Huomio!

 

 


Emme ole armeijassa ja sinun ei tarvitse tehdä asentoa, että lepo vaan.

Kyse on siitä mikä on tällä hetkellä arvokkainta maailmassa, se ole korruptoitunut fiat – valuutta ja kultakin jää sille kakkoseksi. 

Arvoisa lukija: sinäkin omaat sitä ja et ehkä itse arvaakkaan kuinka arvokas tämä asia.

Yksilöt eivät oikein itsekään vielä tiedosta sen arvoa, sen saaminen otetaan yleensä itsestäänselvyytenä sekä sitä jaellaan ihan miten sattuu ja valitettavasti kenelle tahansa. 

Sen arvon ymmärtäminen auttaa yksilöä niin hengellisessä kehittymisessä kuin myös ihan selkeästi rahallisilla mittareilla huomioituna. 

Lisäksi tietoisuus sen arvosta auttaa myös yöelämässä ja ihmisten välisessä vuorovaikuttamisessa.

Mistä on siis kysymys?

 

Kyse on huomiosta ja sen arvon ymmärtämisestä.

Lähdemme siitä, että kovin moni pikkupoika ja myös tyttö huutelee totuuden nimeen ja että hän vain ainoastaan tai hänen takanaan oleva sidosporukka tietää tämän totuuden.

Sitä pitäisi tulla kuuntelemaan ja samalla vähän pokkuroimaan tälle päällepäsmärille.


Ei hänellä kuitenkaan mitään totuutta ole sinulle kerrottavana, ainoastaan hänen näkemyksensä eli oma mielipiteensä jostain asiasta.

Aloitetaan sillä, että on vain Jumalan totuus joka tulee muutamana suorana yksinkertaisena ja helposti ymmärrettävänä käskynä: kuten älä tapa, älä varasta, älä huoraa eli älä myy periaatteitasi tai jos myyt niin älä nyt kauhean halvalla.

Jumalalta tulee tämän lisäksi vielä muutama hyvin vastaavanlainen ihan simppeli lainalaisuus, jotka voidaan pukea yhteen yksinkertaiseen lauseeseen: älä kohtele muita ihmisiä siten kuin et haluaisi muiden ihmisten kohtelevan sinua.

Jos rikot näitä lakeja vastaan, niin niillä on seurauksensa ja aina kielteiset.

Sitä voidaan kutsua karmaksi: jos viet joltain luvatta tavaraa, niin sinulta viedään myös luvatta jotain.

Hyvistä jutuista tulee hyviä seurauksia ja vääristä jutuista niitä epämiellyttävempiä kokemuksia.

 

Ihan simppeliä oppia ja ymmärtää, eiköstä vain? 

Jossain kohti ajan saatossa tietyt ihmisryhmät ja ihmiset ajattelivat, että he ovat toisten yläpuolella ja näin ollen he voivat tehdä muiden kustannuksella ihan mitä huvittaa.

Lisäksi he eivät halunneet siitä tulevan itselleen yhtään negatiivisia seuraamuksia.

Senpä takia nämä ihmiset loivat omia lakejaan Jumalan lakien yli, että tappaa saa jos on sota tai jos ne ovat eläimiä.

Lisäksi jollain saa olla enemmän maata kuin toisella ja niin edelleen.

Väärät teot oikeutettiin ja yhä oikeutetaan ihmisten tekemillä lailla jotka ovat yllätys yllätys: rikkaiden tekemiä joiden tehtävä on suojella valtaa ja vaurautta, ei ihmisarvoa tai yhteistä hyvää. 

Nämä ihmisten luomat vääristymät luonnollisiin lakeihin yritetään yhä myydä suurelle massalle totuutena.

Julkinen salaisuus on se, että pieni määrä ihmisiä ei missään olosuhteissa hallitse suurta määrää ihmisiä jos tämä suuri määrä ihmisiä ei alistu tämän pienen määrän tahdon alle ensin vapaaehtoisesti.

Niinpä suuren määrän ihmisiä pitäisi uskoa ,että se mitä tämä pienempi määrä ihmisiä sanoo on totta tai hyväksi suurelle massalle tai yksilöille itselleen.

Tämä pieni piiri haluaa sinun huomiosi heidän näkemyksilleen, koska jos tuon näkemyksen takana on todella iso määrä ihmisiä, niin silloin he voivat tehdä mitä huvittaa ja syyttää siitä suurta massaa.

Siksi huomio on iso ja arvokas asia, eivätkä ihmiset isolla kädellä vieläkään ymmärrä huomion arvoa.

Sitä joka huomioidaan, niin hänen vaikutusvaltansa samalla kasvaa. Esimerkkinä vaikkapa Youtube-videotähdet jotka saattavat saada jotkut seuraajansa ostamaan sitä hajuvettä jota itsekin käyttävät.


Ihmiset eivät vieläkään ymmärrä sitä valtaa mikä yksilöllä on kun he suuntaavat tai eivät suuntaa huomiotaan johonkin.

Se on valtapoliittinen päätös kun ostat tai et osta jotakin, käytät valtaa kun sammutat television ja alat lukea sekä se kun äänestät tai jätät käyttämättä tämän mahdollisuuden.

Yksilö voi oman elämänsä suhteen päättää sen mikä on totta hänelle ja mihin hän haluaa tai ei halua uskoa.

Tietenkään tämä ei kaikille sovi.

Huomion suurin voima tulee siinä, että jos suuri joukko ihmisiä haluaa jotain asiaa yhtäaikaa, niin yleensä se asia toteutuu.

 

Valitettavasti vain hyvin usein tämä suuri joukko ihmisiä tahtoo ilmaisia ämpäreitä ja on valmis vaikka jonottamaan pari tuntia niitä saadakseen.

Huomio kuitenkin määrittää sen mikä on arvokasta ja mikä ei ole.

Nainen jonka ympärillä yökerhossa on neljä miestä on haluttava muidenkin paikalla olevien miesten kuin vain niiden neljän miehen mielestä.

Nainen joka on yksin baaritiskillä ei ole miesten mielestä niin haluttava kuin aikaisemmin mainittu nainen.

Varmaan baaritiskilläkin olevalle naiselle löytyy illan aikana vientiä, mutta vasta sen jälkeen kun aiemmin mainittu nainen on tehnyt omat ratkaisunsa ja valinnut sen miehen tai miehet jotka häntä kiinnostavat.


Vasta sen jälkeen paikalla olevat miehet alkavat määritellä seuraavaksi viehättävintä neitiä ja sitten seuraavaa jne…

Vaikka media uskottelee, että miehille kelpaa kuka tahansa varsinkin yökerhon aukiolon viimeisillä minuuteilla, niin jotkut miehet ovat hyvinkin kranttuja sekä pitävät isoja kriteerejä niihin naisiin joita he haluavat mukaansa.

Tietenkin on valistuneita yksilöitä, jotka tekevät päätöksen omaan intuitioon luottaen ja koittavat löytää sellaisen asian joka on hänelle paras mahdollinen vaihtoehto.

Valitettavan moni ei halua tätä päätöstä tehdä ja se tarkoittaa sitä, että valitettavan moni ei halua päättää omasta elämästään vaan hän haluaa, että vastuu siirtyy jollekin muulle joka tekisi hänen puolestaan nuo päätökset, koska silloin myös vastuu virheistä siirtyy muille.

Ja se onnistuu kyllä: ihminen joka ei halua päättää omasta elämästään, niin joku kyllä tulee tekemään hänen puolestaan päätöksiä.

On sitten täysin eri asia ovatko nämä päätökset yksilön kannalta nyt niin kauhen hyviä. Kun jollain tuppaa aina olemaan se oma agenda hihassa.


Facebookin ja Googlen menestys on hyvä esimerki siitä, että huomiolla on arvoa ja siis ihan rahallista sellaista.

Se mikä kiinnostaa sinua netissä, kiinnostaa monia muitakin ja sillä on sekä taloudellista että valtapoliittista arvoa. 

Myös se mitä et tee on arvokasta ja voi aiheuttaa harmaita hiuksia joillekin.


Esimerkiksi poliitikot ovat hätää kärsimässä kun ihmiset eivät halua äänestää.

Ihmiset eivät siis usko poliitikkoihin ja poliitikkojen mielestä se on sama asia kuin, että ihmisiä ei kiinnosta vaikuttaminen ja yhteisten asioiden hoitaminen.

Ei kiinnostakkaan: ihmisiä kiinnostaa suora vaikuttaminen kuntalaisaloitteet, omat lakiehdotukset, laillinen suora toiminta ja itselleen tärkeiden asioiden edistäminen on se mikä herättää massat

Ihmiset haluavat vaikuttaa suoraan koska kaikki tietävät kuinka kieroa ja korruptoitunutta politiikka sekä liike – elämä on ,eivätkä politiikot edes kiinnostu jostain asiasta siis yhteisestä hyvästä jos suuri massa ei ensin osoita siihen kiinnostusta.

Huomiosta tapellaan verisesti näinä päivinä ja niinpä moni haluaisi, että huomio tulisi juuri hänelle hänen ehdoin.

Sen takia esimerkiksi internetin rajoittaminen nostaa tasaisesti päätään, koska netin aikakaudella se yksilön huomio voi mennä valtaapitävien mielestä ihan vikapaikkaan.

Huomio on siis arvokasta ja sen saaminen voi vääristää ihmisen persoonaa, varsinkin jos hän ei ole varautunut siihen.

Niinpä jotkut saattavat elää muiden huomion toivossa: kun teen jotain, niin laitan sen nettiin ja toivottavasti sitä peukutetaan paljon sekä laitetaan positiivisia kommentteja.

Siinä ei ole sinänsä mitään pahaa, että joku tykkää sinusta ja tekemisistäsi.


Sitten kun huomion hakemisesta tulee itseisarvo, niin se voi vääristää toimintaasi ja puhettasi.

Haet toisten huomiota hinnalla millä hyvänsä.

Tässä on isona vaarana se, että toiset alkavat myymään sinulle omaa huomiotaan.

Saat kyllä sitä tietyin ehdoin ja tällöin voi käydä niin, että toiset ihmiset tai tahot pääsevät päättämään elämästäsi.

Näin saatat hukata arvosi, elämäsi suunnan ja pahimmillaan jopa itsesi.

Jos teet jotain asiaa aidosti ja saat siitä kiitosta, niin ota se innolla sekä kiitollisuudella vastaan. 

Tee kuitenkin intohimostasi kuten vaikkapa musiikin soittamisesta se itseisarvo ja vasta sen jälkeen huomioit huomion.

Kaikki haluavat merkityksellisen elämän ja merkityksellisyyttä elämäänsä.

Tiedosta vain mihin ja millä perusteilla suuntaat itse oman huomiosi itsesi ulkopuolella ja tiedosta myös se, että jos saat huomiota niin mihin se perustuu.

 

Muista se, että kaikki mitä teet tai et tee on arvokasta jollekin ja joku myös suuttuu siitä sekä jonkun mielestä suuntaat huomiosi aina väärään paikkaan tai saat sitä itse liikaa.

 

Lopuksi vielä, niin Sargaaja – sivusto haluaa kiittää sinua, oi arvoisa lukija, että suuntasit huomiosi ja arvokasta aikaasi tämän topikin lukemiseen.

Sargaaja