä objekteina. 

Tietenkin muutos vie aikaa ja se ei tule yhdessä yössä, mutta se matka antaa niin paljon, että eiköhän lähdetä yhdessä retkelle, jossa palkinto olet sinä itse?

Sargaaja